Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (52)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

fetelor eu vreau sa plec peste 2 saptamani afara din tara. oare mai pot???
voi cele din italia care veniti in tara, la cate luni veniti?? mergeti cu masina???

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 26+ de bubulina Iasmina Alissa

poza eco bb si burtik

sigur ca poti! si eu vreau sa plec la 26 de sapt. ca sa fac cumparaturile pt. printese

Depinde si cat de departe este1 oricum daca intepenesti faci pauze pe drum!

PUSSI 21+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

jasmin, cred ca e foarte important sa iti respecti in primul rand metabolismul si nevoile de nutritie, adica uite de ex postul, care e tinut de f multa lume pe post de cura de slabire...sau altii care tij post si la sta capul la alimentele interzise...eu nu sunt de acord, eu zic daca nu doresti sa manaci ceva sa te abtii pentru ca asa doresti TU, nu din cauza unor convingeri religioase, din cauza unor constrangeri sau mai stiu eu...eu de ex aleg sa man usor din cauza faptului ca ma ingras repede si atunci preventiv ma rezum si acum ca intotdeauna la 3 mese si exclud de regula anumite alimente (zahar, faina alba, dulciuri etc)

yasmi si eu vreau sa plec pana in austria crezi ca ne da cineva voie? eu vreau sa il intreb pe dr, am luni programare...dar cred ca o sa zica nu, ca atunci as avea deja 28 de saptamani:(

26 +
http://image.lafemmebonita.com/c/p408308.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Apropo de col, am si eu o nelamurire, poate voi intelegeti ceva si imi puteti da si mie o explicatie, ca eu sunt cam proasta: cum e posibil ca la eco la Iosup, pe 13 iulie sa am colul de 4,1 iar pe 20 iulie, deci exact la o saptamina, conform doctoritei de la Sanador, sa am colul de 5,5 ??????? Ca nu reusesc sa pricep...

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin22+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Roxana, sunt superbe si, zic eu, au un pret rezonabil -f. bun fata de altii la aceeasi calitate. M-au "omorat" www.cesco.ro/index.php?cPath=26" target="_blank"> lenjeriile, sigur imi voi lua macar una. As fi vrut insa sa le "pipai", oare nu pot fi gasite "live" nicaieri?

Si patuturile au preturi f. bune, am vazut f. frumoase in jur de 5 mil (sotul meu nu cred ca l-a luat de cine stie unde, si a dat vreo 5-6 mil acum 4 ani; este drept ca am observat ca multe lucruri pt. copilasi s-au mai ieftinit, probabil pt. ca piata din acest domeniu s-a imbogatit mult in ultimul timp- la Sebastian nu gaseam cine stie ce...).

Daca mai tin eu bine minte, la modelul www.cesco.ro/index.php?cPath=1_98" target="_blank"> acesta de patut se puteau scoate rotilele si puteai sa il legeni, misto,nu?

Jasmin, este posibil sa se modifice functie de cat de mult te odihnesti; mai depinde insa si de mana medicului, de cat de corect si "fin" pune punctul pe cele doua capete ale colului pt. a-i determina lungimea. O mica "eroare" si deja poate da diferente mari.

Roxana
, poate te tenteaza sa ii dai una la fundulet ! super, cred ca te emotioneaza sa vezi asta!
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Roxana si bebe meu aseara tot asa facea..se cuibarise intr-un colt al burticii si burta mea era cu tugui intr-o parte..
ufffff..nu mai plecam o data..mai are sotu neste trebi acu in ultima zi, bineinteles...:(:(

26+ piticul Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

CAMI..nu m-am putut abtine si i-am luat funduletul in palma si l-am impins un pic sa-l simt mai bine si s-a tras..l-oi fi gadilat la outze
..sa sti ca si mie mi-au placut foarte mult iar preturile numi s-au parut mari d'aia am si zis sa te intreb ce parere ai...ei au o adresa afisata ..ma gandeam sa sun sa intreb daca putem merge acolo sa si vedem sau doar pe net...ca asa e cam riscant..nu stiu ce sa zic..
..cat despre patutul acela si mie mi-a placut mult ..eu stiu ca se scot rotilele....mie imi plac enorm de mult cosuletele acelea de dormit pe roti dar mi se par foarte mici adica mai mult de 3-4 luni nu stiu daca incape acolo ..si nici nu au dimensiuni sa-mi fac o parere..

ROXANA 28+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

VICTO..imi dau seama ca si tie ti-a placut mult..ne-a aratat un funduletz...data viitoare il ciupesc...ce???..pei daca nu ajung sa il pupacesc
..fetelor zicea ceva acum de gradinita obligatorie de la 3 ani..pot sa ma oblige sa fac asa ceva???..eu nu vreau sa-l adu pe bebi meu la gradi ..vreau sa stau eu cu el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by Jasmin012
Stefania, ma bucur ca esti bine si ca s-a dovedit ca te stresezi degeaba, cit despre carne, gaseste si tu alimente care pot sa compenseze carnea (eu nu ma pricep, dar vad ca fetele stiu multe) si ai putea sa incerci sa maninci o carnita usoara, de pui de exemplu, sau de vita, de 2-3 ori pe saptamina...nu trebuie sa fie de 5 ori, cit a zis el. Asta ca sa impaci si capra si varza, ca sa zic asa...La inceputul sarcinii nici eu nu suportam carnea, dar incet-incet mi-am revenit, nici eu nu maninc multa, dar incerc sa echilibrez cu multe alte alimente. Maninc inclusiv spanac, pe care inainte nu il suportam, acum il fac cu ou, sub forma de omleta...ce mai, e la fel de ciudat ca brinza ta cu dulceata, dar n-am ce face...Ma rog, nu sunt o experta in alimentatie si nutritie si nu trebuie sa faci cum spun eu, fireste...mai ales pt ca tu nu esti vegetariana si inteleg ca tu ai vrea sa maninci carne dar nu poti din cauza sarcinii, as zice sa incerci sa maninci carnica sub forma de supica, deci fiarta la inceput, ca sa nu ti se para gustul prea greu de suportat...eventual poti si s-o toci marunt, ca la copii mici, dar daca nici asa nu functioneza nu are rost sa te fortezi, pt ca parere mea este ca daca maninci ceva in sila nu are cum sa-ti priasca...oricit ai baga in tine...
bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin22+ Lucas Daniel

multumesc pt. ganduri...oi vedea eu ce oi face, dar suna ciudat ..oricum in Ro, am de gand sa mai consult un alt dr. macar care nu-mi spune aceleasi prostii..ca eu mananc de toate , si nu pot spune ca nu am mancat carne...dar am mancat peste....nu-i tot carne?..carne.. am mancat de curcan..de vreo trei ori ...in toata gravidanta....

Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

eu mai raspund asa pe masura ce citesc...
roxana, mama, daca te linisteste cu ceva si eu ma deprimasem intr-o vreme ca bebe meu nu mai dadea din piciorute ca alte dati..asta a fost asa vreo 3-4 zile..il simteam, cat sa nu ajung la eco d eurgenta, dar nu asa sturlubatic.
dar a trecut. acum e la fel puiul lu' mamica..
pufu, nu stiu cum e cu intorsul lui bebe.cred ca prin ultimele sapt e relevant. al meu in sapt 25 era cu capu in jos, spre ex.

26+ piticul Stefanut

Mergi la inceput

VICTO ...multumesc ..sa sti ca m-ati linistit pt ca vad ca si voi ati mai avut perioade din astea..
STEFANIA..eu am o prietena care nu a bagat carne in gura toata sarcina nu ca nu ar fi vrut insa a vomat foarte nasol pana la sfarsitul sarcinii si nu mai suporta carnea..ii facea sotului ei separat mancare si a nascut in ianuarie o fetita de toata frumusetea si frumusica foc...eu zic ca atata timp cat iei vitamine prenatale, papi peste si daca ai putea si putin puiutz este ok...nu-ti mai face griji..atata timp cat bebe e dezvolatat normal de ce iti faci probleme??....eventual fa-ti supica din gaina sau un pui mai gras si papi doar zeama ca isi lasa acolo grasimi si ce trebuie...papa spanac mult ca stiu ca este cel mai bun in materie de fier.

Mergi la inceput