Stelute de ianuarie - februarie 2007 (45)
Raspunsuri - Pagina 12
nadiutapm spune:
fete va pupacim pe toate si va multumim pt sfaturi si ganduri bune, astazi am fost iar la dr si acelasi diagnostic daca pana maine dimineata nu trece febra cu antitermice dam antibiotic dar am vazut ca acum pe seara nu mai avea febra sper din tot sufletul sa nu mai faca ca nu vreau sa-i dam antibiotic.
Bey sa va zic eu ceva, la mine acasa nu se cunoaste cuvantul asta, deci nici nu se stie cu ce se mananca, tin minte ca atunci cand eram copii si raceam nu ne mai verifica nimeni de rosu in gat, dar mama ne facea frectii cu apa si otet daca aveam febra o pastila doua de paracetamol, ceaiuri cu miere si eram pusi pe picioare, aaaa si mai erau un soi de plasturi care le umezea cu apa calduta si ni le punea pe spate ca cica scotea raceala, nu mai stiu cum se chemau.
Multa sanatate pt Erikut, toate au dat peste el mititelul, multa putere Marybell.
sa va traiasca mucutele stelute, am vazut poze sunt niste minunatii de copii.
pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici 
Nadia
de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta
cum cresc eu
IoanaN spune:
Alinuta unde esti iubirea si frumoasa mea??? tot vad fetele ca scriu de tine ingerica mea cu puiul ei si cu motanul ei codos si increzut 
apoi scriu rugadu-va fetelor sa dati bani pt sonia desi stiu ca multe ati facut-o deja...am sunat si eu la sotul meu la munca i-am spus ce sa faca!!! o sa dau link-ul si la prieteni!!!
Messa, astept site-ul lui Darius!!!! si un cont bancar sa avem unde depune bani!!!
of cat as mai scrie dar sunt la laptopu' paradit mama ma-sii!!!!
nu au nevoie decat de bani sa fie operati in clinicile specializate pe asa ceva...sa ajutam cat putem, di putinul pe care-l avem fiecare...e nedrept sa indure un inger, un suflet atat de mic atat...
va iubesc si-mi este tare dor de voi toate!
Lili multumesc ca mi-ai scris!!!
www.flickr.com/photos/9499103@N08/sets/72157600738372153/with/765224129/" target="_blank">POZE noua casa dar e deranj mareeee....
www.flickr.com/gp/9499103@N08/KiX7df" target="_blank">POZE DIN CASUTA NOUA
Ioana, mamica lui Matei Nicholas
(25 ianuarie 2007)
eli1977 spune:
hehe..ALINUUK, draguta, de cateva zile ma manca pe limba intrebarea asta, cum facem cu banutii Robertei, dar nu stiam cum sa zic..ma gandeam ca va lua Adriana legatura cu duamna Cata..cum cred ca se va si intampla, pana la urma..dar vitavercea![]()
Cata, deci ai prins ideea, te delegam...
fete, am vorbit cu Alina; slujba e la 11, nu la 12,30 cum spusese ea prima data;m-a rugat sa va scriu si sa va invit pe toate, va asteapta cu drag
mor de somn, ma duc la nani,
va pup
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului
IoanaN spune:
fetelor, inca ceva am vrb cu kos, putem face plata prin paypal dar el se intreaba cum s-o faca la o adresa de e-mail? sau aia e pusa doar pt idicatii acolo???
vreau si eu amanute de la cele care stiu deja mai multe va rog din suflet
www.flickr.com/photos/9499103@N08/sets/72157600738372153/with/765224129/" target="_blank">POZE noua casa dar e deranj mareeee....
(25 ianuarie 2007)
conchita spune:
quote:
Originally posted by marinarquote:
Originally posted by conchitaquote:
Originally posted by marinar
conchita pe fetitza mea o cheama EMMA.
wonderful, merci pentru compliment, conchita. sorry, marina, eram obosita, am gresit numele. nu o sa se mai intample, nici complimentele, nici incurcatura de nume, ca oricum nu esti singura care nu multumeste pentru gandurile bune.
ba eu chiar multumesc dar celor care nu dau dovada de superficialitate si care pana acum au invatat cum o cheama pe minunea mea.
Marina mami de www.dropshots.com/marinar" target="_blank">Emma Ioana(16.01.2007)
daca taceai ti-ai fi facut un serviciu, inca as mai fi crezut ca ai ceva maniere. am recunoscut ca am fost obosita si mi-am cerut scuze, ce mai doresti? dar tu revii si ma acuzi de superficialitate, in conditiile in care nici in repetatele randuri cand i-am nimerit numele cu cate un gand bun sau cu complimente despre poze nu te-ai simtit sa zici ceva. sunt aproape 200 de mamici la topic, cand le-oi invata tu pe dinafara pe toate, atunci inteleg. ti-am vazut pozele, ti-am admirat minunea, m-am exprimat in scris, am gresit numele, ok, iata motive suficiente pentru un comportament de neam prost.
incredibil, n-as fi crezut ca sunt persoane carora le put pana si vorbele bune.
Lilisor, la ce ma chemasi mah inapoi, pfiuu...Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana si Sonia * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)
alinuk spune:
quote:
Originally posted by eli1977
fete, am vorbit cu Alina; slujba e la 11, nu la 12,30 cum spusese ea prima data;m-a rugat sa va scriu si sa va invit pe toate, va asteapta cu drag
mor de somn, ma duc la nani,
va pup
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului
auleeeeeuuuuuuuuu
si io care ma gandeam ca plec cu gupil halit... adica el sa fi halit masa de la 10....
ptiuuuuuuu ...parca ma vad pana la urechi in curtea bisericii dand de papa la piciutak...
care se mai baga la un proces de hranire bebeluci in grup???
Ioana nu prea inteleg ce / sau cine e Kos...si plata pt ce?
imi scapa mie ceva!?poop fete cucuiete
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
IoanaN spune:
aliuk scump, m-au pocnit in buimaceala mea povestile bbeilor darius si Sonia, ingerii cu defectul septal...
au nevoie de bani, de ajutorul nostru sa poata fi vindecati...si lili m-a ajutat sa aflu despre ei si cristina70...le multumesc din tot sufletul!
mai am un mesaj postat mai sus poate te lamureste mai bine...nu mai scriu ca dau cu ast ade pamant si sunt umflata de plans...
ma bag sa dau liku-ul soniei pe mail...
puteti face la fel! apoi la bb Darius cand scumpa de messa va fi gata cu site-ul (munca multa si grea, sa-ti dea D-zeu sanatate fetica) prb ca va avea cont si etc si el si voi face la fel
mi se pare mai imp asta decat diversificarea si cum sta al meu in chiloti pe canapea acum si etc si cum ma streseaza soacra...acum asta mi se pare mai imp si trebuie facut ceva, nu putem inchide clapa laptopului spunandu-ne in gand: eh! bebe al meu e bine, sa se descurce fiecare...e mult prea greu sa ne putem descurca singuri...hai sa dam fiecare cate o suta de mii, 20, 30, 10, 100 sau 1000$ in functie de buget sa stopam suferinta unor copii care puteau fi ai nostrii...eu nu am bani dar dau cat pot...acum la bb Sonia nu am decat 20$ dar in cateva zile sper sa pun mai mult
(25 ianuarie 2007)
alinuk spune:
Ioana stiam eu de subiectul deschis de lilica si desigur si de Sonia...doar ca am crezut pt o clipa ca din greseala a ajuns mess acela cu conturile (si kos tot nu stiu ce e
) aici si ca ai fi vrut de fapt sa-l scrii la subiectul dedicat lor...
de acord cu tine... in ce priveste pozele cu bblu meu in chiuveta sau al altcuiva in chiloti.. Chiar sunt oameni care au nevoie de ajutor!!!
intrebare
ce este acel avertisment in dreptul numelui conchitei...adica ce ar fi... generic vorbind, banuiesc io... dar care este cauza si care sunt urmarile... nu prea ma pricep 
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!
ylilimic spune:
conchita - hai ma, ca prea te-ai suparat repede! Fetele astea nu au nimic cu tine, asa se vede de dincolo de ocean
Cristiana stia mai bine situatia lui Erik si din pacate cred ca are dreptate, e posibil sa fie varsat de vant la micut. Pentru orice eventualitate, am sa-i spun lui Marybell sa intrebe si de chestia aia. Vezi? eu vad si apreciez sfaturile tale bune si mai ales bunele intentii.

Ioana - din cate stiu eu trebuie sa iti faci un cont pe net la www.paypal.com; nu promit, dar daca imi gasesc ceva timp liber iti caut explicatii mai amanuntite la cazul Soniei, acolo fetele au fost dragute si au venit cu detalii.
Poate inoportunez, dar ma roade si pe mine...carei Aline ii scriai mai devreme? ca nu m-am prins...si aici numai eu stiu A.Alina, Alinuk, Alinatxa, Messa (e Alina), Salina , si cate or mai fi...
Va trebui sa mai astept putn cu povestea lui Darius. Matusa mea nu are documente oficiale dinspital acasa la ea, si lfara ele nu pot face nimic. Asa ca mai asteptam si cu site-ul lui Darius, si cu mutatul la "Ajutor umanitar" si cu e-mail-urile catre clinici de specialitate. Ata ete!
Ajutatil pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
IoanaN spune:
Alinuk, kos e prescurtarea numelui sotului meu :)) care defapt e Cosmin...
am scris si acolo si pe unde am putut, v-am intrebat pe voi ca sunteti ale mele si vad ca deja multe sunt implicate in campania celr 2 ingerici sonia si darius...
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Ajutati-l pe Darius
(25 ianuarie 2007)