Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (52)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by slimatei

quote:
Originally posted by pet.cost2005

stefi - nu stiu ... in afara de stiri pe Canale 5 si cate vreun film seara (tot pe canale 5) daca nu e in reluare ... nu prea urmaresc. L-am vazut si ras-vazut ... e frumos si il am inregistrat si pe caseta (tot de la tv) ...
Petronela

ok te iert de data asta!

Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto

Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Cami, am reusit pana la urma sa vad ceva cu turul virtual, dar tot nu m-am dumirit daca e vreo canapea pe langa pat in rezerva individuala. Ca eu asta vreau sa stiu, noi venim de la Buzau, si n-are rost sa-l trimit pe sot in fiecare seara acasa si nici nu vrea sa stea pe la nimeni. Daca e vorba sa nu aiba rezerva canapea, atunci ramane varianta cu Elias, unde au rezerve cu loc contra cost.

24s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Na, ca sa ma revansez ... e sambata, la h 21,20 www.raiuno.rai.it/vgn-ext-templating/raiuno/index.jsp?vgnextoid=1bc5fde6d64a7010VgnVCM100000680212acRCRD&dataPalinsesto=08%2F04%2F2007&dataComp=sabato%2C 4 agosto" target="_blank">Via col vento

Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

quote:
Originally posted by pet.cost2005

io-s pe dinafara cu ce discutati voi ...

Petronela

subscriu

Adina 19+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Mihuta, nu stiu daca au toate rezervele pat pr. insotitor, insa cu siguranat sunt unele care au
Petro, nu vii bine din vacanta ca nasti si nu mai ai timp de relaxare. Ei lasa, ca vor creste mari la un moment dat...
Nu da, zic si eu...In fond, toata viata noastra este o alergatura, cred ca vor fi foarte rare momentele in care sa facem doar ce vrem, cand avem chef, iar totul sa fie aranjat si sa nu mai necesite niciun efort din paretea noastra..Iar daca apar, ne plictisim, nu???

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Lasati fetelor, voi nu trebuie sa va faceti griji ref. la conditiile din maternitate...

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

eiii ... o perioada de relax dupa vacanta poate oi avea ... adica sper sa nasc la termen, nu inainte ... deci din sept. pana in noiembrie ...

Daaa ... toate problemele astea cu costurile nasterii, conditii, griji, asigurari ... nu prea le am ....

adina - de mult ma tin sa-ti spun ... se mananca asa de bine in Austria ... cel putin pe unde am mancat eu, la autogrill-urile de pe autostrada ... nu ma intreba ce ca nu stiu. Ma uitam pe poze pe meniu si ce ma inspira, plus ca mai era scris si in engl. si ou, branza etc. mai intelegeam si eu . Sau la autoservire ... am mancat anul trecut un soi de varza cu carnaciori ... da' nu semanau la gust cu carnatii nostri ... e ceva de-al vostru, dar buni!!!

Na, ca tot la mancare am ajuns ...

Aaaa si apropo de varza ... cine spunea de varza cu melcisori (scuze, nu am retinut) ... nu am mai macat ... e buna????

Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

PUSSI iubita tu erai cu parizerul??..eu tocmai am papat o paine cu salam de sibiu si un litru de sana
..rezervele ..adica camerele obisnuite de la Euroclinic au toaleta proprie, aer conditionat, televizor, pat cu telecomanda si fotoliu pt tatic ..oricum pe sala este amenajat un coltisor pt tatici cu toaleta, scaune, tot ce le trebuie ...eu am vazut totul pe "viu" inafar de sala de nasteri pt ca era o mamica in travaliu..

ROXANA 28+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

PETRO..cum adica esti la termen din septembrie pana in noiembrie??

ROXANA 28+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

roxana - nu, tocmai, nu sunt la termen ... cami zicea ca dupa ce vin din vacanta o sa nasc si am alte preocupari, griji ... si tocmai i-am zis ... sper sa nasc la termen, in noiembrie ... deci un pic de relax dupa vacanta o sa am ...

Petronela

Mergi la inceput