Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (52)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Mihuta draga, pai eu m-am dat ca exemplu negativ, un ASA NU! Si tu faci ca mine? Acuma ma faci tu sa ma simt mai bine, ca uite, nu-s singura, e "normal" ce fac... Si cum sa ma mai controlez atunci?

Adina 19+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gill spune:

Erika....asigurarea din afara are acoperire medicala pe sarcina si in Romania?....esti sigura?....te intreb pentru ca si eu am asigurare la Allianz dar se plateste doar in caz de nastere prin cezariana.....maxim 1000 de euro....in functie de suma asigurata...!!!

GILL
25+si bebelina SARITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Mda si noi avem asigurare privata de sanatate ( de la Allianz) dar scrie mare si clar ca nu asigura nimic in legatura cu nasterea.

In Istanbul (unde am locuit pana acum vreo 3 ani ) asigurarile private acopereau absolut orice - in functie de tipul de asigurare, fireste - si mai erau destule spitale private care ofereau un pachet in care intra : ingrijirea pre-natala a sarcinii, scoala de mamici si nasterea, la un pret fix.

24s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

rge chiar ieri ma pus sa fac niste analize ,sincer nu mai stiu egzact care dar am facut ptr sange si urina,rezultatele le ridic pe data de 8 ,sper sa fie ok,dar dct Emel mi-a spus sa mai iau pe langa Materna ,niste Calciu efervescent de preferat de la Sandoz(foarte gustos),Magne B6 si niste fier,dar mia calculat ea cum sa le iau,nu tot timpul,pe perioade de cate 10 zile,etc,in rest asteptam rezultatele,ptr ca la mine singura problema era ca aveam carcei la picioare,dimineata,cred ca e doar o lipsa de calciu!!

25+ Angelina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adinag

Mihuta draga, pai eu m-am dat ca exemplu negativ, un ASA NU! Si tu faci ca mine? Acuma ma faci tu sa ma simt mai bine, ca uite, nu-s singura, e "normal" ce fac... Si cum sa ma mai controlez atunci?

Adina 19+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Da io n-am inteles ca-i negativ Am zic ca tu faci bine ce faci, asa ca hai sa fac si eu....

24s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

eu vreau sa nasc la Euroclinic cu dr. Gherasie (Erika, avem DPN apropiat, poate ne intalnim...). Preturile erau afisate pe site, eu stiam de 57 mil la nastere naturala si vreo 76 la cezariana. Cineva pe forum spunea ca a nascut prin cezariana, iar factura finala a fost 88 mil (probabil ca a avut un anumit tip de camera,etc). Pe factura finala veti avea inafara de costurile nasterii si ale spitalizarii si celelalte "consumabile"-scutece,etc,etc.

La Medlife stiu sigur ca a nascut de curand o fata de la iulie-august (Andutzy, parca). Maternitatea este deschisa de curand, maxim o luna- intr-adevar aveau stabilit doar pretul promotional pt. prima luna .

Am intrat acum pe siteul Euroclinic, cica au preturile in curs de actualizarre. Ar fi frumos sa mai faca ceva micsorari de pret, datorita concurentei ... Dotarile stiu ca sunt f. bune, inclusiv pt. neonatologie; in caz de ceva mai grav-Doamne Fereste- colaboreaza rapid cu Spitalul de Urgenta- aflat in imediata vecinatate (nu mai stiu daca nu sunt chiar "gard in gard"..
La Elias nu am vrut sa merg, daca sunt probleme am inteles ca este dezastru pe partea "de dupa"-atat dpdv al copilului, cat si al mamei.

Doctorul meu lucreaza si la CF2, in caz de ceva pot merge si acolo..

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gill spune:

Asa e asigurarea privata de sanatate nu acopera nasterea...eu am clauza de interventii chirurgicale accident sau boala pe contractul de asigurare...si aceasta clauza acopera cezariana...

quote:
Originally posted by mihuta

Mda si noi avem asigurare privata de sanatate ( de la Allianz) dar scrie mare si clar ca nu asigura nimic in legatura cu nasterea.

In Istanbul (unde am locuit pana acum vreo 3 ani ) asigurarile private acopereau absolut orice - in functie de tipul de asigurare, fireste - si mai erau destule spitale private care ofereau un pachet in care intra : ingrijirea pre-natala a sarcinii, scoala de mamici si nasterea, la un pret fix.

24s + Sophia

GILL
25+si bebelina SARITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

anacami chiar mi-as dori sa ne nimerim cateva pe acolo ca sa ne mandrim cu bebeii,gill,eu am sa achit tot ce am de plata la spital,iar dupa aceea atrimit facturile,la firma de asigurare ca sa ni se returneze banii,asa am facut si pana acum si sincer nu dureaza mai mult de o luna pana primesti banii,sunt de incredere!!!

25+ Angelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

CAMI..cu Spitalul de Urgenta au chiar un hol facut sunt legate...
IOUB aceeasi problema cu carceii am avut-o si eu pana mi-au spus fetele sa iau magne b 6....eu iau elevit ca asa mi-au recomandat ceilalti doctori...oricum de luni daca ma ia in primire..o sa iau numai ce spune dansa....si eu am facut examen de urina saptamana trecuta ...pe cele de sange nu le-ai facut pana acum? ..sau te-a pus sa faci ceva in plus?

ROXANA 28+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Gill, eu am planul EXTRA, si chiar am luat asigurarea in fata si scrie ca se exclud

"orice cheltuieli in legatura cu nasterea copilului, precum si tratamente sau controale medicale specifice starii de graviditate" de asemenea este exclusa spitalizarea ca urmare a sarcinii Asiguratei, precum si spitalizarea ca urmare a unor complicatii aparute dupa nastere"

Oricum e o asigurare tare deprimanta, ca zici ca e asigurare de masina, ca are la sfarsit FORMULAR DE CONSTATARE A DAUNEI

24s + Sophia

Mergi la inceput