Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (52)
Raspunsuri - Pagina 22
RGE spune:
..de toata frumusetea si frumusica foc...VAI DE CAPUL MEU...vroiam sa spun GRASUNICA....scuzati matematica mea dar tastez repede si pe urma cand citesc ma ia groaza
ROXANA 28+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
gill spune:
fetelor...voi simtiti cateodata mici intepaturi in zona buricului....de fapt ma mult in spatele
buricului....ca sa exlic mai bine?????????
GILL
25+si bebelina SARITA
gill spune:
scuze pt greseli dar tastez din pat cu o mana la laptop........
GILL
25+si bebelina SARITA
RGE spune:
da GILL si mie mi se intampla..am inteles ca atunci trage de cordon bebelina , se joaca cu el..stai linistita e totul ok..
..eu va pup pe toate fug si eu la manichiura si pedichiura..ne auzim mai tarziu..pupici
ROXANA 28+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
Jasmin012 spune:
da, sigur, de fiecare data cind intru eu gasesc putina lume...si eu care m-am chinuit sa va citesc din urma, am pierdut timpul si s-a facut liniste intre timp...noroc ca ati mai ramas citeva
Cami, super lenjeriile, dar sunt si scumpe...ma gindesc ca vreo 2 seturi tot imi trebuiesc...cel putin 8 milioane...
Roxana, mi-a placut faza cu funduletul...noi suntem la faza cu burtica facuta valuri-valuri, inca nu ne iese nimic pe dinafara...dar lasa ca ajungem si noi sa ne aratam piciorusele si funduletul, cind om mai creste...Cum e sa fii in ultimul trimestu?
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin22+ Lucas Daniel
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by bex
yasmi si eu vreau sa plec pana in austria crezi ca ne da cineva voie? eu vreau sa il intreb pe dr, am luni programare...dar cred ca o sa zica nu, ca atunci as avea deja 28 de saptamani:(
26 +
http://image.lafemmebonita.com/c/p408308.png
si eu voi avea 28 de sapt cand vreau sa plec pana in germania. drumul e de 13 ore cu masina. azi la 17.30 am programare la dr ca sa imi scot concediul medical, dc il prind il intreb.
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 26+ de bubulina Iasmina Alissa
poza eco bb si burtik
bex spune:
Fetelor va pup, fug si eu la cosmetica si apoi la masaj:)
o dupa masa cum va place
26 +
http://image.lafemmebonita.com/c/p408308.png
cristi07 spune:
buna ziua mamicilor!
In primul rand La multi ani sarbatoritelor de astazi.
Greu am reusit sa ajung "la zi" cu cititul mesajelor
Sunteti niste mamici foart vesele, imi face mare placere sa va citesc. Trebuie sa recunosc ca am devenit dependenta de aceste discutii...de multe ori si cand am musafiri, ma fac ca am treaba la calculator sa vad ce ati mai scris...
Discutiile din ultimele zile legate de mancare, m-au nenorocit!, dar vad ca rezist eroic...
As vrea sa vad si eu pozele din mailul comun...cum se procedeaza? ,ma poate ajuta cineva?
Cristina
creem spune:
Ce faceti, burticoaselor?
Eu tocmai am venit de la masa, am papat muschi de purcel cu salata de vinete, salata dobrogeana, si acum o sa pap si o inghetata Dupa aia pepene
Si dupa aia cred ca un somnic...ca sa-i priasca papica la fetita!
pupici
25
creem spune:
Cristina, si pe mine m-au facut sa visez numai mancare discutiile ...dar o sa imi iau revansa zilele urmatoare, ca o sa comand un tort bun bun Sper numai sa mai am rabdare pana atunci!