* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (18) *

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Buna mamicilor,
Astazi am incheiat saptamana a 19-a!

Madalina - bine ai venit printre noi!

Miri_mik - am vazut pozele!Bruno este o scumpete de baietel.Sa va traiasca si sa va aduca multe bucurii pe calea vietii.
Laura Ioana -stiu bine gangania aceea deosebita de care vorbesti insa, habar nu aveam ca se numeste cosash!Multumesc ca m-ai luminat!

Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Kristina, s-o conduci sanatoasa! Sa-ti plimbi voinicelul toata ziulica. Radeam ieri cu mama. Ii spuneam ca primul lucru pe care i-l voi cumpara lui bebe va fi o scoica auto, ca sa plecam amandoi la plimbare peste tot...

Gatta, eu ce-o sa am? Crezi ca o sa fiu mama de fetita sau de baietel?

Ioana
10+

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Miutza, multumim pentru site. mi-am facut si eu cont la ei si mi s-a parut foarte interesant. cred ca o sa incep si eu de saptamana viitoare cu exercitii mai usoare.
Gina M bine ati intrat in saptamana 20. ati trecut de jumate , mai e putin

Mari 14+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

Galauscuta, felicitari pt gemeni!!! am o prietena f buna care este insarcinata tot cu gemeni, tot FIV. tot respectul pt voi :) sarcina usoara si sa te bucuri de baietii tai sarcina usoara si bebe sanatos si pt cealalta gravidutza cu FIV! scuze, am uitat ce nick ai

Angie, sa-ti conduci buburuza sanatoasa! sa te poarte pe drumuri bune si frumoase, fara incidente neplacute! felicitari!

Miutza 14+

http://new.photos.yahoo.com/miutza77/album/576460762364256169

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Miuta, AngeliquedeS
Numeioana - amorteala,nas infundat si constipatie e normal in sarcina datorita schimbarii hormonale pe care o sufera copul nostru, nu te preocupa. Pt. constipatie folosesc supozitoare de glicerina iar pt. celelalte nu ai ce sa faci.
Virgo- la urma urmei conteaza ca am ramas insarcinate ,nu mai contaza cum.
Mai fete, eu si acu' am probleme cu greata,vomit imtr-o veselie...
aaaa, cand stati in pat stati culcate pe partea stanga ca favorizeaza oxigenarea uterului.

16+

http://bd.lilypie.com/Xr8Mp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by nemary
Gina M bine ati intrat in saptamana 20. ati trecut de jumate , mai e putin

Mari 14+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Multumesc nemary!
Ma rog sa ne ajute Dumnezeu pe toate sa ajungem cu bine la bun sfarsit,sa nastem copilasi plini de sanatate si sa-i putem tine fericite in brate la sfarsitul celor 9-a luni de sarcina.

Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna zuze,
Ii dau dreptate lui Nume Ioana incep sa citesc cu o idee, apoi vin altele si altele si in final nu scriu mare lucru.
Galuscuta, Madanicbine ati venit printre noi, cu FIV sau oricum, important e sa aveti sarcina si nastere usoara, bb-ei sanatosi. Galuscuta felicitari pentru baietii gemeni, e super sa ai doi, dar e si destul de dificil. Dar trecem prin toate, iar tu o sa fii tare cu voinicii tai.
Monica felicitari pentru putzulica, sa-ti traiasca, sa fie sanatos si la fel de frumos ca primul care e un inger.
Angi sa stapanesti sanatoasa masinuta, ai dreptate sa fii asa incantata, e normal, profita cat poti, bucura-te cat poti.
Gatta, spune-mi si mie ca o sa fie fetita, te rooog..
Azi am fost si eu la dr., dezamagire mare, doar mi-a citit analizele, putin anemica, toxoplasmoza de refacut pt ca nu sunt imuna si poate ma infectez, miscare, pot incepe sa merg pe jos, sa fac innot, eu deja incepusem, dar vreau mai mult acum. TT pe 16 august, abia astept si poate vad si ce este atunci. Imi pare rau ca nu mi l-a aratat si mie putin azi, macar putin. Pana in 16 mai e o gramada.
In rest toate bune, asa cum va spuneam azi, va urmaresc si va doresc un we placut.

Carmen mami de Mihai+ 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

am adaugat si eu cateva poze de la ecografie cu bebe. nu am avut cum sa le scanez, asa ca le-am facut poza cu aparatul. nu sunt prea reusite, dar eu ma bucur ca ele exista.

Mari 14+ bebe

odiseea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Hai, mey Gina, ganganie??? E un gandaceeel dragalas Felicitari, te apropii de jumatatea sarcinii
Angi felicitari pentru buburuza! Sa o stapanaesti sanatoasa si fara evenimente nefericite! Am vazut pozicile si sunt foarte frumoase si masina si lucrusoarele lui bbe (deja i-ai luat periute de dinti?). As vrea si eu un tricouash cu "tata e cel mai puternic", dar la noi nu gasesc

18+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Nemary, frumoase poze, deja ti se vede burtica !!!!

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru 18+

Mergi la inceput