* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (18) *

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Am si eu 2 intrebari pt voi.Eu beau in fiecare dimineata cate o cafea.Credeti ca e daunator?Am cautat raspunsuri dar parerile sunt impartite.A doua intrebare are legatura cu vergeturile.La prima sarcina nu m-am dat cu nici o crema ca doctorul mi-a zis ca nu prea ajuta.Daca ai pielea elastica nu e nevoie de creme.E drept ca nu am facut vergeturi.Acum am inceput sa ma dau si eu cu Mustela sa fiu in rand cu lumea dar nu prea am chef sa ma dau zilnic.Voi va dati zilnic cu creme?Va dati pe tot corpul sau numai pe burta,sani si coapse?

danonique

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Multumesc mult fetelor, m-ati mai linistit. Cred ca stresul de laservici e de vina, ca in ultima sapt. a fost nasol rau. Noroc ca mai am cateva zile si vin in Ro. Am sunat si acasa si mami a zis ca sunt dureri de ligamente. Contractii nu sunt sigur. O sa incerc sa stau numai intinsa , poate ca pana maine trece, noroc ca maine avem liber.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

danonique!

eu nu le cunosc pe fete, da am guramare si pfota de scris:))) deci, ca sa ai loc de alde "eu" tresa iti iei elan sa-mi sari direct in cap:)) haide haide, ca si pe la noi tre sa scrii. obligat. stii, forumul asta e ca sexul de intretinere, si de n-ai chef, il faci, ca prea e tentant:) si care ar fi alternativele? sa imbatranim fara sa spunem ce avem de spus:))))))

muuuuuah!

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Danonique, am citit pe undeva ca pana la 3 cescute/zi de cafea nu ar fi daunatoare, dar eu nu beau deloc, de felul meu, iar de cand am ramas insarcinata, nici mirosul nu-mi mai place.
Cat despre vergeturi, parerile sunt impartite. Eu ma dau doar pe burtica si sani, cand imi aduc aminte. Asta e treaba sotului, ca eu uit mereu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by danonique

Am si eu 2 intrebari pt voi.Eu beau in fiecare dimineata cate o cafea.Credeti ca e daunator?Am cautat raspunsuri dar parerile sunt impartite.A doua intrebare are legatura cu vergeturile.La prima sarcina nu m-am dat cu nici o crema ca doctorul mi-a zis ca nu prea ajuta.Daca ai pielea elastica nu e nevoie de creme.E drept ca nu am facut vergeturi.Acum am inceput sa ma dau si eu cu Mustela sa fiu in rand cu lumea dar nu prea am chef sa ma dau zilnic.Voi va dati zilnic cu creme?Va dati pe tot corpul sau numai pe burta,sani si coapse?

danonique

O cescuta mica nu face rau, dar numai una, atat. Am citit ca limita ar fi de 3 pe zi, in locul tau nu as risca totusi.
Cu crema eu ma dau pe tot corpul dupa dus si in restul timpului doar pe burtica, sani si coapse. E adevarat ca te poti da cu mama cremelor, daca pielea e predispusa la vergeturi, tot le faci. Crema in cazul asta e cam ca patrunjelu-n supa, nici nu strica, nici n-ajuta!!! Dar eu o fac pentru ca imi ramane pielea moale si catifelata. Si daca totusi are un efect si eu nu ma dau, ce ma fac????

Pupici,
Angelique 19+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

danonique, completare, daca iti face pofta cafeaua, si o suporti, si medicul n-a zis ca ai o pb de tensiune, cu moderatie, soarbe-o cu pofta!

vergeturile, citez: "cremele sunt mai mult frectie la piciorul de lemn". depande de norocul si hormonii fiecareia, ca astia sunt responsabili cu elasticitatea. daca ai chef da-te cu crema, daca nu... nu, dar face bine sa te simti moale si pufoasa si al naibii de frumoasa:)))

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

danonique, si eu beau din nou cate o cafeluta din cand in cand, dupa ce in primele doua luni imi venea sa vomit de la mirosul ei. cred ca parerile sunt impartite si pt ca pot exista recomandari diferite pt persoane cu probleme diferite. de la medicul meu am inteles ca o cafea pe zi (si nici macar nu beau in fiecare zi) nu imi va face rau, mai ales ca tensiunea mea e mica si n uexista riscuri momentan. de la o bautoare de cafea la alta, iti dai seama ca te-as incuraja sa iti faci pofta, dar cel mai bin ar fi, totusi, sa vb cu medicul, ca sa fii 100% linistita.

cat despre creme, eu sunt la prima sarcina si am inceput sa ma dau cu mustela cam din a doua luna. multe depind de calitatea pielii dar stiu ca unele creme imbunatatesc "productia" de colagen. cred ca rau n-are cum sa-ti faca. te plictiseste sa te tot ungi? gandeste-te ca sunt niste minute ale tale de masaj usor, de mangaiere, de rasfat, dsi poate n-o s mai privesti totul ca pe o obligatie, ca pe-o corvoada.

pup
irina 16+

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Angelique cred ca ai dreptate.Voi incerca sa scriu mai des.Am o rugaminte.Sunt cam paratrasnet cu informatica(am terminat filologie) si nu reusesc sa adaug langa semnatura si nr de sapt pe care le are bebele.Ma poate ajuta cineva?Va rog!

danonique

Mergi la inceput

Intri la PROFIL PERSONAL, si acolo jos, la semnatura scri [ gravi ] ( dar fara spatiu intre ele),nr. de sapt.+ , si apoi apesi trimite.

Mergi la inceput

Si fetelor, care va pricepeti, deschideti un nou capitol, ca iar ne intindem pana la 25 de pagini .

Mergi la inceput