* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (18) *
Raspunsuri - Pagina 28
virgo spune:
Multumesc mult , Irlandeza ! Azi ma simt nesperat de bine , abces n-as da semne ca fac , nu mai simt cum se zbate gingia ca ieri !
Am facut un mare efort sa nu mai iau nimic medicament si nu m-a durut deloc azi-noapte .
Acum ma chinui sa mananc ceva , dar mi-e intors stomacul pe dos si as vrea sa vars dar nu pot . Poate o citrica m-ar ajuta .
14+
irlandeza spune:
Anca76, LA MULTI ANI !!! SA FI SANATOASA SI FERICITA SI SA AI UN BEBE CUMINTE SI SANATOS SI MANCACIOS.
Fetelor, de ieri am o durere "surda" in partea dreapta fata si spate, adica pe la ovarul drept si putin mai jos de rinichiul drept. Mai ales cand stau pe scaun. De obicei stau in picioare sau intinsa, dar vad ca de dimineata m-a luat mai taricel. Contractii nu cred ca sunt, si il simt pe bebe miscand pe mijlocul burtii , sub buric. Ce-o fi ? Sa ma ingrijorez ? Si sotul meu e la servici pana la 8 deseara.
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru 18+
miri_mik spune:
irlandeza, nu panica, sunt dureri ligamentare. se intinde uterul si apasa, atinge sau forteaza ligamente de te miri pe unde. daca doare insuportabil, ia un paracetamol - asta mi-a zis si mie medicul, iar daca ai contractii si durerea se intensifica, iei legatura cu medicul, cu serviciul d eurgente pentru gravide. dar daca e ce ma gandesc eu, e doar neplacut nu si grav. uneori aceleasi dureri "ligamentare" eu le am fix in.... dificil de explicat,mai ales medicului. dar el s-a prins repede despre ce vorbeam. cu bruno, aveam durerea in dreapta, ca tine, si era aceeasi chestie. sa vezi cand mai sageteaza prin...(zona anterioara, ca sa ma exprim "tiintsific") grrr...
pusici:)
miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
AngeliquedeS spune:
LA MULTI ANI FERICITI SI SANATOSI, ANCA!!!
Si eu am avut dureri cumle descrii tu si tot la 18 saptamani,nu a fost nimic, exact asacum a spus si Mik (febletea mea ), sunt intinderi ligamentare. Ma rog, in cazul meu a fost si stress-ul de la serviciu...
Numeioana te astept atunci cu nora... promit sa fiu o soacra buna. E valabil si pt Gina insa eu sunt convinsa ca in ce o priveste pe Gina de data asta are baietzel!!!! O iau si eu pe urmele Gattei cu predictiile!!!
Eris, eu merg la dna dr. Lutzescu, sunt foarte multumita de dansa.
De dimineata pofteam macaroane cu branza - bebele meu nu e foarte mofturos,am mai poftit odata mamaliga si alta data mancarica de fasole pastai... Mititelul de el, guritza mea mica, cum ma trezesc incepe sa miste, zici ca asteapta sa ma scol ca sa se bage in seama. Si noaptea sta asacumintel....
Sunt bucuroasa ca pana acum nu am luat inca nici un kg in plus, insa sotul meu e dezamagit ca burtica mea la 20 de saptamani e la fel de mare cu cea a cumnatei mele care are doar 10. Dar lasa ca o sa creasca mare mare si la mine, peste 2 saptamani sunt sigura ca voi fi imensa!!!
Pupici,
Angelique 19+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
danonique spune:
Buna dimineata!Nu am mai scris de mult timp dar v-am urmarit din umbra.Nu prea indraznesc nici eu sa ma bag intre voi ca vad ca va cunoasteti f bine.Eu inca nu stiu sexul bebelusului pt ca nu vrea sa il arate.La ultima ecografie statea cu piciorutele lipite unul de celalalt si nu a vrut sa isi schimbe pazitia sub nici o forma.La ecografiile celelalte avea cordonul intre picioare.Asa ca trebuie sa mai astept pana la sf lunii.Sexul nu e chiar atat de important dar vreau sa-i pregatesc camera si nu stiu ce culoare sa aleg pt mobila.Cred ca voi opta pt alb iar restul il voi cumpara mai tarziu.Va pup.
danonique
irinouka spune:
irlandeza, , incearca sa nu te ingrijorezi. cred ca de cel putin doua ori mi-am sunat doctorul pe motiv de durerea asta pe care o descrii si mi-a spus exact ca miri_mik (mai bine ii scriam ei, hahaha): ca e vb de ligamente si ca sa stau calma ca in curand o sa ma doara si pe stanga. cu asa incurajari, iti dai seama ca nu mi-a mai trebuit nimic .
anca, felicitari pt baietzash! citesc cu mare drag vestile aflate de fiecare dintre voi, fie ca veti avea fetite, fie baietei, si tare nerabdatoare sunt sa aflu si io ce si cum...
va pupa fata!
irina 16+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
irinouka spune:
danonique, bine-ai revenit! :-) am vazut ca ai postat de zor pe alte sectiuni ale forumului. nu, nu te acuz ca tradezi zuzele, e f bine ca te plimbi incolo si-ncoace prin odisee, o sa gasesti multe informatii si povesti utile.
zuzele sunt mai noi si mai vechi pe forum si e normal ca unele sa interactioneze deja mai familiar, ca sa zic asa. :-) dar nu iti face griji, e loc aici pt toata lumea si prietenie si vorbe bune cat cuprinde!
sunt de acord cu tine ca sexul lui bb nu e asa important cat sa fie sanatos, dar cred ca e o senzatie minunata sa afli inca un amanunt care sa te ajute sa te legi si mai mult de "brichetzica" din burtica.
irina 16+
ellis spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Adab, felicitari ca l-ai vazut pe bebe!! Impotriva arsurilor poti lua linistita dicarbocalm, pana la 3 pe zi, este safe in sarcina.
Pupici,
Angelique 19+
Mare, Munte, Flori
Scuze ca intru peste voi, mai citesc si aici ca imi aminteste de momentele noastre. Nu luati dicarbocalm pt ca are calciu si provoaca contractii; recomandat in sarcina este rennie.
Ellis24+
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by danonique
Buna dimineata!Nu am mai scris de mult timp dar v-am urmarit din umbra.Nu prea indraznesc nici eu sa ma bag intre voi ca vad ca va cunoasteti f bine.
danonique
Vezi ce prostii spui?? Vin si iti dau bataitza!!! Pai normal ca ne cunoastem bine daca vorbim una cu alta, daca spuneam toate asa ca tine nu ne mai cunoasteam deloc Doar nu e te miri ce club elitist pe aici, suntem toate viitoare mamici care nu mai pot de dragul bebelului lor si facem schimb de informatii, ne tachinam, si uite asa ne cunoastem. Pune manutza si scrie mai des si ai sa vezi ca e asa cum iti spun eu! Cred ca ideea ta de a opta pt alb in camera bebelului e foarte buna, asa nu risti sa gresesti nimic!
Irinouk, cum spuneam mai sus, si eu am avut acele dureri, doar ca cele din dreapta nu ma speriau pe mine - sunt operata de apendicita si eram sigura ca nu mai avea cum sa fie riscul asta, in schimb m-au ingrozit cele din partea stanga care erau exact exact ca durerile de la o apendicita.
Pupici,
Angelique 19+
Mare, Munte, Flori
irinouka spune:
io-s mai vorbareata azi pt ca sunt la munca, nu va suparati pe mine.