Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (52)
Raspunsuri - Pagina 18
slimatei spune:
quote:
Originally posted by adinagquote:
Originally posted by mihuta
Adina , chiar tu esti vinovata pentru zacusca, pedeapsa e sa nu papi pana vii in tara, dar sa nu te plangi ca ar trebui sa-ti dau vreo 2-3 kile de-ale mele tie ca sa simti cu adevarat regrete
24s + Sophia
Dar de ce, zacusca ingrasa? Pe mine nu m-a ingrasat niciodata!
Nu ma speria...
Adina 19+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
nu ingrasa da' daca-l mananci cu pàààneèèè...sigur ca da, scuzati-ma dar nu m-am putut aptine...
noi am fost sa facem un pic de piata...ma bag la bucatarie..si apoi azi-dupa amiaza, ultima zi de piscina...
Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto
slimatei spune:
quote:
Originally posted by pet.cost2005
Iata-ma-s !!!!!!!
Pana la urma nu am mai rezistat si am mai tras 2 ore de somnic ...
Am la treaba ... ca la Paste ... casa e toata cu fundul in sus ... pachete, pachetele, pungi, genti ... am de calcat ... imi tot strc creierul ce sa mai fac de mancare cu putinele alimente care mai sunt in frigider ca tre' sa-l golesc si sa-l sterg (pt. vacanta) ... daca se uita cineva in frigider ... singurul lucru care ii vine in minte e filmul "Pe aripile vantului" . Tre' sa mai facem ceva cumparaturi ... nu multe ... ooooooffff !!!
Petronela
Petro apropo de aripile vantului ..am inteles ca-l da pe rai unu-stii cumva cand?
stefy & tot foto
adalia spune:
quote:
Originally posted by bex
adalia, uite citeste aici...
http://www.reclama/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=16950&postdays=0&postorder=asc&start=0
eu dupa ce am citit toate astea...prin luna 2-3 cand eram hotarata sa merg la el, m-am razgandit,acum parerile sunt subiective evident, dar cred ca poti sa incerci sa mergi o data sa vezi cum e si apoi te mai gandesti...dintre cunostintele mele, una a fost multunita, una nu...asa ca scorul ramane 50-50...am inteles ca aparatura e destul de veche(cel putin acum ceva vreme), si ca nu au de ex neonatologul lor,ca moasa e cam irascibila...dar cum am spus, pareri subiective. de ex eu prefer sa merg la un medic bun sau cel putin cu review-uri predominant pozitive, la cabinetul particular are 3d/4d, deci nu umblu la altii separat si pt asta la costuri exorbitante, pt ca eco intra oricum in controlul p-zis care e 60-70.
26 +
http://image.lafemmebonita.com/c/p408308.png
bex,, multumesc pt raspuns. am incercat sa deschid linkul dat de tine, dar e reclama si nu pot.
eventual daca mi-l trimiti pe pm.. sper sa mearga pe pm.
eu am fost acum doua saptamani la clinica dr Nanu, nu este super moderna nici cladirea ca finisaje, dar
eco e super performant, are si 3D de saptamana asta primeste unul 4D, s-a ocupat de mine..cred ca am stat 45 de min, comparativ
cu dr din oradea ca ma tine max 10 min cu tot cu eco si control. DECI!
moasa e o mana de om, se poate sa fie irascibila, dar mie nu mi s.a parut. impresia care mi.a lasat-o tot personalul de acolo
este ca sunt niste oameni de moda veche, fara prea multe pretentii si fandoseli. si mi se pare ca
pun putin mai mult suflet in ceea ce fac, ceea ce nu poate fi decat in avantajul gravidutelor.
ce m-a deranjat a fost reactia asistentelor cand am intrebat daca sotul poate sa asiste la nastere...raspunsul a fost un NU foarte hotarat.
adalia 24+
a happy mom-to-be
mihuta spune:
Cami, am incercat de mai multe ori treaba asta, dar n-am reusit sa vad, desi am descarcat Java asa cum cere. De asta intreb.
24s + Sophia
bex spune:
adalia nu ai activ pm, activeaza si trimit link
26 +
http://image.lafemmebonita.com/c/p408308.png
slimatei spune:
bre' da pe mine nu ma vezi?
quote:
io-s pe dinafara cu ce discutati voi ...
Petronela
stefy & tot foto
pet.cost2005 spune:
stefi - nu stiu ... in afara de stiri pe Canale 5 si cate vreun film seara (tot pe canale 5) daca nu e in reluare ... nu prea urmaresc. L-am vazut si ras-vazut ... e frumos si il am inregistrat si pe caseta (tot de la tv) ...
cami - daaa ... ce consolare ... pai haosul asta o sa fie pana in sept. si cand vin de-acasa ... problema nu e neaparat haosul ... ci sa ma trimiteti la treaba, nu sa stau lipita aici de comp. sa vorbesc cu voi .
Petronela
slimatei spune:
quote:
stefi - nu stiu ... in afara de stiri pe Canale 5 si cate vreun film seara (tot pe canale 5) daca nu e in reluare ... nu prea urmaresc. L-am vazut si ras-vazut ... e frumos si il am inregistrat si pe caseta (tot de la tv) ...
cami - daaa ... ce consolare ... pai haosul asta o sa fie pana in sept. si cand vin de-acasa ... problema nu e neaparat haosul ... ci sa ma trimiteti la treaba, nu sa stau lipita aici de comp. sa vorbesc cu voi .
Petronela
ok te iert de data asta!
stefy & tot foto
pet.cost2005 spune:
quote:
Originally posted by slimatei
bre' da pe mine nu ma vezi?quote:
io-s pe dinafara cu ce discutati voi ...
Petronela
stefy & tot foto
ba da, ba da ... da' a aparut mesajul dupa ...
Petronela