Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (52)
Raspunsuri - Pagina 20
slimatei spune:
quote:
Originally posted by pet.cost2005
Na, ca sa ma revansez ... e sambata, la h 21,20 www.raiuno.rai.it/vgn-ext-templating/raiuno/index.jsp?vgnextoid=1bc5fde6d64a7010VgnVCM100000680212acRCRD&dataPalinsesto=08%2F04%2F2007&dataComp=sabato%2C 4 agosto" target="_blank">Via col vento
Petronela
saru'mana.. foarte dragutica!
eu nu l-am vazut niciodata...habar n-am cum e si toata lumea ..vb de el mereu si nu vreau sa fiu mai proasta
Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto
pet.cost2005 spune:
Aaaa ... atunci trebuie sa-l vezi ... e fff frumos ... daca iti plac filmele in costume de epoca ... dar si mai faina e cartea ... e mai completa decat filmul. E printre filmele mele preferite .. na, sunt mai de moda veche, mai romantica .
Petronela
slimatei spune:
Petro da tot nu mi-ai spus cand pleci?
Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto
RGE spune:
PETRO scuza-ma ma speriasem ..nu am citit eu bine ....
STEFANIA nici eu nu l-am vazut..
ROXANA 28+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
Jasmin012 spune:
Buna, fetelor, noi tocmai am mincat pt a doua oara pe ziua de azi, in timp ce va citeam vorbind despre mincare ne-a luat si pe noi foamea...sunteti niste ispititoare...hm
Am sa incep prin a ura sarbatoritelor nostre de astazi, Geo si Dany , La multi ani, fericire si bucurii alaturi de familiile si de bebeii lor!!!!
Ramo, felicitari pt bebelina sanatoasa si colul lung!
Stefania, ma bucur ca esti bine si ca s-a dovedit ca te stresezi degeaba, cit despre carne, gaseste si tu alimente care pot sa compenseze carnea (eu nu ma pricep, dar vad ca fetele stiu multe) si ai putea sa incerci sa maninci o carnita usoara, de pui de exemplu, sau de vita, de 2-3 ori pe saptamina...nu trebuie sa fie de 5 ori, cit a zis el. Asta ca sa impaci si capra si varza, ca sa zic asa...La inceputul sarcinii nici eu nu suportam carnea, dar incet-incet mi-am revenit, nici eu nu maninc multa, dar incerc sa echilibrez cu multe alte alimente. Maninc inclusiv spanac, pe care inainte nu il suportam, acum il fac cu ou, sub forma de omleta...ce mai, e la fel de ciudat ca brinza ta cu dulceata, dar n-am ce face...Ma rog, nu sunt o experta in alimentatie si nutritie si nu trebuie sa faci cum spun eu, fireste...mai ales pt ca tu nu esti vegetariana si inteleg ca tu ai vrea sa maninci carne dar nu poti din cauza sarcinii, as zice sa incerci sa maninci carnica sub forma de supica, deci fiarta la inceput, ca sa nu ti se para gustul prea greu de suportat...eventual poti si s-o toci marunt, ca la copii mici, dar daca nici asa nu functioneza nu are rost sa te fortezi, pt ca parere mea este ca daca maninci ceva in sila nu are cum sa-ti priasca...oricit ai baga in tine...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin22+ Lucas Daniel
RGE spune:
CAMI ce parere ai de produsele de la CESCO?..mi se par ieftine fata de ce am vazut eu pana acum....www.cesco.ro
Victo spune:
vai de mine fetele mele...pai Stefanut al meu daca nu-i dau in FIECARE zi carne...vaiiiiiiiii..simt ca mor de foame, nu alta!
raportez inca un kg in plus...adunat in 2 sapt de cd sunt acasa..dar eu ma bucur, pt ca nu pusesem mai nimica cat am stat la Bucuresti.
26+ piticul Stefanut
bb_yasmi spune:
fetelor eu vreau sa plec peste 2 saptamani afara din tara. oare mai pot???
voi cele din italia care veniti in tara, la cate luni veniti?? mergeti cu masina???
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 26+ de bubulina Iasmina Alissa
poza eco bb si burtik
Jasmin012 spune:
Bex, si eu am o cunostinta, este adventista si nu minca deloc carne, dar minca oua, lapte, brinza, astea...nu mincase toata viata ei carne...pe la 30 de ani, cind a ramas gravida a fost nevoita sa incerce sa manince carnita de pui...i-a fost tare greu, ca era impotriva convingerilor ei, dar era sarcina ei in pericol...era si foarte slaba...in fine, fiecare organism cu rezistenta si sensibilitatea lui...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin22+ Lucas Daniel
RGE spune:
..in stanga buricului tocmai a iesit zic eu un funduletz ...e ca o mingie si burtica mea e intr-o parte...hhmmmm..