Gravidute&mamici de Timisoara (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

SALUTARE FETELE,

ASHERA tinem pumnii pt maine si facem galerie sa vina bebe pe lume sanatos si papacios ,apropo tine-mi si mie un pat ca vin si eu sambata la nascut asa ca ne vedem pe acolo.

PUSSI ce sa fac tot pe acasa ma chinui cu burtanul si is nervoasa cu forumul asta ca nu merge asa bine.Si la tine e la fel?alceva ce sa mai zic ma terorizez singura cu anestezia in coloana ca mi frica de mor,numai anestezii visez noaptea.

FETELOR sper sa ajung si eu la intalneala ca e pt ultima data cand ne vedem in varianta 2 in 1.dupa aia cu carucioarele la plimbare.deci la ora 4 tot la scari?

CLAU felicitari pt bebe e maricel bine.

ANKA83la fel si tie felicitari pt bietel asa era si la mine printesa la 28 sapt

CAPSUNIKA eu am luat diasepam si iau si acum de la sapt 31 am luat .iau jumatate seara ca nu pot dormi.dr mi-a dat

inceput saptamana 38 giulia rebeca

Mergi la inceput

AM UITAT SA ZIC
AMR 4 ZILE

AZI AM IMPLINIT 38 SAPTAMANI DECI INTAM IN SAPT 39 NU CREDEAM CA VOI AJUNGE AICI,DAR SE PARE CA MAI EXISTA MINUNI

VA PE TOATE FARA EXCEPTIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Ashera BAFTA!!! O SA FIM MAINE LANGA TINE! si ssambata daca vezi o proaspata frumaoasa fosc sa sti ca-i alexi
Alexutelor... forumul merge groaznic, si eu zic de intalneala tot la scari! Sunt curioasa cat ti-a crescut burtanul ajuns la termen

PUSSI 21+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

fetelor daca intarzii 5 minute ma asteptati ?Dureaza cam 5 minute de la lucru cand vin ...dar vin negresit chiar daca e sa va caut in tot mall-ul .
Ashera iti tinem pumnii pe maine
De abea astept sa ne revedem si speram sa mai vina si alte burtici de pe forum....sau burtane

Ank 29

Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Fetele, multumesc din suflet ptr incurajari . Chiar conteaza foarte mult. Sper din suflet sa fie totul bine. Si maine va anunt imediat ce ma simt mai bine. Va pup pe toate . Distractie placuta la intalnire.

saptamana 40

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capsunita spune:

FETELOR SUNT DISPERATA VOI SUNTETI APROAPE DAR EU DACA MA APUCA DURERILE PANA AJUNG LA TIM DR.MEU E IN CONCEDIU SI VINE ABIA PE 27 ATUNCI TRE SA MERG DAR AM AUZIT CA FETELE VIN MAI REPEDE.ALT MOTIV PT INSOMNIE.D-ZEU SA VA AJUTE NASTERE USOARA SI BB SANATOSI.PUSI.LA INCEPUT 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capsunita spune:

CINE MA INTERNEAZA MAI DEVREME DACA DR. E IN CONCEDIU EL CREDE CA NASC FIX LA TERMEN,MAI AM SI CUTIA PT RECOLTARE CELULE STEM,MOTIVE PT INSOMNIE.PUSI.
ARYANNA MARIA

Mergi la inceput

capsunita din cate stiu eu din spital dr sas se intoarce in 15 august,asa am auzit de la pacientele lui care erau internate cu mine in salon,deci nu stiu din sursa sigura dar asa am auzit.multa bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Ashera

Alexi tu ti-ai cumparat trusou de botez? Ai vazut ceva frumos in TM sau la Szeged?

Ank te asteptam la umbra

PUSSI 21+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

pussi inca nu mi-am cumparat trusoul de botez ca nu sunt sigura unde il tin aici in tm sa la londra unde stau parintii mei,oricum sper sa gasesc ceva la londra ca plec in septembrie cu aia mica ca oricum daca il tin aici il tin pe 6 octombrie,dar sincera sa fiu in TM nu am vazut ceva mai special care sa imi placa pt fetite,la szeged sunt mai multe din care poti alege.
sunt suparata ca ma amanat dr pt cezariana pe luni sau marti ,ma chemat sa ma duc luni cu bagajul facut la spital ca se pare ca acum aia mica nu se grabeste sa iasa.cine mai stie...pana acum ma stresam sa nu iasa mai repede si acum nu mai vrea sa iasa dar na asta e sa fie ea sanatoasa .deabia astept intalnirea de maine .

Mergi la inceput