Anca76
Danoniq intra la profilul personal (in stanga ecranului) si pui la semnatura [ gravi] (fara pauza de la paranteza) si numarul de saptamani.
Eris acum te pun si pe listuta
18+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Merci pt raspunsuri.Medicul imi controleaza de fiecare data tensiunea si cica e ok.Voi cum stati cu constipatia?Pt mine remediul e o ceasca de cafea.Despre creme aveti dreptate.Am cateva prietene care s-au tot dat cu creme dar au facut vergeturi de nu mai stiu ce sa faca si cum sa le mai ascunda.mie in general nu prea imi place sa ma dau cu nimic pe corp dar in cele 5 luni cat mi-au mai ramas voi incerca sa fac un efort.
danonique
fetele merci k m-ati adaugat in lista de gravidutzeProblemele au trecut acum si bebitza e bine. Angi medicul meu este Cristurean tu la ce medic mergi?Fetele eu o sa raspund mai greu pt k netul meu nu merge mai deloc dar abia astept sa va citesc mesajele si sa vorbesc cu voi
mada 15+
salut la toate viitoarele mamici. si eu voi fi mamica de ian-febr cu ajutorul lui Dumnezeu.am mai avut o sarcina opitain evol anul trecut in octombrie pe la 6 sapt si am descoperit pe la 9 dar de data asta sper sa fim mai norocosi.am fost la eco, avem 11 sapt si totul pare sa fie bine, dar am placenta putim mai jos fixata si mi s- recomandat sa nu fac efort. mai are careva problema asta?