Gravidute&mamici de Timisoara (3)
Raspunsuri - Pagina 9
pussi spune:
bine ca-i sanatos l-ai vazut la fata? seamana cu tine? are ochi frumosi ca mami? Si ce mari sunteti... cam mari, ti-a mai crescut burtanul? E tot cat al meu? Lasa ca vedem pe joi Cu Clau te-ai intalnit?
PUSSI 21+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
Ank83 spune:
Da vezi ce mare e !! si eu imi faceam griji ca e pitic.Nu i s-a vazut asa de bine nici fata ca era ascuns smecherul,dar forma ochilor mi s-a parut ca e a lui tasu , cred ca azi noapte s-a mutat cu capul in jos ca toata noaptea nu am dormit de cat de tare se misca burta si dimineata il simteam altfel..
Nu m-am intalnit cu clau ...ea era mai devreme programata (bine ca a scapat de programul pe care l-am dat eu peste cap )
Joi la ce ora ne vedem,dar sa fie dupa 4 va rogggg
Ank 29
Raul
Ank83 spune:
fetele cine se mai inscrie la intalnire joi??????
sa ne masuram burtanele !!!
Ank 29
Raul
bb_yasmi spune:
unde e intalnirea??? mai devreme de 4 nu se poate??
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 27+ de bubulina Iasmina Alissa
poza eco bb si burtik
Ank83 spune:
Pai tot la mall cred.Eu lucrez pana la 4 si lucrez chiar pe acolo prin zona... cum vreti si voi.... dar si eu vreau sa vin
mai vorbim si maine eu merg la culcare...
Ank 29
Raul
bb_yasmi spune:
anka atunci ramane pt ora 16!! nu comentez tocmai eu care sunt in concediu..... sper sa pot veni, pt ca vreau sa va cunosc!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 27+ de bubulina Iasmina Alyssa
poza eco bb si burtik
happyclau spune:
Ciao fetele
Mi-am vazut flacaul
Mi-am revenit din disperare cand l-am vazut si pe deasupra cand am aflat ca are deja 2916 gr !!!
A fost super hazlie consultatia de azi, caci fii-miu se tinea de nas tot timpul, a fost super tare si am ras de numa'
Sorry Anka ca nu te-am sunat dar m-am luat cu altele si in disperarea mea am uitat sa te sun, dar sper sa ne vedem joi caci ma inscriu si eu la intalnire. Imi pare rau ca nu s-a inregistrat dvd-ul tau, din pacate mi s-a intamplat si mie data trecuta si am fost tare dezamagita, dar eu am trei dvd-uri cu puiu si o gramada de poze.
Ashera, suntem cu gandul la tine si ne rugam pt tine. Las'ca o sa fie totul super bine!Uita-te numai pe strada sa vezi ce multi oameni sunt...si pe toti i-a nascut o mama...eu cu asta ma linistesc
Pussi, bebelinele ce mai zic? te bat putin?
Capsunita bine ai venit in nostru!
Va pup si ne vedem joi la 4!
35+ Patrick
Ashera spune:
Ank, Clau, felicitari ptr bebelusi ! Sunt maricei ! Eu va doresc de pe acum distractie placuta la intalnire.
saptamana 40
Christian
freya spune:
Ashera, stiu ca maine e ziua decisiva pt. tine si vreau sa-ti urez mult succes si iti doresc ca totul sa decurga usor, fara probleme si sa te refaci cat mai repede!
Si eu merg maine sa ma programeze la cezariana si probabil pe sfarsitul saptamanii ne vom intalni pe holuri, ca sper si eu sa-mi vad pana duminica si poate mai ajungem sa ne intalnim.
Daca nu mai ajung sa scriu la odisee, le doresc fetelor nasteri usoare si sanatosi!
Va pup,
Freya 38+ Luca
pussi spune:
Ashera si noi va tinem pumnii pt. maine! Sa fie intr-un ceas bun! Doamne ajuta! Sa va intorceti sanatosi acasa!
Ank, Bb, clau atunci ramane pe joi la 16 ... ?? Tot la scarile rulante?
Ank de abia astept sa ne masuram burtanele
Clau , vezi iti faceai griji ca nu te ingrasi, si a luat BB bine tot! Te-a fraierit
Alexi ce faci iubita? Cum sunteti? Daca prind momentul duminica seara dau o tura de Odobescu sa va vad!
PUSSI 21+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile