Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (52)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Stiu Bex, ma duc la magazine si ma mai intreaba alea "ce sa iti dau draga? " .... :))
Foarte bine maninci, tine-o tot asa ! :)
Stiu de fructe, e bine sa le maninci separat si inainte cu ceva timp (1 sau 2 ore inainte de masa) sau dupa 2-3 ore de la masa principala pentru ca altfel fermenteaza si impiedica digestia corecta a alimentelor.
Eu nu am incercat inca piinea aceea, am vazut-o dar parca nu ma tenteaza. In schimb imi place si mie piinea neagra sau graham

------------------------
Flory 25+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

da...prea apetisant nu arata, dar sotul meu si-a tot luat si asa inceptul cu incetul m-am obisnuit cu ea (el tine un fel de dieta ca sa fie fit pe cand va trebui sa alerge dupa bebelusa;) adevarul este ca fara paine si f putine fainoase a salbit vreo 6 kile intr-o luna...mi se pare mie sau ei intotdeauna slabesc mai repede???

26 +
http://image.lafemmebonita.com/c/p408308.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gill spune:

PE NOI NU NE BAGA NIMENI IN SEAMA!!!
NU-I NIMIC...NE-AM SUPALAT....NE LUAM JUCARIILE SI PLECAM.....

GILL
25+si bebelina SARITA

Mergi la inceput

pai normal, gill daca sunteti la grupa de varsta cu nessquik, incercati o cafeluta, ca oamenii mari

26 +

Mergi la inceput

Si eu cred asta, metabolismul lor e mai rapid probabil decit al nostru.
Eu inainte de nunta am tinut o dieta cu salate, cum ziceai tu, fara paste fainoase multe, nu smintina, cit mai sanatos si am slabit cam in 3,5 luni vreo 8 kg si m-am simtit super, nu am fost slabita sau frustrata deloc.
Cam odata la doua saptamini mai ieseam la o pizza sau faceam cartofi prajiti, asa, sa simt si ca ma rasfat :)

------------------------
Flory 25+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?

Mergi la inceput

Gill, nu fii naca , eu am papat acum lapte cu cacao cu musli .... asa ca nu esti singura :)

------------------------
Flory 25+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Neata burtici! Vad ca vorbiti despre mancare, ati inceput de ieri si continuati si azi . Noroc ca nu mi-e foame.

celor care isi sarbatoresc azi ziua!
Ce de zile de nastere avem in august!!!

26+ si baby Kara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

gill ce s-a intamplat...? ca noi am mancat nesquick impreuna..acuma unde pleci?

bex da vezi tu ca nu e bine nici asa...sa nu mananci paste fainoase adika sa nu le excluzi de tot si pe o perioada lunga ca te intoxici cu proteine... asa stiu eu...acuma, na fiecare face cum il taie...problema e sa nu o agravezi mai tare...

Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gill spune:

Cafeluta???.......am incercat eu cafeluta....dar face niste tumbe Sara.......de...e mai bine sa ma las.......!!!!!.......merg sa pap ceva.....pup

GILL
25+si bebelina SARITA

Mergi la inceput

stefi, ideea e ca fac paste din grau dur cam o data /saptamana si cam tot asa salate cu orez sau risotto, si cum spune puf, uneori la o iesire in oras mancam pizza sau chiar putina paine alba (este un loc aproape de cj, vlaha, poate clujencele stiu, unde este o paine bestiala si acolo e obligatorie sa nu ratezi si o feliuta de paine la o fasolica cu ciolan sau la un gulas)

darleena, io fac chef de 30, tu faci de 28, in 28;)

26 +

Mergi la inceput