Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (52)
Raspunsuri - Pagina 13
adinag spune:
quote:
Originally posted by pufulet74
Stiti voi cum e cu intorsul bebe-ului, pe la cite luni se intoarce cu capul in jos, se mai intoarce inapoi dupa aceea, etc?
------------------------
Flory 25+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
Pana la 32 de saptamani ar trebui sa se intoarca, cand o face nu se poate spune. Acum (la tine 25s) se intorc inca mult in toate directiile... Dupa 32 de saptamani probabilitatea sa se mai intoarca este de numai 10%, scade brusc. Copilul e cam mare atunci se de aia. Dar sunt destule cazuri cand s-au mai intors!
Adina 19+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
loub_erika spune:
RGEsa sti ca si eu cand am fost prima data la ea imi puneam aceeasi intrebare,daca ma ia,dar eu am o presimtire ca nu o sa te refuze ca iubeste copii ,are o gramada de poze cu bebelusi in cabinet si e foarte de "gasca",succes!!!
25+ Angelina
adinag spune:
Mai Stefi mai, tu acum esti mamica, nu mai esti o fetita care sa se sperie din orice. Iar ca mamica esti tare si iei hotararile pe care le crezi tu de cuviinta, in definitiv tu simti cel mai bine ce-i trebuie corpului tau si cum te simti mai bine. Nu te mai gandi atata la ce a spus doctorul. Este vreo forma de carne care sa-ti placa? Daca da, atunci bag-o pe aia macar o data pe saptamana, ca sa poti zice si tu ca l-ai ascultat.
Insa ia fier, dar ia din ala natural, ca nu-ti da corpul peste cap! Incearca macar! Da?
Adina 19+
gill spune:
Am revenit si noi......
Erika si Rge....ce norocoase sunteti ca nasteti la Euroclinic !!!!!
Ma apuca groaza cand ma gandesc ca o sa nasc la un spital de stat!..........ma rog sa ma ajute Dumnezeu sa fie macar o nastere fara probleme....!!!!!!
GILL
25+si bebelina SARITA
adinag spune:
Ramo, ma bucur ca ti s-a lungit colul si ca bb es bine dezvoltata! Sa-ti traiasca si tot inainte!
Ade, nu te intrista ca,d iti spune doctorul ca bb e mai micuta. La prima sarcina, mereu m-a stresat, la fiecare control: e cammicuta, eh, in limite dar cam micuta... De fiecare data! Iar Jasmina mea a avut la nastere 51 cm si 3.770g. Unde-i micuta??? Nu pune la inima, stiu cum e, dar eu m-am stresat degeaba, nu fa si tu greseala mea!
Adina 19+
RGE spune:
IOUB multumesc frumos si eu am auzit numai lucruri frumoase despre ea ..am vazut-o si mi-a inspirat incredere ..luni avem prima intalnire ...sper sa am noroc te pup si mersi mult.
ROXANA 28+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
darleena spune:
Si eu as vrea sa nasc la Euroclinic, insa doctorul meu face garzi la Medlife si mi-a zis ca si acolo sunt conditii foarte bune, fiind tot un spital particular.
Si se pare ca preturile sunt si mai mici: circa 1000 Euro fata de 2000 la Euroclinic.
Voi stiti ceva de Medlife?
26+ si baby Kara
adelamaria spune:
Gill, de ce sa pleci? Unde sa pleci?...Eu as fi baut Nesquik cu tine, da-s la munca, mami, si n-am cum!...Haide, lasa supararea! Ia uite ce zi perfecta avem azi! Temperaturi ok, e soare, frumos...scoate putin nasucul afara... Sau treci aici, cu noi, la tastarnitza, cum zicea Petro
Pufu, si eu zic ca bebe se poate intoarce de mai multe ori...Eu ieri de exemplu m-am si speriat ca am primit niste lovituri deasupra buricului...pentru prima data...Dar pana pe seara deja revenise la pozitia initiala probabil pentru ca o simteam iar undeva jos...
A, si am citit ca pe masura ce cresc e normal sa nu-i mai simtim la fel de tare...nu mai au loc sa faca tumbe ca pana acum...RGE, stai linistita, bebe George e bine mersi, doar ca si-o fi gasit vreun locsor mai ascuns...Nu te mai ingrijora, ca mai rau ii faci...Au personalitate de mici, fac numai cum vor ei, cand vor ei...O sa te ia din nou la suturi in curand, o sa vezi!
Bex, imi place meniul tau! Chiar mananci super sanatos! Al meu e mai indulgent: dimineata: 1 pahar suc portocale+gref+lamaie, un corn sau cereale sau biscuiti cu iaurt sau branzica cu paine neagra/graham/secara. La pranz – mancarica gatita de obicei (mai fara carne), iar seara...branzica cu rosii, salate, un pic de felul doi cat mai dietetic. Intre mese pap fructe, seara de obicei pepene...Dulce pap cand chiar simt nevoia; nu ma privez de nimic, doar sunt atenta sa nu depasesc limitele mele normale. A, si multa apa...Si de saptamana asta am inlocuit painea in proportie de 90% cu niste uscatele de cereale integrale cu un continut mare de fibre. Se gasesc in magazine. Nu arata grozav, dar sunt bune de rontait, iar daca adaugati si iaurt sau fructe (sau niste cascaval topit) sunt chiar delicioase...si ajuta la prevenirea constipatiei garantat! La mine functioneaza...
A, si tot din gama alimentelor sanatoase, va recomand orezul brun si pastele de grau integral sau din orez...Laptele din orez...cui ii place...e mai dulce si e destul de scump...eu lapte nu beau decat in cafea, oricum...
Hai ca fug sa-mi curat niste kiwi...Revin!
Ade, 23s+
gill spune:
Chiar asa fetelor...cat costa o nastere la Euroclinic?....pe site scria 5000 ron nastere normala si 7000 ron nastere prin cezariana.......pe mine ma intereseaza toate costurile...de la intrare...pana la iesirea cu bb in brate....!!!!
Aveti idee????...v-ati facut un calcul????
GILL
25+si bebelina SARITA
loub_erika spune:
gil,asa este ,suntem norocoase ca avem aceasta posibilitatea de a naste la Euroclinic,dar stai linistita,sora mea a nascut la un spital de stat si nu a avut nici o problema,conditile difera ,asa este dar dct isi fac datoria,asa ca mult noroc si tie!!!
darlena nu stiu nimic de Medlife,dar sunt sigura ca e ok si acolo,eu am ales Euroclinica,ca e la 10 min distanta de mine,asa ca in caz de urgenta acolo ma teleportez,in rest sotul are o asigurare foarte buna,plateste cam 2000 de euro pe an,dar ptr o nastere ni se ofera 5000 de euro asa ca m-am gandit sa profit pana la ultimul banut!!
25+ Angelina