Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (52)
Raspunsuri - Pagina 15
loub_erika spune:
gill sincer acum nu imi vine in minte numele dar e o asigurare din afara,el a lucrat in jur de 24 de ani la o companie mare care avea contract cu o firma de asigurari,iar in momentul cand a pleca din acea firma a continuat cu aceeasi firma de asigurari,dar oricum era prea tarziu ptr tine,ptr ca normal ca sa primesti acei 5000 de euro trebuie sa ai cel putin un an la ei,la noi asigurarile sunt slabe,dar vezi ca la Euroclinic,daca ai la Interamerican,parca ai resduceri mari,sa intrebi la receptie,succes!!!
25+ Angelina
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by mihuta
Daca e doar mai abundenta e ok
24s + Sophia
cand ar trebui sa am ingrijorez?? eu intreb pt ca nu am avut niciodata candida sau alte scurgeri nenormale.
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 26+ de bubulina Iasmina Alissa
poza eco bb si burtik
RGE spune:
BB si eu am avut la fel si apoi au inceput mancarimile si aveam candida...apoi am facut mobiluncus care nu se manifesta in nici un fel..fa un examen de secretie ca nu e chiar asa scump si apois tai linistita...ca suntem predispuse la tot felul de infectii...
IOUB asigurarea la Euroclinic nu asigura reduceri la nasteri ...din cate mi s-a explicat mie...dr Emel te-a pus sa faci ceva analize anume?
ROXANA 28+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
adinag spune:
quote:
Originally posted by mihuta
Adina , chiar tu esti vinovata pentru zacusca, pedeapsa e sa nu papi pana vii in tara, dar sa nu te plangi ca ar trebui sa-ti dau vreo 2-3 kile de-ale mele tie ca sa simti cu adevarat regrete
24s + Sophia
Dar de ce, zacusca ingrasa? Pe mine nu m-a ingrasat niciodata!
Nu ma speria...
Adina 19+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
gill spune:
BB YASMI si eu am o problema cu'scurgerile"....dar dr a zis ca daca nu-si schimba aspectul, nu au miros, nu produc mancarime sau senzatia de arsura....e leucoreea sarcinii......daca nu...e posibil sa fie o candidoza..si asta frecventa in sarcina....
Eu o sa refac analizele la 30 sap...si analiza de secretie.......
GILL
25+si bebelina SARITA
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by gill
BB YASMI si eu am o problema cu'scurgerile"....dar dr a zis ca daca nu-si schimba aspectul, nu au miros, nu produc mancarime sau senzatia de arsura....e leucoreea sarcinii......daca nu...e posibil sa fie o candidoza..si asta frecventa in sarcina....
Eu o sa refac analizele la 30 sap...si analiza de secretie.......
GILL
25+si bebelina SARITA
ce aspect? alb?
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 26+ de bubulina Iasmina Alissa
poza eco bb si burtik
mihuta spune:
Adina ,
ei nu, dar n-am mancat-o singura..., avea nevoie de companie, asa ca chemat si painica si branzica...
In plus am fost azi dimineata la patiserie si mi-am luat un pateu cu branza si o merdenea cu branza (nu ma puteam decide pe care o vreau, asa ca le-am luat pe ambele), si pe astea le trec tot in contul tau...
24s + Sophia
adelamaria spune:
Mai, hai ca sunt uituca rau! Tot uit sa le zic si eu sarbatoritelor LA MULTI ANI fericiti! Dany, Geo, sa va bucurati de tot ce e mai bun si mai frumos, sa nu lasati pe nimeni si nimic sa va supere!...Sa aveti parte doar de impliniri si sa va realizati toate dorintele! Rasfatati-va si lasati-va rasfatate si iubite azi si in general...
Gill, si eu mi-as fi dorit sa nasc la Euroclinic...Mi-ar fi placut sa fiu tratata ca-n filmele americane, plus ca eu am asa o jena in a da spaga...Dar dr. mea e la Giulesti si am incredere in ea, plus ca stiu ca spitalul e bine dotat pe sectia de neonatologie si imi tot zic ca e mai bine sa fie bebe in siguranta daca Doamne fereste se intampla ceva! Nu stiu care sunt dotarile Euroclinic la capitolul asta, poate stiu fetele care nasc acolo, sa ne zica si noua.
Medlife stiu ca e o clinica mai noua, nu stiam preturile pentru nastere; daca e 1000 eur nasterea normala, mi se pare ok, ca parca vad ca tot atat ma costa si la stat...Dar am aceeasi problema: ce dotari au pentru bebe? La Euroclinic stiu ca e aprox. 2000 Eur nasterea normala si vreo 3 mii cezariana. Dar ce te faci daca te duci sa nasti normal si intervine ceva si se decide ca trebuie sa faci cezariana? La plecare tre sa achiti factura mai mare cu 1000 Eur...si daca nu-i ai???...N-ai cum sa stii...
Mda, cam astea sunt informatiile mele despre sistemul privat.... Aha, mi-am amintit inca ceva: vreau si eu parola de la contul comun, vreau si eu sa va vad...sunt curioasa...please!
Yasmi, eu stiu ca secretia abundenta e normala daca n-ai alte simptome.
Ade, 23s+
darleena spune:
Erika asa e super bine, daca aveti asigurare.
Gill eu stiam ca e cam 60 mil aia normala si peste 70 cezariana. Partea buna e ca nu mai dai nimic in plus. In banii astia intra tot: si onorariul doctorului, si asistentele si tot.
Si de mine e Euroclinicul mai aproape, dar parca as alege Medlife-ul in primul rand pentru ca e doctorul meu acolo, si eu cu altcineva nu vreau sa nasc, si in al doilea rand, e si mai ieftin.
26+ si baby Kara
darleena spune:
Cred ca o sa ma duc in curand sa vad cum e la Medlife, ca mi-a zis doctorul ca ma trimite acolo sa vad cum e.
Dupa ce ma documentez, va anunt.
26+ si baby Kara