* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (18) *

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Elena e posibil sa fi racit. Nu stiu ce sa-ti spun sa iei, mai bine suna dr si intreaba.
Criss bine ai venit! Imediat te trece fata si pe listuta Si eu sunt la a doua sarcina si burtica se vede mult mai bine si mai devreme ca la sarcina trecuta Pentru intepaturile din burtica sa iei seara, preventiv, un no-spa. Mie asa mi-a spus dr mea.
Gatta intradevar a mai fost intrebarea asta (Monica are problema la unul dintre sani) si i-am raspuns: la fiecare dush sau baie sa masati sfarcurile cu prosopul, le modelati cum vreti voi. In felul asta se pregatesc pentru alaptare. Spor la frecat
Guguleeee ma ingrijorezi, sincer! Oare ai zis ca pleci undeva si nu am fost atenta? Sper sa fii bine!

18+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Fetelor sa-mi tineti pumnii. La 4 si jumatate ma duc la doctor. Sunt moarta de emotzii. Singura consolare ca vad bb si ca imi da pozica sa il am cu mine.
Va si sa va ganditi la cea mai prapastioasa forumista incepatoare!!!

http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

shose, baftaaaaaa!!!!! o sa vezi ca nimic nu e atat de cumplit pe cat iti imaginezi iar faptul ca il vei vedea pe bebe te va bucura atat de mult incat orice altceva ti se va parea un mizilic. sa ne povestesti cum a fost!

pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Dana Vio , multumesc de raspuns. ecografista care colaboreaza cu ginecoloaga mea mi-a spus ca o sa-mi dea doctora sa fac TT. o sa vad azi exact ce-mi spune ginecoloaga.
Ecografia care se face pt TT este din cea normala sau trebuie 3D?

Mari 14+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

nemary, eu am facut TT saptamana trecuta iar ecografia nu a fost 3D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

shoose, bafta curaj si cu capul inainte, iar faptul ca o s-l vezi pe bb trebuie sa te incurajeze.
nemary, eu ma duc sambata la eco pentru tt si este eco normala nu 3D, de fapt aia acolo ai dopller, nu ma intreba ce inseaman ca nu stiu .

Louiza 15s +
http://bd.lilypie.com/vkuap3.png

http://www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

Carmilia,

o veste buna e buna, de ce sa nu cumperi dinainte ce-ti doresti pentru bebelus?
Eu cred ca e bine sa vezi ce-ti place tie decat sa-i lasi pe altii sa aleaga de al A la Z, doar sa ai rabdare sa afli daca e baietel sau fetita ca sa fie mai usor cu alesul culorilor... Am vazut ca unele fete au aflat de la 11-12 saptamani deja culoarea caruciorului, tu nu stii inca?
Nici eu, ba am vazut in unele carti ca sunt doctori care asteapa saptamana 20 ca sa-ti spuna! A mea mi-a zis ca la 18 s imi spune, numai sa stea BB cum trebuie :-)

Micsunea
15+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gattasalvaje

Salut Zuzelor ,

Eu am avut azi-noapte un vis ciudat...se facea ca nascusem si aveam o fetita foarte frumoasa , dar nu puteam s-o alaptez pt ca nu aveam sfarcuri si n-avea de ce sa apuce. Imi curgea laptele din sani insa copilul nu putea sa se hraneasca .Problema asta o am si in realitate si chiar m-am gandit in ultimul timp la neajunsul asta si probabil ca ...de aici visul meu. Am sfarcurile bagate inauntru si , cu toata stimularea , nu ies decat foarte putin , nu indeajuns incat sa poata fi apucate . Sanii s-au marit f. mult in volum , mameloanele s-au extins si s-au umflat insa sfarcurile mele tot asa au ramas. Stiti cumva daca se poate face ceva ca sa le scot in afara ?. Stiu ca e devreme sa ma gandesc la asta , dar trebuie sa gasesc si eu ceva care sa ma streseze , ca prea sunt linistita

16+ cu Sara - Eliza

Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

nu e devreme sa-ti formezi sfarcurile. incepe de acum, ca pana nasti sa scapi de problema. si eu le aveam tot asa, bagate inauntru(de fapt mi le bagam singura pt.ca nu suportam sa le vad asa mari) si mi-a povestit o colega cum a chinuit-o pe o fata in spital dupa ce a nascut, tocmai pt ca nu avea sfarcuri. asa ca sfatul ei a fost sa le frec cu un prosop aspru dupa fiecare baie.

Mari 14+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Shose

Fetelor sa-mi tineti pumnii. La 4 si jumatate ma duc la doctor. Sunt moarta de emotzii. Singura consolare ca vad bb si ca imi da pozica sa il am cu mine.
Va si sa va ganditi la cea mai prapastioasa forumista incepatoare!!!

http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/

o sa pleci de la doctor tare fericita dupa ce-ti vezi samburelul. si va fi totul bine, ai sa vezi.

Mari 14+ bebe

odiseea

Mergi la inceput

Irinouka, Louiza multumesc pentru raspunsuri.

Mari 14+ bebe

odiseea

Mergi la inceput