Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (52)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Cami , poti sa mai pui odata linkul cu paturica, te rog? Cumva l-am pierdut, si vreu sa vad si eu despre ce tot vorbiti! :-)))

Adina 19+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

ade, de suc am uitat. si eu beau un pahar de suc cu 100%, fara zahar, de portocale, de mere sau multivit, asta la prima ora, ininte de lasptic, iar in timpul zilei apa si uneori limonada f buna cu lamaine, lime, putina miere si apa plata, delicioasa, cam acra pt cele care nu prefera lamaia.
daca nu as fi singura la pranz as manca si eu mai normal la pranz, dar le inversez cu cina, asta e...

26 +
http://image.lafemmebonita.com/c/p408308.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

gill sa sti ca un calcul egzact nu am facut dar dupa cum ai vazut si tu tine de cum vei naste,normal sau cezariana,plus ce camera ei si pe ce perioada,ca in rest bacsis nu prea le place sa primeasca,au chiar si afise sa contra bacsisului,in rest primesti tot de la imbracaminte pana la pemparsi,iar ptr tine la fel,mie una miau spus sa nu imi aduc nimic ca voi primi absolut tot,dar eu imi voi aduce si lucruri personale,clar!!!

25+ Angelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ADELAMARIA...sa sti ca ai dreptate ...o sa-l las in pace..o sa se arate el ..va multumesc pt incurajari nu stiu ce m-as face fara voi...eu cred ca ma duc sa-mi iau niste cereale sa pap cu laptic

ROXANA 28+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gill spune:

AdelaMaria...vreau si eu detalii despre acele uscatele de cereale integrale...cum se numesc.....pe unde la gasesti???.....ca..de cand cu Elevit, Maltofer si 1l lapte dulce(pe mine si laptele dulce ma constipa)..chiar daca beau zilnic si 2 l apa plata....cam greu cu!!!!!!!!

Erika....ce fel de asigurare are sotul tau?.....detalii te rog....e facuta la o firma de asigurari sau e tip abonament la Euroclinic???plesss

GILL
25+si bebelina SARITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata gagici

gill si eu sunt cu lapte cu cacao, zilnic beau cate 2 cani.
ade, cartea e interesanta, dar e mai mult pt dupa nastere, pana bb are 3 ani. in schimb mai am alte 2 carti (luate din selgros) mult mai interesante. iti spun mai tarziu cum se numesc ca acuma mie lene sa merg in dormitor...

dany, LA MULTI ANI!!!
geo LA MULTI ANI!!
LA MINE LA ULTIMELE 3 ECO BEBE ERA TOT CU CAPUL; IN JOS, SPER SA NU IMI FACA FIGURI SI SA INTOARCA INVERS LA SFARSITUL SARCINII..

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 26+ de bubulina Iasmina Alissa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Gill , pai teoretic nu mai exista alte costuri, insa cele date de tine sunt orientative, in functie de nastere si de ce s-a consumat cu tine, de ce a avut nevoie bebelusul, etc se mai pot modifica un pic. Eu zic sa te interesezi si la Medlife, au preturi mult mai bune.

Darleena , si eu sunt foarte curioasa in legatura cu conditiile de la Medlife, chiar am sunat si am intrebat, dar nu aveau pret descat pentru luna iulie, in jur de 800 de eur de nastere, indiferent daca naturala sau prin cezariana. Stiu ca au nascut niste mamici de la odiseea iulie-august si erau multumite. Insa doctorul meu ma indoiesc ca ar colaborta si cu ei...

Erika , am sa nasc la Euroclinic cu doctrul meu, prof. Vladareanu de la Elias, asta a fost si motivul pentru care l-am ales, ca sa pot alege intre cele doua spitale fara sa schimb medicul. Sper sa ajung saptamana viitoare sa vad totusi cum arata un spital fata de celalalt, ca sa pot spune ca am decis in cunostinta de cauza.

Adina , chiar tu esti vinovata pentru zacusca, pedeapsa e sa nu papi pana vii in tara, dar sa nu te plangi ca ar trebui sa-ti dau vreo 2-3 kile de-ale mele tie ca sa simti cu adevarat regrete

24s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

fetelor voi scurgere "jos" aveti?? stiu ca e normala in sarcina. daca a mea e mai abundenta dar nu miroase si nici nu ma mananca, e ok?? (scuzati-mi detaliile). sau ar fi cazul sa imi fac o analiza a secretiei???

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 26+ de bubulina Iasmina Alissa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Daca e doar mai abundenta e ok

24s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

gill, ai incercat zilnic cu activia?, la mine a functionat in primele luni si de cateva zile iar am inceput, eu dina sta cu fructe, ca de cealalta m-am "acrit"

26 +
http://image.lafemmebonita.com/c/p408308.png

Mergi la inceput