* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (18) *

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Ange, sa ai noroc la masina , sa nu ai nici un accident. Si mie imi place rosu la masini.

Monica felicitari pt. baietel.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Angeli - Felicitari pentru masina!
Iti doresc s-o stapanesti sanatoasa si sa te ocoleasca orice accident.

Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by Laura Ioana
Angi felicitari pentru buburuza! Sa o stapanaesti sanatoasa si fara evenimente nefericite! Am vazut pozicile si sunt foarte frumoase si masina si lucrusoarele lui bbe (deja i-ai luat periute de dinti?).

18+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Daaaaa..... I-am luat deja periutze de dinti doar sunt ZuZA cu acte in regula, nu??? Dar erau asa dragute ca nu am rezistat. Si in plus acolo scrie ca se folosesc pe rand de la 0 la 3 ani asa ca am o scuza...Prima e pt gingii... EEE,sunt nebuna,ce mai... Nu ai vazut ca i-am luat si lingurite termice, sa nu cumva sa fie prea fierbinte mancarea... Desi bineinteles ca pana o sa ajungem la mancare o sa mai treaca ceva timp...

Si mie mi-a placut body-ul acela dar si mai mult mi-aplacut altul pe care scria "Eu si cu tati o iubim pe mami!" Dar nu avea decat maimari pt un an si am spus ca exagerez... Oricum vanzatoarea mi-a spus ca saptamana asta vor primi si pt nou nascuti asa ca voi mai da o raita cel mai sigur duminica...

Gina,Irlandeza, Kossir va multumesc pt aprecieri,imi e asa de draga mashinuta si mi-am dorit-o atata ca as dormi in ea. Pana acum am iesit de 2 ori la poarta sa vad daca ii merge bine in noua ei casuta Asa ca sanu va mai mirati ca i-amluat lui bebe periute de dinti daca eu vorbesc cu mashinutza!!!

Nemary, au iesit fff bine pozele de la eco. Si tu ai o burtica draguta foc!

Pupici,
Angelique 19+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

angeliquedes, gata, declar ca sunt imbufnat. mah, din toate pozele alea, vreo 100 daca nu mai bine, pe 7 albume, tu nu m-ai vazut din fata? nu pe alea d ela spiridusi, ca pe urma v-am dat un link sa le vedeti. acu nu le mai vedeti ca e blocat linkul pt transfer! mama lui.

cre' ca misuna mishunelul de cand stim ca are putsa s eincrede si da din picioare:)) sa faca el exercitii macar, ca eu sunt o lenesa. nu ca miuta.

kossir nici eu nu sunt imunizata dar nu ma stresez. atat ca nu pot manca carpaccio, si eu mor dupa carnea de vita cruda, taiata felii transparente cu ulei d emasline si parmezan si zeama d elamaie. da o las pe dupa ce nasc.

si da, numeioana, nici io n-am gasit sistemu sa raspund punctual sis a tin minte totul. de exemplu nu mai stiu cine si-a luat masina, dar sa se foloseasca sanatoasa de ea.

dar stiu ca avem mamici noi printre noi, care sunt binevenite si la cat mai multe postari indraznete:) ca ati discutat de fiv... stiti cum am ramas eu gravida? (ca eu nu stiu)

cica incercam noi de ceva vreme, de cand avea bruno 3 luni. si speram. dar speram degeaba. mergem la doftor. doftoru' zice, voi si pe primul l-ati facut cu probleme ( drept, povestesc alta data) acu se pare ca e si mai greu. analize sotul, investigatii ca la nasa. se pare ca acolo fu buba. dezamagire. zice... putem doar incerca o inseminare, dar... fara prea mult entuziasm. ne zisese deja ca trebuie sa ne gandim serios la fiv. dezamagire si mai mare! intr-un final ne vedem cu el si zicem ok, vrem sa vedem hartiile de semnat. le luam acasa, le uit in geanta. sotul nu era prea convins. imi gasesc de munca, si ma simt grozav de frumoasa si de irezistibila. ii zic sotului: sa vezi tud racie ca acu o sa raman gravida ca-mi place asa d etare la servici. vine ziua mea. un karaoke seara dupa munca, o sampanie, si un sex artistic. fara entuziasm procreator caci stiam ca ovulatia mea trebuia sa fie ceva mai incolo. somn, a doua zi lene, a treia la fel, a 4 moare avantul pionieresc.aveam intalnire peste 3 saptamani cu medicul. peste 2 nu mi-a venit ciclul. peste 2 juma, l-am sunat pe medic ca-s gravida. la care ala, simptaci foc, zice: da normal nu stiti? numa sa intoarceti medicina pe dos si p-orma se face?:)))

si avand in vedere ca si cu bruno am avut peripetii grozave... cu documentare zdravana de inseminare si fiv...felicitari curajoaselor, si la o sarcina cat mai senina cu copiii cei mai linistiti din lume:)

mai tin minte si de copilul care s-a prapadit; nu insist. sa-l odihneasca dumnezeu ca si-a chemat ingerasul inapoi.

si stiu ca moni are baiat - bine ai venit in clubul de putse:))

si altceva nu mai stiu. cand o sa am burta, va pun poze cu ea. pana atunci, v-am pumpizat:))))

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Miri_mik hai nu mai fa botic,pecuvant de cercetas ca in link-ul pe care l-ai dat nu erau decat 2 albume cu vreo 7 poze fiecare, toate cu bruno! Asta e tot ce-am vazut! Si sa vezi cum ma repezisem la link-ul in cauza ca sa te cunosc!!! La fel am ramas si eu gravi, cand ma asteptam mai putin, cand tocmai ma pregateam de laparo si am ramas in ziua de Paste tot cu sampanie la bord si la mine si la el.... Cred ca asta a fost secretul de-am ramas, sampania... Nu mi-am facut probleme ca, ziceam eu, nu are ce sa se intample

Cea care si-a luat mashina eram io!!!

Vitezomanul Gica
Si-a luat mashina mica
roshie ca focul
Sa-i surada norocul!

Asta imi tot canta prietena mea de cand i-am spus ca imi iau buburuza roshie! Si eu nu imi revin din delir!! Cer iertaciune... Cred ca si bebele meu mi-a preluat starea ca de doua zile de cand sunt eu isterica de bucurie misca intr-una vioi nevoie mare, de dimineata pana seara, asa, asa, foarte bine, sa fie alaturi de ma-sa!!!

Hai ca am innebunit de tot!!! Dar voi ma iertati si eu va iubesc mult de tot!!!

Pupici,
Angelique 19+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Fetelor, ea uitati AICI ce mi-a fost dat sa citesc/vad astazi!Povestea lor m-a pus pe ganduri...
Este singurul caz pe care il stiu cu atatia copii!!!
Noi acum la #3BB dorim sa incheiem acest proces caci sanatatea, nu-mi permite mai mult si nu vad cum as putea duce,creste, educa etc, un numar mai mare de copii! Voi?!

Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

Neatza zuzelor un week-end minunat va doresc

Angelique - felicitari pentru masinutza , sa o stapanesti sanatoasa si fara evenimente.

Gina - eu am vazut la stiri aseara despre doamna care a nascut al 17 - lea copil si am ramas blocata am crezut ca nu am auzit bine , si din cate am inteles eu chiar si-ar dori sa mai faca.

Carmen 14+

http://bd.lilypie.com/iKsJp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Buna dimineata.

Frumoasa familie, dar n-as face niciodata atatia copii, e f. greu sa te ocupi de toti , asa cum trebuie. Oricum bravo lor ca au acest curaj.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

fetele,

mi-am adus aminte iarasi sa raspund la doua chestii:

una era despre dormitul pe spate: nu este daunator pentru bebe, este mai nasol pentru mama cand creste cupilu', ca apasa pe vena cava si nu se mai intoarce bine sangele la inima. Intr-adevar, e recomandata pozitia pe stanga pentru o mai buna irigare.

Natalia,
ai mare dreptate cu copiii si injuratul la volan, eu i-am promis sotului (care nu injura niciodata ) ca dupa ce bebe poate sa auda din burtica nu mai injur, sa nu-l invat la prostii.. asa ca imi reduc vocabularul cel bogat la doua injuraturi: "papusa" si "boule". am zis eu ca sunt mai decente, dar imi fac treaba cu ele.

Iar tanti cu 17 copiii, am vazut pe site-ul discovery health mai multe. acum, ca psiholog, nu pot sa spun decat ca e o chestie sa faci 17 copii si sa le dai numai nume cu J . dar ma rog, fiecare cu piticii lui. vieatza ie complecsa.

i pup you
Monica 17+

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna ziua la zuze! 2h mi-a luat sa citesc de unde ramasesem...recunosc, nici eu nu pot tine pasul cu voi!
Miri-mik sunt suparata ca desi eu am fost prima care ti-a facut declaratie de amor nici nu m-ai bagat in seama..... de aia nici n-am mai scris.......(glumesc)....Felicitari pt baietelul din burtik, sa va bucurati de amandoi, desi pe Bruno nu-l pot vedea, nu stiu de ce!
Monik pt baietel, sa fie sanatos, mintos(vb cuiva), frumos si mancacios!
Angelique, sa stapanesti sanatoasa masinutza si sa ai parte numai de drumuri line fara peripetii...Ce fromus povestesti de miscaretul din burtik!
Galuscutza, bun venit la odisee, sarcina usoara in continuare si la termen cu bb sanatos si zglobiu!

In rest...sunt alaturi de fiecare insa am pierdut sirul si sper sa nu para ignoranta...va pup cu drag si va doresc un WE minunat!

Simo10+

http://new.photos.yahoo.com/sandulescusanda/album/576460762396453212

http://bd.lilypie.com/tBz5p3.png

Mergi la inceput