* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (18) *

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

fetelor,

daca tot ati ajuns la discutii despre exercitii de gravidute, eu am o carte in franceza cu exercitii, dar arata poze numai cu gravidute cu burta mare, sunt mai degraba un fel de stretching, iti arata cum sa stai si eventual sa misti picioarele, etc. Dar nu stiu cum sa fac cu ea, are 330 pagini . si mai e si in franceza... se cheama bien-etre et maternite. va mai vand ponturi daca vreti, dar nu stiu cum as putea sa o pun pe vreun site sau altfel. Daca are cineva idei, sa zica

A, sfat frumos de acolo: invatati-va sa respirati abdominal si evitati pozitiile prea cocosate sau prea cambrate. spatele trebuie sa fie invatat sa ramana drept. si la folosirea pernei (Louiza si Laura Ioana), piciorul pe care-l petreceti peste perna e preferabil sa fie indoit la mai mult de 90 grade fata de trunchi. Zice acolo ca la burta mai mare este muult mai bine.

e, cam atat acus, astept idei si propuneri.

Monica 17+
Monica

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

sper ca v-ati amuzat un pic :) mamici care deja aveti minuni acasa , sa ne spuneti daca e adevarat ce scrie mai sus

Miutza 14+

http://new.photos.yahoo.com/miutza77/album/576460762364256169

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by laura ionescu

Buna fetelor,

Sunt o mamica de ian-feb 2007 si fiindca simt asa, ceva special pt voi , va zic ceva, poate va ajuta in viitorul apropiat. Am o informatie. Am aflat - din sursa sigura si demna de incredere - ca la sfarsitul lunii septembrie revista "Ce se intampla, Doctore?" iese cu un DVD care in engleza se numeste "Bringing baby home", in romana inca nu s-au hotarat cum o sa se numeasca. Este un ghid de ingrijire al bebelusului de la 0 la 6 luni. Deci pt noi e cam tarziu, dar poate voua va este de folos.

Pup burticutele,

Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva

Multumim frumos pt. tips.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Eu mi-am luat Pilates pentru gravide , dar sunt recomandate numai dupa saptamana a 16 a .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Aoleeeeu, zuzeloooor!! Ce ma fac?! Cred ca in fiecare zi mi se intampla acelasi lucru. Vin chitita sa scriu aici o gramada de lucruri si ma apuc sa citesc, citesc, citesc si la final imi dau seama ca nu mai stiu ce aveam de scris... Ce ma fac? Nu pot deloc sa tin pasul cu voi!! Gasesc intrebari, imi propun sa raspund, dar pana ajung la final vad ca deja ati dat 3-4 raspunsuri si ma gandesc ca nu mai are rost sa repet ce-au spus celelalte gravidute.

Offf, important e ca sunt binisor, desi azi imi venea sa vars in Carrefour, pana la urma am facut cumparaturile si am plecat acasica fara vreun eveniment neplacut.
Cred ca lui bebelica al meu nu-i va placea apa. Ma urnesc asa de greu sa fac un dus... sau sa ma spal pe cap... de zici ca trebuie sa trag la jug. Nu m-ar mira sa fie asa, pt ca si mie cand eram mica imi era frica de apa. Si pentru ca inainte faceam baie in cada, fierbinte, ceea ce-am placea la nebunie, iar de 6 luni nu mai fac, dusul nu-mi convine deloc.

O intrebare: oare mie de ce imi amortesc picioarele si mainile?
Inca o intrebare pentru fetele cu hemoroizi: v-au aparut din cauza constipatiei?? Sau din ce cauza? De cand sunt gravi mi se intampla ceva f ciudat. Niciodata nu ma constipam, ba mereu mergeam la WC la ora fixa. Sufeream insa de constipatia turistului. Cand plecam in vacanta trebuia sa plec cu laxativele in buzunar. Ei, acum, in loc sa ma constip ca majoritatea gravidelor, eu ma deranjez la stomac. Mi s-a intamplat pana acum de 3 ori si s-a lasat cu crampe... ceea ce am citit ca nu e bine pt bebe. Oare sunt eu pe invers?!

Ioana
10+

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Madalina bine ai venit in grupul nostru si sper sa se rezolve cu bine toate problemele tale. Sa ne dai toate datele tale : data nasterii, ultima menstruatie si data probabila a nasterii, ca sa te trc pe listuta, ok? Sa stii ca primele 10 mesaje iti sunt moderate si apar mult mai tarziu, deci e posibil sa nu le vedem. Sa scrii mai repede ca sa scapi de moderare si sa-ti apara mesajele in timp real.

Miutza nu am activat PM din cauza unor virusi din calculatorul meu, care imi inchid pagina de net in momentul in care am mesaje in casuta Am vazut in revistele pentru bebici (superbebe) reclama la niste dvd-uri pre si post natale (costa 300-350 mii lei), dar nu am avut curaj sa-mi cumpar. Acum cred ca o sa ma incurajez si ma apuc de treaba

18+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

virgo, nea' caisa cre' ca le prepara singur dupa reteta romaneasca. s amoara mortu' ca sunt bestiali! mai romanesti ca in romania:)))

fetelor, data viitoare cand merg la doctor va cer lista cu intrebari. asa va lamuriti cele care nu aveti umor sa intrebati una alta.

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

buna, idee, miri_mik!

zuze, eu ma duc la doctor destul de curand, mai precis marti (7 aug.) si daca aveti "propuneri" pe care sa le trec pe lista mea de intrebari, spuneti cu incredere! garantez raspunsuri detaliate (imi si notez daca e nevoie).

irina 16+

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by Madanic

Salutari la toate mamicile si va urez o sarcina si o nastere usoara.
Sunt o viitoare mamica si imi astep cu multa nerabdare bebele. Data estimata este 5 februarie. Este primul meu copil asa ca emotiile sunt foarte mari. Deja am intalnit cateva probleme, cea mai mare fiind ca eu sunt purtatoare sanatoasa de Antigen Hbs(hepatita B) si mai am si RH negativ. Sper insa ca totul va fi bine si ca bebele meu va fi sanatos.
Inca nu stiu care este sexul micutului asa ca se mai adauga la toate emotiile si nerabdarea legata de asta.

Madalina

Bine ai venit printre noi, Madalina!! Grabeste-te sa scrii primele 10 mesaje fiindca acum esti moderata si mesajele iti apar multmai tarziu decat le scrii si e riscul sa nu ti le vedem si sa ai impresia ca nu te bagam in seama. Sa ne dai datele tale ca sa te trecem pe listuta, adica data nasterii, data ultimei menstruatii si data probabila a nasterii.

Galuscuta felicitari pentru bebei si bine ai venit printre noi!! Toata stima pentru efortul imens facut pentru FIV

Miri-Mik, te contrazic, in afara de o singura poza din profil, in toate apare numai bebe Bruno care recunoasc ca e absolut superb!!!

Gatta vad ca te-ai orientat spre o noua ocupatie - ghicitul sexului bebeilor - si in plus ai si succes!!

Miutza, felicitari pentru faptul ca faci exercitii!!

Natalia, ma bucur ca te-ai mai linistit, este oricum groaznic ce s-a intamplat cu fetitza prietenilor tai,mi se strange carnea pe mine, este oribil!!!

Laura, afara cu cosashul o sa fie frig, vezi ca si Monica a ramas anchilozata de la variatiile de temperatura asa ca stai si tu mai tarziu la televizor si poate ti se face pana la urma somn in pat la caldurica!!

Fetele mele dragi, am adus mashinutza acasa si sunt atat de incantata cum nu va puteti imagina. Stiu ca nu e mare lucru, altii au masini mult mai ... si mai... dar eu, vorba sotului meu, asa ma bucur ca zici ca mi-am luat Porsche Cayenne Ia uitati-va aici la buburuza mea: http://family.webshots.com/photo/2409166950065968642xEnLMi

Si aici ampus niste poze cu cateva lucrusoare pt bebe: http://family.webshots.com/photo/2374331840065968642UDCcLJ

Pupici,
Angelique 19+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

quote:
Originally posted by galuscuta

Multzam fain de primire.
Ma bucur ca nu-s singura cu FIV.
Gatta- ET inseamna embriotransfer ,adica dupa ce se culeg ovulele femeii si se pun impreuna cu spermatozoizii se fecundeaza, se formeaza embrionasul si dupa 2 sau 3 zile se introduce in uterul femeii.E mai bine sa nici nu stii de asta , crede-ma, sunteti foarte norocoase ca ati ramas natural , noi pana reusim uitam si cum e viata de cuplu....dar merita cand ajungi sa tii in mana testul pozitiv uiti prin ce ai trecut.
la toate

Si eu am ramas tot prin inseminare artificiala , dar n-a fost FIV . Am facut un FIV cu ICSI anul trecut in septembrie si am esuat lamentabil , din 11 ovule fecundate am obtinut un singur embrion de calitate 4B . Care nu s-a implantat .

Am continuat totusi cu inseminarile si am ramas cam dintr-a 4-a incercare , pe un ciclu nestimulat , desi toata floarea cea vestita a medicinei ma lua peste picior ca ne jucam de-a v-ati-ascunselea . Da' nu mor cainii cand vor caii ...

Felicitari pentru reusita si sa-ti traiasca bebeii !!!

Mergi la inceput