Mamici aspirante din nou - cap. 26

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Hi, hi,

Marimar mama eu si daca as avea cea mai cuminte fetita, tot nu ar avea nici o sansa cu "cumintelul" de frate:)
Tu cum stai cu deciziile? Tinem pumnii deja?
De Mariana nu mai stiu nimic, pe aici nu a mai scris:(
Asteptam….

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Gina, felicitari pentru baietel!!! .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Daiopri,
noi sintem hotariti ca-l facem pe bebe 3 dar nu sintem hotariti cind sa-l facem !
Am vazut ca urmeaza zodia porcului in calendarul chinezesc , care e zodia cea mai norocasa asa ca ma bucur sa-l fac in 2008!! Sa nu ma injuratidar nu stiu in ce luna sa-l fac,ce zodie sa-l fac ,as fi vrut taur dar n-am fost pregatita, gemeni si rac nu prea as vrea, leu poate dar eu fiind taur, daca n-o sa ma inteleg cu el ??? Am si io problemele mele, nu rideti..

-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Gina, ma bucur din suflet sa aud ca ai in burtica un pui de baietel! Felicitari si sa fie sanatos. Fetitele ce zic? Ca de sot am inteles cat e de fericit.
marimar, spor la treaba! Asta cu zodiile mie nu mi-a iesit deloc. Si eu chiar aveam impresia ca nu ma inteleg deloc cu Racul si Gemenii dar asa au iesit puiutii si chiar nu mai conteaza.

Acum sa va spun ce am patit azi noapte. M-am dus pe la 3 in bucatarie sa-i fac laptele lui Eric si am simtit ceva ud pe bluza de pijama. Ce credeti? Eram uda in dreptul sanilor, nu mult dar destul cat sa simt. Ce o mai fi asta? Ca eu am alaptat fff putin a doua oara si lactatia s-a oprit de 1 an aproape. Analizele hormonale le-am facut luna trecuta si sunt bine toate, inclusiv prolactina. Ati patit vreodata asa ceva? Pata nu avea culoare.

Cornelia, mama sefilor Eduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

buna dimineata fetelor!
Ignatica cand o sa raman insarcinata din nou o sa merg si eu la doctorul meu sa-i spun sa-mi prescrie tratament de sustinere.Gata m-am hotarat si daca el nu o sa-mi dea o sa caut un doctor care o va face.Acum nu ramane decat sa ma ajute Dumnezeu sa raman din nou.
Gina felicitari pt baietelul tau! Cred ca e asa de frumos sa afli ca bebelul din burtica este exact ceea ce iti doreai tu sa fie!
Marimar eu zic sa nu te mai stresezi cu ce zodie sa faci copilul sau chestii din astea,el iese tot ceea ce vrea el.Asa credeam si eu inante sa raman si sa pierd sarcina ca il programez eu cand vreau dar din pacate bebelusi vin cand vor ei nu cand vrem noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Alina, Ignatica imi pare tarerau pentru nedorita z1!

Gina M felicitati pentru baietel! Sarcina usoara in continuare! Dupa 2 cucuiete cred si eu ca un baiat 100% e fericirea absoluta! vai ce rasfatat o sa fie!

musettepink bine ai venit! Spoor la facut bebe!

Diana nici nu ma asteptam sa ma recunosti...poate gasesc o poza de cand eram in liceu! Multumesc ptr aprecierile la adresa flacaului si astept cu nerabdare pozele! (sa va cunosc/recunosc) Si eu sunt in z14-pana acum testele de ovulatieau iesit negative!..Doamne ajuta! Eu cred ca azi e ziua cea mare, ce putin la Cris asa a fost!

Mariana cred ca e cu sora ei...parca asa imi amintesc din ultimele ei postari...spunea ca o viziteaza sorela si nu prea o sa mai posteze ptr ca o sa stea cu ea.

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Gina, felicitari penru baietel!!!!!

musette - si eu am urmat tratament de sustinere - pina in luna a 7-a. La mine sarcina asta a fost dupa 3 pierdute si nici nu concep sa nu-mi fi dat dr. tratament de sustinere! Eu am luat duphaston pina in saptamina 17 si am facut saptaminal injectii cu gravibinom pina in luna a7-a...

Eu am intrat deja in asteptare - CM ar trebui sa-mi vina pe 19-20 august...Imi pare rau ca am pierdut z13 (desi testul era usor pozitiv) dar Stefan parca nu avea somn si pina sa adoarma el, ne-a doborit pe noi....

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Mihaser bine v-am gasit.Sper sa fie cu noroc luna asta!
Leeloo2004 merci de raspuns,am sa fac si eu acet lucru cand se va intampla minunea.Apropo sa stii ca si eu sunt in aceeasi perioada ca tine,si mie tot pe 19-20 august ar trebui sa-mi vina si nici eu nu pot sa zic ca am fructificat la maxim perioada fertila pt ca am avut diferite probleme si nu mai eram in stare sa prestam...dar pana pe 20 eu tot sper,speranta moare ultima!Ce frumos ar fii sa avem amandoua teste pozitive!Tu cand vrei sa faci testul?eu as vrea inante ca nu cred ca am rabdare pana pe 20.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Gina felicitari pentru baietel, v-am vazut pozele, ai o familie tare frumoasa.

leeloo poate iese ceva si fara prestatie in ziua 13. Tinem pumnii.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Fetelor multumesc mult de incurajari , vorba lui musette, speranta moare ultima! Eu am hotarit sa fac testul pe 19, daca nu imi vine pina atunci - ar fi la mine z26 (si eu am ciclul de 25-26 zile)... daca nu va fi cu ochisori, luna viitoare am sa fac tot ce pot ca in zilele 11-12-13 sa fim pe "baricade" .
Sincer pina acum nu ma stresam ca sa ramin insarcinata pentru ca ramineam relativ repede, eu m-am stresat mai mult de sarcina in sine pentru ca tot timpul am avut probleme, dar uite ca de data asta e altfel...

Pina atunci o "consiliez" pe sora mea care are DPN-ul pe 24 septembrie!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput