* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (18) *

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

Ce mai fac fetele?:)

Acum 2 zile m-am intors din vacanta! Am fost in Croatia. O minunatie! Superb si ieftin! 50 euro/noapte in apartmanet cu 2 camere in vila pe faleza, complet utilata! Singurul lucru care mi-a displacut e ca nu au nisip, au numai stanci. Apa albastra limpede si calda!
Nu o sa reusesc sa va citesc cu totul pe perioada in care am fost plecata, dar o sa revizuiesc ultimele 10 pagini.

Ieri am fost la doctor pentru TT. Mi-au recoltat sange si m-au bagat la eco. Mare mi-a fost mirarea cand m-a intrebat doctorita daca vreau sa stiu sexul copilului. Nu ma asteptam sa aflu atat de repede!!

AM UN BAIETEL! SI CE MAI BAIETEL, SE VEDE PUTULICA FOARTE BINE, 100% BAIETEL :D :D :D

Fetelor va rog frumos sa ma adaugati si pe mine pe lista cu un carucior albastru. Voi naste la Giulesti cu doctorita Cristina Neagu.
In rest bebe e sanatos, mai mare cu o saptamana decat cronologic.

Va pupacesc! Sa dea Domnul sa fie bine!

Anca Diana

14+
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Anca felicitari pt. baietel, sa va bucurati de el.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Felicitari pt baietel Anca! Sa fie sanatos si mancacios! Chiar ca devreme s-a vazut! S-a grabit sa va faca o bucurie!

Simo10+

http://new.photos.yahoo.com/sandulescusanda/album/576460762396453212

http://bd.lilypie.com/tBz5p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Anca bine ai venit din vacanta si felicitari pentru baieteeel Imediat trec si pe listuta (nasti natural sau prin cezariana?).
Sweet parca tu intrebai mai demult de unde am luat perna de gravida. Imi pare rau ca-s cu capul in nori si raspund asa tarziu: de pe site-ul bebelusultau.ro
Feliciaaa sper din suflet ca nu te-ai suparat pe mine si acum nu mai scrii chiar deloc!

18+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eris spune:

Salut sunt o gravidutza in 15s+ din Constanta si in ciuda faptului ca citeam mereu mesajele voastre abia acum m-am inregistrat. Imi puteti spune si mie cum pot aparea in lista mamicilor din ianuarie:D.Asteptam sfaturi de la voi va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Fetelor , sunt intr-o stare de stress imensa ! A trebuit sa merg azi la stomatolog , la urgente , daca va mai amintiti imi cazuse un implant acum cateva zile . Azi dimineata m-am trezit cu dureri ingrozitoare !

O sun pe maica-mea : ea zice fugi repede ca e pulpita si o sa doara si mai tare daca nu dau bice ! Bine , sun medicul , ma duc la cabinet . Deschide omu' canalele ... puroi ! E infectie , deci . Si cum stateam mai-mai sa sar de pe scaun de durere , mi-a facut anestezie pe canal ... iar acum citesc ca nu e voie !

A mai facut vreuna dintre voi anestezie , ca nu-mi amintesc , e totul in regula !????? Doza a fost minima si a fost pe canal , nu in gingie .

Va rooooog , stie careva , ca mor aici de ingrijorare , am facut o prostie au ba !?

Heeeeelp !

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Virgo nu cred ca e nicio problema! Sunt periculoase anesteziile in primul trimestru, dar acum nu. Si Irlandeza stiu ca a avut infectie la masea, dar nu retin daca a facut anestezie. Imi pare rau ca ai suferit atat, dar e mai bine acum ca ti-a scos infectia din organism. Am o colega pe care au operat-o de un chist urias cu anestezie generala la 3 luni si 1/2 si are un copilas sanatos si grasun

18+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Laurici nu ne pui si noua poze cu burtica?

anca 26+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Vaaaaaaaai de mine cat ati scris in ultimul timp. Nu-mi vine sa cred ca ati facut romane pe aici!!!
Haideti sa va lamuresc eu cu ceva in legatura cu triplul test si cum a decurs la mine toata tarasenia: am mers la medic si in sapt 11 a masurat pliul nucal si dimensiunile BB-lului prin eco normala, pe urma la ultimul control ginecologic ( 18.07.007) mi-a dat trimitere pt TT la Institutul Mama si Copilul. Este un formular pe care il completeaza dr gineco si care tb sa contina datele ecografiei normale efectuata in per 10 -14 Sapt. Se merge acolo dimineata si se sta de vb putin cu dr de acolo in care iti explica ca este doar o procedura statistica bazata pe cant de hormoni din corp si datele ecografiei. Pe urma ti se recolteaza 2 eprubete de sange si ti se spune cand tb sa revii dupa rezultat. Eu am facut testul luni si joi era gata ( slava domnului ca riscul mi-a iesit scazut si in plus are si o mica interpretare). In plus nu m-a costat nimic pt ca este gratis acest test.
Am mai auzit de la voi ca va costa o groaza de bani analizele si consultatiile. Din punctul meu de vedere eu una merg la o clinica unde consultatia este gratuita pt ca am adus prima data bilet de trimitere de la MF si pe urma te ia in evidenta si nu tb sa platesti nimic (ce dai la dr e treaba ta!!!!!!!!!). Apoi toate analizele de sange mi le-am facut pana acum tot gratis odata la medicul de familie unde se si recolteaza sange si rezultatul tot de acolo il iei, pe urma mi le-a dat dr ginecolog si le-am facut tot gratis la Clinica Hipocrat pt ca mi-a dat trimitere si sunt decontate de Casa de Asigurari de Sanatate. V-am mai auzit ca testul HIV l-ati platit - la fel pt femeile gravide acest test este GRATIS!!! Mie mi l-a facut imediat ce am ramas gravida.
In schimb toxoplasma si analizele specifice le-am platit ca tot omul.
Dar restul de analize si in plus si cateva ecografii( adica 2) le-am facut tot cu trimitere si tot gratis. Mai discutati cu medicul de familie pt ca se pot face si fara bani.

Sper ca nu v-am plictisit dar trebuia sa va spun ca nu trebuie sa cheltuiti exagerat pt analize pt ca platim luna de luna atatia bani si ar trebui sa profitam de ce se poate face gratis!!!
Va pup dulce!
Miky

PS: nu mai intrebati de GUGU ca ne-a zis ca pleaca in concediu asa ca nu va mai alarmati!!!

17+ luni intram in sapt 18
http://www.flickr.com/photos/9831642@N08/collections/72157601119569702/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Laura esti un inger , m-am mai linistit . Situ ca si Irlandeza a facut anestezie parca tot prin saptamana a 14 a , deci e in regula ... mai ales ca medicul mi-a administrat un anestezic din categoria B ( safe in sarcina ) .

As vrea sa dau la rate , ca mi-am facut sange rau si asta miku' face ture , mai am dureri de cap dar sper sa treaca .

Am luat un Paracetamol 500 mg si vad ca isi face treaba . Am mancat un iaurt mare si acum mi-e un somn nemaipomenit ...

14+

Mergi la inceput