Stelute de ianuarie - februarie 2007 (45)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

quote:
Originally posted by ylilimic

Poate inoportunez, dar ma roade si pe mine...carei Aline ii scriai mai devreme? ca nu m-am prins...si aici numai eu stiu A.Alina, Alinuk, Alinatxa, Messa (e Alina), Salina , si cate or mai fi...

Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

uff cat de inspirata o fo ai mei, da sa stii lilimico ...de data asta io m-am prins, mai ceva ca laptele batut...
de Alinatxa era vorba ca ea are pisic...

da pisic are si Messa

...dar sa stii ca pariez pe prima varianta!!

Ioana iarta-ne suntem si noi obosite si mai incercam sa glumim o tzarica

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

lilica, avem cont la paypal nu asta-i baiul...

nuuuuuuuuuuuuu, nu mai asteptam cu bb Darius! fa rost de tot acum...:( stiu ca nu de tine si le ai si tu pe ale tale dar descide tu un cont ceva...eu depun deja bani am incredere!!!!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Ajutati-l pe Darius

www.flickr.com/photos/9499103@N08/sets/72157600738372153/with/765224129/" target="_blank">POZE noua casa dar e deranj mareeee....
www.flickr.com/gp/9499103@N08/KiX7df" target="_blank">POZE DIN CASUTA NOUA

Ioana, mamica lui Matei Nicholas (25 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

vrb de alitaxa...scumpa mea

Ajutati-l pe Darius

www.flickr.com/photos/9499103@N08/sets/72157600738372153/with/765224129/" target="_blank">POZE noua casa dar e deranj mareeee....

Mergi la inceput

daaaa normal sa glumim!!! nu are nici o legatura...:) ideea era sa u ignoram...ca de frica sa nu picam in depresie asa ca subsemnata :D iesim repde si vrem sa uitam...

a venit kos puturosul...il iau la tocat asa cum face o sotie perfecta ca prea ma enerveaza de la o vreme

Ajutati-l pe Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

ioana - stiu si eu...nu am avut curaj sa incerc cu contul meu...ma gandesc ca deocamdata nu am dovezi si mi-e sa nu interpreteze gresit lumea. Voi stiti povestea ca impreuna ne-am bucurat de nasterea lui...dar restul?

ma gandesc si te tin la curent!

Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Seara buna.
AMR = 9
Sunt - vorba Catalinei - picata in freza
M-a pus sa ma marit

Saracutzul Erik toate deodata pe capshorul lui... Si Marybell... sa vina sanatatea asta odata! Si pentru Sonia, si pentru Darius, si pentru orice copil...

Kestiile astea ma termina...

Gabitz, Marinar, Delfinutza, mergem la micii campioni, iar ce ati vazut in filmulet a fost prima sedintza, deci va dati seama ca nu puteau s-o bage cu capul la fund din prima Ideea e ca am vazut copilasi mai mari la antrenamente si am ramas cu gura cascata, unduiesc ei ca pestii pe sub apa, instructorul face super entertainment etc. Ce ati vazut in filmulet se poate face, desigur, si acasa, si va recomand tuturor! Ce nu va recomand este sa ii bagati cu capul sub apa. Asta chiar mi-ar fi frica sa fac si de asta sunt ei platiti (cred). O sa mai postez pe masura ce evoluam, asa poate invatam toate cum putem dezvolta armonios un bb

Va pup si multa sanatate! Si multe multumiri fetelor care ma ajuta cu "marele eveniment", stiti voi care (AMR = 9)

Ella de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya

Mergi la inceput

Mira bafta la pregateli!!!

pls mai pune o data linkul cu filmuletzul!

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

gata l-am gasit...sar'na!

franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

poate nu ar fi cazul sa scriu acest mesaj.
NICIODATA nu am fost atat de hotarata ca azi, sa renunt la a citi acest forum.
Nu vreau sa o luati in nume de rau. Am vazut ca iese iar cu impunsaturi.
Am vrut sa impartasesc cu voi tot ceea ce mi-a trecut azi prin cap.
ce simt, cum simt,si cat de emotionata am fost.
Am inceput ziua zambind, si asa mi-am dorit sa o inchei.

e cam multa tensiune in zona, ca sa merite sa imi duc la capat ideea.

hmmmm si cand imi amintesc cat de mult le bombaneam pe fetele care tot criticau pe aici.

Azi am sarbatorit prima juma' de aniversare! Nu stiu ce ati simtit voi cand bebeii vostri au implinit sase luni,dar eu am fost mai coplesita decat atunci cand am nascut. Nu exista suficiente cuvinte care sa descrie starea mea de azi.(de fapt de ieri a inceput, ca doar incepusem p-aci cu mesaje melancolice).
hai sa o scurtez, k va plicti dup-aia.

io va zic ramas bun si la revedere, Mi-am promis, mi-am promis! eu iau o pauza si zic ca e frumos sa anunt.

Sa auzim de bine.

Aceeasi,
Steliana si bebe Alexandru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Shine, imi pare rau Iti respect decizia si sper ca vei reveni curind

Alinuk, vad ca ai gasit. Nu e cine stie ce, dar pe masura ce progresam, va impartasim experientele.

Noapte frumoasa va doresc tuturor

Ella de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya

Mergi la inceput