Gravidute&mamici de Timisoara (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otim spune:

buna fetele si pe toata lumea , bebe meu creste iar eu sunt cam "zombi" .

Felicitari in primul rand pentru Sorinatim si fetita ei , sa fi-ti sanatoase si fericite .

bine ai venit in nostru capsunita

Ashera si iti tinem pumnii , suntem cu pe voi ....

Otilia lui Laurentiu Ovidiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capsunita spune:

Ashera ai cumparat hainute pt bb la spital sti cumva ne dau si ei un rand,despre tarife sti ceva.Nastere usoara.D-zeu sa fie cu voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

bine bb sa vedem cum e cel din complex ca eu personal nu am incredere in gen 30

Ank 28+

Raul

Mergi la inceput

voi luati sau ati luat diazepam in timpul sarcini?

Mergi la inceput

capsunitacuARYANNA-MARIA
UM.21.11.2006;DPN:28.08.2007;DR.SAS I;ODOBESCU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Pupici fetele . Am profitat si eu din plin de ultimele zile burticoase, si tot plecata am fost. Mai am azi si maine Oti, ma bucur ca sunteti bine si ca ati revenit pe forum . Pussi, multumim ptr vestile de la mamicile de gemeni. Supermamicile . Tu ai mai facut pana la urma cerclaj ? Sa sti ca si eu m-am lasat de innot in luna a 6-a, ca incepusem sa am contractii.

saptamana 40

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Fetele, multumesc din suflet ptr incurajari. Cu cat se apropie ziua de miercuri, cu atat am emotii mai mari . Am cam luat tot ce trebuie ptr bb. Daca mai trebuie ceva, o sa cumpere tati . Nu cred ca iti da ceva ptr bb in spital. Mai bine sa ai la tine de toate. Capsunita, eu nu am luat nici o pastila in timpul sarcinii. Mi-a fost frica. Dar daca dr a zis ca poti sa iei, inseamna ca e ok.

saptamana 40

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Ashera deci maine sa ne mai spui ce-ti amintesti ca de miercuri n-o sa mai ai timp de noi... dar sa sti ca eu vreau povestea nasterii in detaliu Pana atunci tinem pumnii si cu ochii pe PC

PUSSI 21+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Tocmai m-am intors de la eco 4D de la Grigoras.Cel mai important e ca bb e f bine are 1361 g .In rest ghinioanele s-au tinut lant la cabinet .cand mi-am facut programarea aia de la poarta a uitat sa imi ceara numele si bineinteles ca nu eram trecuta pe lista de consultatii... Grigoras om fain mi-a zis sa astept ca discutam(bine ar fi vrut el sa ma reprogrameze dar eu m-a facut ca si am ramas).Incepem consultatia ....vesti bune copilul ok ...iar la sf cand sa primesc DVD-ul scria pe ecran disc error .
oricum si-a cerut scuze si in loc de aproape 200 ron am platit doar 100 ron ..deci nici de data asta nu am poze sau filmulet cu puiul meu .... si mandra cum sunt am luat hotararea ca nici nu mai vreau... ca nu mai e asa de mult si o sa ne vedem fata in fata

si toate ca toate am dat tot programul peste cap acolo ... mi-am facut simtita prezenta

Ank 29

Raul

Mergi la inceput

am uitat sa va spun ca baietelul meu s-a intors cu capusorul in jos

Ank 29

Raul

Mergi la inceput