Stelute de ianuarie - februarie 2007 (45)
Raspunsuri - Pagina 14
Catalina spune:
Neata fetelor,
Offff... se duce de rapa familia noastra fericita. Shine, haide mai, nu pleca .... de ce pleci? Ca eu nu am inteles. Pentru ca nu a zis nimeni la multi ani la bebel? S-a mai intamplat si la altii. Poate nu e lumea mereu pe faza ... Nu stiu, chiar nu am inteles.
Eu cred ca e inevitabil cand vorbeste mai multa lume sa nu existe si discutii in contradictoriu ... Si repet o chestie pe care am zis-o de am facut spume: cand postezi folosesti doar 10% din comunicare, alea 90% care sunt reprezentate de comunicarea non verbala (ton, gesturi etc) nu exista. Deci eu cred ca trebuie sa fim fff atente sa nu cumva sa putem fi intrepretate pt ca asta se poate f usor.
Hai gata, ce s-a mai intamplat acuma?
NAdia, sa dea Domnul sa nu trebuiasca antibiotic.
Alinuka, s-a mutat la 11? Offf, bai io nici nu stiu unde e, dar cred ca tre sa plec pe la 10. Cum ii dau eu fructele? Offf, cred ca tati nu o sa mai vrea sa ne duca in cazul asta si mai si. Inca mai incerc.
Eli, vb eu azi cu Adriana. Poate o rog sa scoata ea banii dimineata si sa ma vad cu ea diseara si sa ma vad cu una din voi maine dimineata.
Auzi, stiu ca Alina (ALinatxa) a dat detaliile cum se ajunge undeva, dar nu le mai gasesc. Stii tu Eli?
Mirandolina, haide mai, daca te-ai hotarat tu sa te mariti acum, atunci nu mai fi suparata si nervoasa. Stiu ca planificarea unui asemenea eveniment este ceva care iti face nervii prastie dar incearca si tu cat de cat sa lasi lucrurile sa mearga inainte, cum o fi. Ce vreau sa zic e sa nu te stresezi prea tare ca strici totul pt tine.
Ioana, bine ai mai revenit pe la noi. Mai zi-ne si noua ce mai faceti, ce iti mai face minunica.
Lili, si eu zic ca e buna ideea cu contul. Nu cred ca cineva te-ar putea suspecta de ceva. Si cine e suspicios nu da bani oricum asa ca ... . Dar sunt sigura ca si fara plecarea in strainatate Madalinei nu i-ar strica niste bani. Stim cu totii ce inseamna statul in spital in Romania.
Hai va pup
Catalina spune:
LA MULTI AAAAAANI!
Eva bb de Salina - oau, shepte luni nu? ce mari sunteeem!
Anastasia Veronica bb de Maria_Irina (Maria, nu mai vii pe la noi sa ne zici cum si ce faci? ce iti face fetita mult iubita?)
Andreea-Irina bb de Cryss - hai sa fiti sanatoase si veselice
marinar spune:
conchita sigur nu sunt 200 de mamici active la topicul asta, dar pe cele care sunt le stiu si le stiu si puiutzii sau macar fac minimum de efort sa ma uit la semnatura sau in lista si tot vad ce si cum. daca ai tu nervi sau probleme nerezolvate te rog sa nu ti le rezolvi sarind la gatul primului venit.
fete imi cer scuze de situatia creata, indiferent ce se mai scrie nu mai raspund nimic. va pup
Catalina spune:
Marina, te rog nu imi zice ca dispari si tu din peisaj. Bai, ce se intampla aici? Cred ca si-a bagat coada careva. Trebe o sfintire?
marinar spune:
catalina nu fug, doar ca imi e lehamita de astfel de situatii si nu mai striu nimic in legatura cu ele.
conchita spune:
quote:
Originally posted by marinar
conchita sigur nu sunt 200 de mamici active la topicul asta, dar pe cele care sunt le stiu si le stiu si puiutzii sau macar fac minimum de efort sa ma uit la semnatura sau in lista si tot vad ce si cum. daca ai tu nervi sau probleme nerezolvate te rog sa nu ti le rezolvi sarind la gatul primului venit.
fete imi cer scuze de situatia creata, indiferent ce se mai scrie nu mai raspund nimic. va pup
Marina mami de www.dropshots.com/marinar" target="_blank">Emma Ioana(16.01.2007)
nu era nevoie sa ma uit la semnatura ta sa vad cum o cheama, draga Marina, caci STIAM deja. de oboseala mi-au fugit degetele pe tastatura si-am scris Eva. de ce am nimerit asa, Dumnezeu stie. mi-am cerut scuze. probleme si nervi vad ca ai tu, pentru ca un om decent nu s-ar fi comportat ca tine in situatia asta. mesajul meu e plin de vorbe bune pentru participantele la topic - asta sa fie problema? este prima oara cand i-am gresit numele, asta ce-ti spune, oare? iti spune ca trebuie sa ma jignesti cu tupeu, asta iti spune?
Alinuk, nu intreba despre mine ca si cand nu as fi aici, te rog, intreaba-ma direct.
Lilisor, de la tine nu se vede bine, ca esti buna, deci cam naiva. fetele au ceva cu tot ce misca in afara granitelor, vezi ce i-au facut Aelitei. e fenomen pe DC, eniuei, nu e valabil numai aici. suntem bune cand e vorba sa ajutam "familia" DC, altfel sa nu carecumva sa respiram pe zona, basca sa ne spunem punctele de vedere. "ia uite-o si pe-aia ce mare se da", "veni asta sa ne invete pe noi cum se face", etc etc.
Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana si Sonia * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)
alinuk spune:
imi pare rau de shine... adica de mahnirea ei....
poate e mahnita din pricina atmosferei sau din pricina faptului ca ieri a fost ziua lui Alex -
pui scump - si noi nu am creat un spatiu propice unui eveniment special...
Dar mai stiu ca Stel e o persoana inteleapta si va trece peste asta cu intelegere.
Eu am zis ca nu mai spun la multi aniuri (e ridicol deja la fiecare luna..) pana la un an si ca nu ma mai mir de poze decat cand simt pur si simplu ceva special sau cand sunt intrebata direct... nu din oblgatie - ca se supi x sau y... ...io vad pozele dar nu mai am timp sa ma mir public de ele intotdeauna... consider ca daca am de postat ceva pot posta chestii mai intelegente decat - valeu ce copil superb ai...
E de la sine inteles ca toti sunt superbi iar pt parinti sunt cei mai cei si unici
Nu am nevoie de confirmari in acest sens... mai ales asteptari de la spatiul virtual... de aceea in ultima vreme nici nu am mai pus asa poze cu bb (ca inainte) ...ca sunt comoda si nu am vreme sa multumesc sau sa ma simt obligata sa ma minunez de pozele altora
Toti copiii vostri sunt parte din povestea lui Margelutza al meu si am crescut impreuna si imi sunt tare dragi cu totii - chiar daca uneori le gresesc numele sau nu-mi amintesc zilele de nastere...
Nu e o justificare, vreau doar sa stiti ce simt eu si sa va rog sa ma acceptati asa cum sunt!
Imi place sa fac ce simt - fara constrangeri...
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
alinuk spune:
fetele eu am o propunere:
de azi inainte sa facem un pact
daca mai exista diferende de idei intre doua persoane aici, restul fetelor sa nu mai comenteze in niciun fel, sa nu se mai refere in niciun mod la mesajele cu pricina (nici macar proconciliere) - sa fie lasate sa-si descurce singure frustrarile (daca exista...aici nu vizez pe nimeni anume..mai ales ca si eu am avut cu cineva niste schimburi de idei
) iar noi restul, sa protesteze ca o fac in acest spatiu public si drag noua, in care ne simtim bine - prin ignorare si tacere...
e doar o propunere si repet nu vizez nicio discutie anume, imaginati-va ca as fi venit cu propunere inainte de tensiunile din ultima vreme
Acum e drept ca nu e interesant nici toata lumea sa fie de acord cu toata lumea... pareri diverse e fain sa avem...dar pana la acea limita a bunului simt (poate perceputa diferit de fiecare)
eu personal nu voi mai comenta nimic din ce mi se pare ca depasteste limita bunului meu simt
poop fete cucuiete si sa stiti ca-mi sunteti dragi toate asa cum sunteti ...
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!
alinuk spune:
cine se inscrie la plimbarica in parculeteeeeeeeeeeeeeeeeee????
Marybell sper ca Erikutzul e deja mai bine si abia te asteptam sa revii...
Aelita aidi fata cu corespondenta aia....
Elishoara ai un program programat rau cu bb ...de te invidiez..eu's un pic mai haotica asa...
poop fete cucuiete
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!
ylilimic spune:
Neata!
si eu ca cred ca si-a bagat "ala" coada...prea puneti la suflet fiecare amanunt...
Si Catalina mi-a "botezat" nepotul
, dar stiu ca nu a facut-o cu rautate, poate in viteza nu si-a dat seama, cum sa ma supar din atata?! sunt aici lucuri mult mai importante...Observ ca de cand ati devenit mame nu mai sunteti deloc tolerante! Ca si cand cineva, pe cale virtuala, i-ar putea face ceva rau alteia sau unui copilas
Eu inteleg fff bine importanta unui copil in viata unei mame, dar de aici si pana la tot soiul de comentarii rautacioase...e cale lunga! Repet: daca nu ai un cuvant bun de spus despre cineva sau la adresa cuiva, mai bine nu-l spune! Faci tuturor un serviciu!
Frate, nu aveti contract intre voi, nu e o obligatie sa stiti totul despre cineva, si daca mai greseste omul nu inseamana ca trebuie sa decapitam pe cineva neaparat!!!
Sunteti atat de des ciufute! chiar nu gasesc nici motiv de galceava pt un nume, bine ca nu i-a zis Lili Schioapa (o tiganca la noi in oras care tot facea plozi cu cine apuca), nume cu care si eu m-as fi suparat...Sa fie rabufniri hormonale periodice asa cum au bbii pusee de crestere?!
Chiar nu aveti buton de ignore? atunci dati reset (ca din asta are tot omu') inainte sa scieti un mesaj. Si poate sunt naiva, dar poate nu vreau sa imi obosesc neuronu' cu discutii inutile, cum am facut acum! Care nu te simti in stare sa faci fata unui forum, care nu te simti in stare sa fii toleranta cum trebuie intr-o adunatura de toate mamele si din toate tarile, taci din gura! pentru asta exista PM!
Poate mai sunt fete care vor a stie de sonia, este in operatie la Munchen de azi dimineata de la 8:30. Sper din tot sufeltul sa treaca cu bine de incercare!
Si chiar nu puteti ajunge mai multe la botezul Robertei? ma gandesc ca sunteti atatea in bucuresti...imi pare rau ca eu nu sunt mai aproape, as fi mers si eu. Data fiind situatia prin care am cunoscut-o pe Alina, nu cred ca imi puneam problema unui dar, insa cu o floare puteam schimba situatia, si sa-i fii aproape unui om atunci cand are nevoie e mai mult decat o vorba pe forum atunci cand nu e.
Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2