Mamici aspirante din nou - cap. 26
Raspunsuri - Pagina 8
baby_r7 spune:
FELICITARII GINA PENTRU BAIETEL!!!!!!!!!
ASTEPT CU NERABDARE SI NUMELE LUI................TE-AM TRECUT DEJA PE LISTA CU
.........
Clau sper sa se adevereasca si la mine..faza cu deschisul unui nou capitol...............sarcina usoara in continuare........
pup toate fetele................intru maine dupa ce citesc din urma...........ca fugim in oras cu niste prieteni si pe urma o sa avem pregatita o seara romantica.......asa ca nu mai pot intra azi........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
chiar daca este z18 si ovulatia a trecut..............merge sa prestam...asa de placere..........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
va 

pe toate si sa aveti o seara frumoasa!!!!!!!!!!!
poze
bebita te asteptam!!!!
in asteptare
din 13 decembrie 2000
ROXANA
Irinel spune:
Fetelor, vad ca s-a insufletit subiectul nostru si tare ma bucur, da eu nu am tiiiiimp.
Bun venit fetelor noi!
Gina sa fie sanatos baietelul scump!!! Ma bucur mult pentru voi.
Cornelia bine ai revenit printre noi! Pupic.
Daiopri unde e Victoria?
Eu nici nu prea mai numar, am ceva probleme iar cu Danut si deocamdata ma concentrez pe asta. Evident ca daca raman graviduta ma bucur mult, da macar nu mai am stresul asa mare cu ramasul. Poate ca e chiar mai bine.
Va pup pe toate, n-am timp mult din pacate, da am vrut macar sa va zic doua cuvinte.
www.helpsonia.com/" target="_blank">Sa ne rugam pentru Sonia si sa o ajutam!
Stefanel viseaza la o viata normala
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
asi spune:
quote:
Originally posted by cornelia_laura
Buna fetelor si bine v-am regasit. Mi-a fost dor de voi.
asi, nu ai venit din concediu?
Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard(21.06.2004) si Eric
(13.07.2006)
Am venit din concediu si a fost super.
Cu parere de rau eu doar va citesc pentru ca nu prea am ce scrie.Se pare ca am iar o dereglare hormonala dar nu pot merge la doctor pentru ca sunt in concediu.
Ma bucur din suflet ca subiectul a revenit in atentia viitoarelor mamici.
Gina felicitari pentru baietel.

Irinel ce a patit Danut?Sper ca sunteti bine cu totii.

Daiopri
noi suntem bine.Agitati cu casa facem bugete, proiecte de bucatarie, bai , incalzire etc.Bun venit noilor mamaici aspirante si sedere cat mai scurta.

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Ignatica spune:
asi spor la casutza.
Noi plecam in vacantza 10 zile in Republica Moldova la parintii sotului. Intre timp o sa fim si fertili asa ca
poate mai facem un moldovean mic.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
mihaser spune:
salutare!
azi intru pe fuga! sunt ocupta...au iesit 2 linute la testul de ovulatie...yupii!![]()
Va pup viitoarelor gravidute! Gravidute reloaded!![]()
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 we are waiting!
It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
mihaser spune:
Din pacate Aida ne-a dat o veste nu tocmai buna:
"am uitat sa va spun ca Mariana1976 e bine, insa a trebuit sa mearga in tara pt ca l-a pierdut pe tatal ei. Condoleante, Mariana..."
Condoleante si din partea mea...![]()
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 we are waiting!
It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
Ioanatugs spune:
Buna dragelor!
Mi-a fost tare dor de voi si-mi cer scuze pentru absenta ! Vreau sa va spun ca mi-a fost tare dor de voi toate si va trimit cate un pupic la fiecare.

Mariana_1976 condoleante draga mea prietena! I-mi pare tare rau pentru pierderea suferita si-ti doresc multa putere de a merge mai departe!
Gina_M felicitari pentru baietel!
Irinel draga, i-mi pare rau ca ai probleme cu Daniel! Multa sanatate va doresc intregii familii!
Cornelia_Laura, Irinel, Mariana_1976, Sim, Roandre, Paxela, Asi, Daiopri, Baby_r7....mi-e dor de voi dragelor! 

Felicitari noilor gravidute
si bun venit noilor fete aici!!
http://tt.lilypie.com/50m8p3.png
cornelia_laura spune:
Mariana, condoleante draga mea. Imi pare nespus de rau ca l-ai pierdut pe taticul tau. Dumnezeu sa-l odihneasca.
Ioana, ce ma bucur sa te "aud". Cum esti? Ce mai faci? Si mie imi era dor de tine.
Sim, Roandre,Paxela, ce faceti
? ce va fac puiutii??
Eu raportez Z1. Intrasem la idei cu scurgerea aia din sani, bine ca a venit luna asta. Si bine ca mi-a venit inainte de a pleca la mare.
Cornelia, mama sefilor Eduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)
asi spune:
Mariana condoleante.
Ioana ce coincidenta
.Ieri cautam sa vad pe unde ai mai scris si cand.Musai sa vorbim ca tare mi-e dor de tine.
Cornelia cred ca te-ai speriat cand ai vazut scurgerea de la san.Poate ca ar trebui sa repeti prolactina inainte de ovulatie si dupa si sa faci si un eco la san.
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
leeloo2004 spune:
Neata fetelor!
Ioana - bine ai revenit! Si noua ne-a fost dor de tine...
Mariana - condoleante, imi pare tare rau...
Irinel - cum mai e Daniel?
mihaser - spor la
sa fie cu ochishori!
Ignatica - vacanta placuta si sper sa va intoraceti si voi cu vesti aducatoare de doua liniutze!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.