Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (52)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Aha, deci practic saracii se pot intoarce cu capul in jos, daca se plictisesc se intors inapoi si daca doamne fereste pe cind se gindesc ia sa ma intorc eu cu capul in jos din nou nu mai au loc, gata cu bietii de ei, asa ramin ...
iar consecinta logica la faptul ca la nastere nu s-au intors e cezariana ... ?

------------------------
Flory 25+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

quote:
Originally posted by mihuta

'mneatza fetele !
Si sambata am manat zacusca din cauza Adinei....Si am citit cu ce tristete povestea ea ieri cum a mancat cele 4 patiserii dulci pe care le cumparase pentru astazi, si nu m-am gandit decat "ori fi fost bune ?" "sa ma duc sa-mi iau si eu "...Si cu toata tristetea chiar asta am sa fac, am sa ma duc la patiseria de jos sa vad ce au...

24s + Sophia

Numai sa nu zici ca eu sunt vinovata, da? Si eu stau iarasi la masa si m-am speriat si eu de cantar, insa nu stiu exact de la cat am plecat. Oricum, e enorm cat am!!!

Macar a fost buna zacusca? Ca eu nu am, dar merg peste doua saptamani in Romania si cred ca asta va fi primul lucru pe care-l cumpar.

Adina 19+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

cam asa ceva! daca nu, este mai riscant pt. bb- dar nu este imposibila o nastere din aceasta poztie

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Dany 2007 si Geo78, LA MULTI ANI! Sanatate si o viata fericita!

Adina 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Adina, macar sa stii de ce te ingrasi!!! eu, cu toate ca m-am ferit cat am putut de una-alta, tot am luat multe kg! asta este organismul meu...

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

DANY SI GEO!

Si noi ne-am trezit devreme ca ii era foame fetei si ma batea, probabil se gandea la mancarea de care tot vorbiti voi, daca o tinem tot asa ajungem la 200 de kg pana la termen

Roxana, nu iti mai stresa baiatul, eu am citit ieri in Capraru parca(nu mai stiu sigur) ca seara dupa masa sau dus, la 28 de sapt, ar trb sa detectam cam 6-10 miscari intr-o jum de ora, parca; zicea miscari, nu lovituri cum vrei tu. Lasa ca isi schimba el iar pozitia si vezi tu atunci!

Ellis24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

Buna dimineata,azi m-am trezit mai tarziu ca de obicei si am avut ce citii de ieri,imi place ca sunteti vorbarete,e chiar o minune ca sa infintat acest forum,ne ajuta in momentele de plictiseala,eu mi-am baut lapticul si cate ceva pe langa!!
Se pare ca suntem deja cateva care vom naste la Euroclinic,ar fi ceva sa ne si nimerim pe acolo,mihuta ai sa vezi ce impresionata vei fi cand vizitezi clinica,sunt niste scumpe asistentele,la ce medicte-ai gandit sa te aiba in evidenta acolo,eu sunt la doctorita Emel,tare draguta!!
Ati vb asa de multe despre mancare ca mi-as face din fiecare fel cate un pic,mmmmmm,nu ma pot hotari,dar daca ati tot descxhis subiectul hai sa va vad daca a mai mancat cineva varza calita cu melcisori(paste),e o mancare ardeleneasca,eu una sunt inebunita ,mananc cate 2 portii mari,foarte buna!!!

25+ Angelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

LA MULTI ANI! DANY2007 SI GEO 78! Sa fiti fericite si sa aveti parte de bucurii alaturi de bbeii vostri dragi!

Buna la toate fetele si bine ati venit noile gravidutze! Am terminat si eu cursul de o saptamana care m-a tinut putin departe de DC...a fost super obositor pentru ca trebuia sa stau pe scaun mult timp si m-a tot durut si spatele si si burtica...bine ca s-a terminat, acum pot sa stau intinsa in pat sa ma odihnesc!

Sper ca sunteti toate bine...vad ca vorbiti mult de mancare, eu din pacate nu gatesc ca nu prea pot sa stau in picioare si nici nu suport bine mirosurile.

Roxana, saptamana trecuta ma linisteai tu pe mine cu miscarile lui BB, sa stii ca ai avut dreptate! asa ca stai linistita, ei se misca in unele zile mai mult, in altele mai putin, si apoi mai e si pozitia in care stau, ca nu-i simtitm la fel tot timpul! Nu iti mai face griji ca primesti bataita!

Pupici pe toate burticile!
25

Mergi la inceput

Stefania, ma bucur ca ti-au iesit bine analizele, nu te stresa cu cnemia asta, ca e mica. Si nici eu nu cred ca trebie sa mananci atat de des carne, mie mi s-ar face greata.

Imi aduc aaminte ca si la bebelusi scria peste tot sa primeasca de 6 ori pe saptamana care, mi mi s-a parut criminal. Eu i-am dat atunci 1-2 ori pe saptamana, a mai fost si o saptamana si fara. Si e complet sanatoasa. Insa cand i-am dat, i-am dat mai mult, adica nu portia recomandata.

Eu mananc cam o data pe saptamana carne, si atunci tot nu este in stare bruta, adica un bucatoi de carne in farfurie, ci mai degraba data pe masina si facuta bolognese, la noi sosul asta fiind in proportie de peste 50% din legume. Sau la wok, fiind peste 1 kg de legume si 300g de carne, deci la o portie nu mai ramane mult...

Fierul din carne se absoarbe mai usor de corp, asta e adevarat, insa nu pot sa mananc mai multa carne, mai ales vara.
Recunosc ca daca ar fi de la gratar, as manca mai des, dar cum n-am...

Adina 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..va multumesc frumos fetelor...atunci nu o sa mai stresez baiatul ...astept sa vad ce zice el...
IOUB si eu am luni prima intalnire cu doamna Emel sper sa nu fie prea tarziu si sa ma ia in "primire" pt ca as vrea sa nasc cu ea.

ROXANA 28+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput