Gravidute&mamici de Timisoara (3)
Raspunsuri - Pagina 7
Ashera spune:
Preturile sunt tot in jur de 1 mil pe luna, cu 2 sedinte pe saptamana. Mie mi-a placut la Beauty ca mergeam seara si nu era aglomerat (au fost seri cand eram singura in piscina) si puteai sa stai cat vroiai tu. Adica nu te scotea nimeni dupa o ora. Si era curat. Abonamentul parca a fost 80 sau 90 ron.
saptamana 39
Christian
Ank83 spune:
super fain asa... eu stiu ca la gen 30 fac cursuri de inot si copii ... si nu stiu cat e de curata apa acolo, ca eu stiu ca e cam plin acolo la orele de inot ale copiilor
Ank 28+
Raul
Ashera spune:
Nici eu nu stiu cat e de curat. Eu stau chiar langa scoala, in Soarelui, dar nu m-am riscat sa merg la bazin. Mai ales acum, cand esti insarcinata, e destul de periculos daca iei vreo ciuperca. Dar daca doctora asta face cu gravidele si cu bebelusii de 2 luni la acest bazin, eu zic ca poti avea incredere ca e curat.
saptamana 40
Christian
Ank83 spune:
Eu am dat meditatii la niste elevi de la gen 30 anul trecut si stiu ca faceau acolo inot si parintii se plangeau tot timpul ca e plin bazinul.Din cate stiam orele poti sa le faci si in timpul vacantei.Daca merg acolo pt inceput nu imi voi face abonament ..sa vad cum se prezinta..
Ai pregatit tot pentru venirea lui bebe Ashera ??
Noi mai avem 2 zile si intram in ultimul trimestru ...venim tare din urma
Ank 28+
Raul
capsunita spune:
Multumesc si voua la fel sarcina si nastere usoara.Sunt rupta de somn am insomnii,3 ore am dormit azi-noapte.Mi-a spus sa iau diazepam dar mi-e teama,tare greu a fost am avut o noapte pupici.
dyanira spune:
quote:
Originally posted by Ank83
scuze dyanira acum am recitit mesajul; tau si am vazut ca o cheama Chiriac Daniela .
Sa stii ca a fost laudata f mult doamna doctor Chiriac, a avut f mare grija de ea, o ducea destul de des la odobescu la ecograful de acolo, dar nu stiu sa iti spun mai multe
Da e femei si lucreaza la Pol Catu.Cred ca e aceeasi persoana.Daca mai vbcu prietena ta ti-as fi recunoscatoare pentru mai multe detalii.
Tu la ce doctor mergi?Esti multumita?Sau pe cine altcineva mi-ai recomanda.
Ank 28
Raul
dyanira spune:
quote:
Originally posted by dyaniraquote:
Originally posted by Ank83
scuze dyanira acum am recitit mesajul; tau si am vazut ca o cheama Chiriac Daniela .
Sa stii ca a fost laudata f mult doamna doctor Chiriac, a avut f mare grija de ea, o ducea destul de des la odobescu la ecograful de acolo, dar nu stiu sa iti spun mai multe
.
Ank 28
Raul
Scuze am scris mesajul meu tot la citarea din al tau.Revin:
Da e femeie si lucreaza la Pol Catu.Cred ca e aceeasi persoana.Daca mai vbcu prietena ta ti-as fi recunoscatoare pentru mai multe detalii.
Tu la ce doctor mergi?Esti multumita?Sau pe cine altcineva mi-ai recomanda
pussi spune:
Bb, Ank eu nu pot sa merg nicaieri... e sarcina cu risc, n-am voie efort deloc decat plimbari usoare! Dar pe Tuscelel mele l-ae duce la inot de la 2 luni... ma abonez pt. atunci
ashera tinem pumnii!!
PUSSI 21+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
bb_yasmi spune:
hello
anka, eu stau in Lipovei. e cam departe de mine.....si m-ati pus pe ganduri in legatura cu igiena apei de la sc gen 30. o fi periculos?? eu zic sa ne interesam si de cel din complex, ce zici????
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 27+ de bubulina Iasmina Alissa
poza eco bb si burtik