Mamici aspirante din nou - cap. 26

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

madaluta bine ai venit printre noi si spor la bb 2. Sa va traiasca micutzul Darius. In legatura cu intrebarea ta, nu am cum sa te ajut, deoarece eu am nascut naturel. Dar cred ca medicul este cel care va trebui sa iti dea unda verde.

musettepink o sa reusiti sa aveti bebelusi, vei vedea. Si eu am pierdut prima sarcina la 7 saptamani, socul a fost mare pentru amandoi, dar nu ne-am lasat pana nu l-am facut pe David. Rabdare, multa dragoste si spor la

cornelia asa patim si noi cand mai aducem vorba ca am vrea 3 copii. Uneori reactiile sunt chiar de prost gust ( ex: Dar ce, sunteti iepuri? sau Sunteti pocaitzi?...no comment). Nu m-am ghidat niciodata dupa gura lumii, fiecare are un ideal de familie, acesta e idealul nostru, important este sa fim sanatosi.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

din pacate, si la mine astazi e z1 a CM ...asta e, o iau de la capat luna asta!
Ignatica, ne luam de mana!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Madaluta, bine ai venit! bravo tie , esti curajoasa !
sa stii ca am avut doua colege la mamici de mar-apr. 2006 care au ramas gravi din nou la 3 luni dupa cezariana! una a nascut natural (Mariana1976, scrie si aici, la mamici aspirante), iar cealalta cu cezariana ! amandoua au copii sanatosi, iar sarcinile au decurs bine, pana la termen.
asa ca, se poate! mult succes!
Si eu as vrea fetita, de fapt mai bine sanatos sa fie! si cu Marc am ramas greu, dupa o operatie laparoscopica si tratament (am avut trompele infundate), am asteptat ceva ani...mi-e groaza sa mai astept, imi doresc mult un fratior sau o surioara pt. Marc!

Musettepink, multa bafta!!!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Fetelor va multumesc pt incurajari!
Ignatica sa-ti traiasca David si sa te bucuri de el.Am si eu o intrebare,tu la a doua sarcina i urmat tratament de sustinere sau nu?Eu acum imi doresc foarte mult sa raman din nou insarcinata dar recunosc imi e putin frica sa nu mai trec prin ce am trecut.Am uzit de fete care au urmat tratament de sustinere si totul a fost ok dar cu toate astea doctorii nu prea recomanda.Nu stiu ce sa fac.
Cornelia laura sa te auda Dumnezeu.
Alinalex multa bafta si tie luna asta sa fie cu noroc!

Mergi la inceput

alina ce rau imi pare. Eram aproape sigura ca e cu okisori la o asemenea intarziere. Capul sus, mergem inainte.
Si la noi David a venit dupa aproape 2 ani de incercari si tratament si sarcina pierduta, dar acum sunt mai optimista, ma gandesc ca " am batatorit" calea si o sa se intample minunea mai usor si mai repede.
Trebuie sa asteptam cu optimism.

Mergi la inceput

musettepink da, medicul meu mi-a recomandat tratament de sustinere, pur si simplu preventiv, chiar daca sarcian se fixase bine si nu erau semne de pericol. A fost prudent cand i-am spus ca am pierdut o prima sarcina. Tratamentul a constat in Duphaston si vitamina E.
edit: tratamentul l-am luat primele 2-3 saptamani, atat a considerat ca e necesar.
Nu am avut probleme in sarcina pana in saptamana 29 cand au inceput contractii dureroase, care se nu manifestau in mod clasic si au fost foarte greu de diagnosticat. Ne-am lamurit ca sunt contractii la 35 de saptamani, cu o zi inainte de a-l naste pe baietzoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Buna fetelor,
Numai ce ne-am reintors de la eco'.Puisorul nostru scump a stat cu piciorusele larg deschise exact asa cum am visat si ne-a aratat limpede, ce are acolo!Este 100% BAIAT!
Doctorul, i-a putut poza "cuculetul" foarte bine si ne-a facut un set de imagini de care suntem tare fericiti!
Sotul, cel putin este in al 9-lea cer.Cand ne-a aratat/spus -ul ce este, asa de tare a zbierat si sarit de bucurie de cred ca, ne-a auzit toata clinica.
Dumnezeu este bun, ne-a ascultat rugaciunile si suntem adanc multumitori/recunoscatri pentru tot ceea ce a facut si face pentru noi.
Va pup, si va multumesc totodata si voua pentru tot suportul, prietenia si gandurile bune.
(Gina)

Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Gina felicitariiiiiiiiiiiii. Ma bucur mult pt voi sa ai o sarcina usoara si un baietel sanatos si voios.
V-ati gandit la un nume??

Bun venit noilor fete.

Mihaser o sa pun si eu poze noi cat de curand. Din pacate eu nu te recunosc din fotografii. Ai un baietel frumos foc sa te bucuri de el si sa dea Dumnezeu sa fim colege in odisee.

Noi raportam ziua 9, o sa incep testele de ovulatie, care sper sa functioneze.

Bafta multa tuturor.

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Buna tuturor,

SI intai si intai Felicitari Gina, draga. Sa va traiasca baietelul, sa fie sanatos ca tare mai meritati. Atata determinare ca la tine/voi eu nu prea am vazut. Multi pupici si sarcina usoara in continuare. Tot mai uitat de tine la mamici sa vaz daca nu divulge "secretul".
Apoi imi pare tare rau pentru fetele care au pierdut sarcini, dar noi suntem aici cu sustinerile. Bun venit noilor sosite si spor la lucru. Asteptam cat mai multe liniute.
Eu sunt in z25 cred, dar nu am nici o speranta pt luna asta, ca ma zis ca o las mai la intamplare. Nici nu prea am mai masurat temp, am renuntat dupa ce crescuse. In fine cand o fi sa fie si daca e binevenit:)
Irinel, tu ce mai faci dragalasa? Noi am fost in wk lung in Victoria pe care o recomand cu caldura celor care sunt pe aproape. Tare mai mi-a placut, desi numai ce ma fost si anul trecut:)
Am mers o gramada pe jos, de numai nu plangeam de oboseala, dar ma bucur ca i-a placut tare mult si sorei mele.
Si mai avem o gramada de locuri de vizitat si asa de putin timp.
Nu mai stim nimic de vechile aspirante, Asi, Ioana, Delia pe unde mai sunteti?
Cornelia ma bucur ca te simti mai bine. Te mai asteptam pe la noi cu drag.
Va doresc tuturor spor la lucru si inca o data Gina, bravos! E a doua veste buna pe ziua de azi. Daca o stii cumva pe nelia, care are si ea 2 fetite si de data asta e baietel. Sunt tare bucuroasa pentru voi. Acu sa vedeti si voi cum e cu nazdravanii ca fetitele sunt dulci si cuminti (cred:))))

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Gina, ma bucur mult pt tine si ma bucur si pt nelia caci stiu ce inseamna sa-ti doresti ceva enorm de mult ( eu imi doream asa de mult o fetita si am primit-o !)
Daiopri, iti doresc si tie o fetita ( sau ce vrei tu ) si o sa vezi cum e cu fetitele cuminti...( la mine baiatul a fost muuuuult mai cuminte )

felicitari proaspetelor mamici

tinem pumnii pt urmatoarele !
La cit mai multe

fetelor, stie cineva ceva de Mariana-1976? O fi in vacanta??

-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput