* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (18) *

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

Fetelor

Multumesc mult pentru mesajele prompte!

Mda, rectific, azi nu e de marimea de trei lei ci doar o liniuta subtire de vreo 1 cm lungime, un pic spre galben pai, deci, sper ca nu e grav.
In orice caz asa e, am o senzatie de umiditate si cu servetel din ala iginienic parca o simt si mai rau!
Ieri am avut pentru prima oara slipul umed toata ziua, ca in mod normal se usuca singur in cateva minute.
Scuze pentru detalii!

Incerc sa ma calmez. De altfel doctora mi-a spus (cand am vazut-o ultima oara) sa nu ma mai stresez ca dupa ce rezolv o chestie, gasesc alt motiv de stress si tot asa o sa o tin, mai bine sa astept si gata!

Doar ca la carte scrie ca daca pierzi lichid amniotic sa te prezinti la doctor in maximum 2 ore ! Dar cum stii ca pierzi lichidul asta?

Sa trec la alt subiect, ciudata treaba asta cu olandezele! Totusi la belgieni nu e asa si doar suntem vecini!
Dar e adevarat ca in partea flamanda, am auzit de cazuri de catolici destul de calare pe anumite principii!!
Si ce sa mai zic ca si eu in primul trimestru ma intrebam daca nu cumva s-ar supara DD pe mine si daca nu cumva m-ar pedepsi daca m-as gandi prea mult la !!! Acum ca ma apropii de trimestrul doi, parca mai imi scade jena, dar tot mai am senzatia ca e rusine, ca doar incepe sa mi se vada burtica!

Mii de pupici,
Micsunea
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Buna cum va mai simtiti azi? ce va fac ?
azi merg si eu la doctora cu analizele si ecografia de marti si sper sa ne dea voie ca am tot mai des vise erotice.
la eco mi-a spus ca am colul inchis, placenta posterioara(cred ca e bine) si alte probleme nu a spus ca sunt.

intreba cineva cum isi recupereaza firma banii pe care ii primim in concediul pre si post natal. am intrebat si eu la birou, si se pare, ca intr-adevar, firma isi recupereaza banutii in xxxzzz ani. de ce s-ar grabi statul sa dea banii mai repede, ca doar nu are niciun interes.

Mari 14+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Eu pana acum 2-3 saptamani nici nu mai vroiam sa aud de sex. Sotul meu era oarecum disperat si o mai faceam asa doar de dragul lui dar fara nici o placere. DAR acum s-a schimbat totul. Am un chef nebun. Chiar ma intreb daca nu-i fac rau bb-lului, dar din ce am citit pe net nu cred ca e o problema. Oricum azi am sa-i fac o vizita doctoritei si am sa o intreb si despre acest lucru.

Eu sunt cam ingrijorata ca am burta cam mare. Nu am decat 4 luni in evolutie si am o burta de 5-6 luni. Nu stiu daca e normal. Si noaptea cand ma intorc de pe o parte pe alta uneori ma inteapa prin burta si ma tine cateva secunde bune.

Criss si Andrada (12.09.2002)

http://bd.lilypie.com/gfBjp3.png
http://b5.lilypie.com/S49Np3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uricarudiana spune:

revin si eu cu o intrebare : la 3 LUNI SI O SAPT TREBUIE SA EXISTE BURTICA?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmilia spune:

Micsunea,cred ca te-ai linistit deja,dar iti spun ca si eu am secretii ca ale tale,si ma calca pe nervi,dar daca sunt normale..asta e!
Daca tot a venit vorba de cumparaturi pt.bebe vreau sa stiu daca va luati patut,carucior,hainute,etc.Cica n-ar fi bine sa iei inainte,dar pe mine ma mananca rau palmele,am o camera goala pt.bebe,imi vine sa o pictez cu personaje de poveste si sa ma duc sa iau mobila si tot ce trebuie.Si aman cat pot sa aflu culoarea din cauza asta...Sora-mea zicea ca mi le cumpara ea,dar vreau si eu sa le vad,asa ca nu-i tot aia?!?Voi ce ziceti?Eu sunt disperata,ma duc la magazin sa iau ceva de-aiurea si ma trezesc la raionul cu patuturi si hainute de bebeEu nu sunt superstitioasa,dar daca o sa am o zi mai rea,sigur zic ca-s de vina,ca am adus lucruri de bebe in casa
Dusa cu capul,nu?!?

Carmilia 16s4z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Salut Zuzelor ,

Eu am avut azi-noapte un vis ciudat...se facea ca nascusem si aveam o fetita foarte frumoasa , dar nu puteam s-o alaptez pt ca nu aveam sfarcuri si n-avea de ce sa apuce. Imi curgea laptele din sani insa copilul nu putea sa se hraneasca .Problema asta o am si in realitate si chiar m-am gandit in ultimul timp la neajunsul asta si probabil ca ...de aici visul meu. Am sfarcurile bagate inauntru si , cu toata stimularea , nu ies decat foarte putin , nu indeajuns incat sa poata fi apucate . Sanii s-au marit f. mult in volum , mameloanele s-au extins si s-au umflat insa sfarcurile mele tot asa au ramas. Stiti cumva daca se poate face ceva ca sa le scot in afara ?. Stiu ca e devreme sa ma gandesc la asta , dar trebuie sa gasesc si eu ceva care sa ma streseze , ca prea sunt linistita

16+ cu Sara - Eliza

Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena78 spune:

buna zuzici, ce va mai fac?
breazKarla Alexia este un nume ff frumos, si mie imi place , daca am fetita si eu m-am gandit la Alexia.
nemary mie nu mi-a interzis doctora ginecolog spalaturile vaginale(mi-a iestit la examenul secretiei vaginala prezenta candida si mi-a data sa fac spalaturi intravaginale de 2 ori pe saptamana, nu stiu ce sa cred, e bine nu e bine.... )
dragele mele, de 2 zile urinez fff des(de multe ori am doar senzatia, si cand ma duc la baie fac ff putin)....si de 9 ori pe zi, noaptea ma trezesc si de 3 ori....din ce cauza, am racit?
11s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

pupam la toate zuzele!

apropo de vise ciudate, eu am inceput sa visez forumul asta. visez discutii, poze, scandaluri, informatii. ticneala totala. adevarul e ca in multe momente nici nu mai stiu ce am citit, unde, care era sursa informatiei. ma uit pe google dupa diverse articole, de pilda, scrie de medici, articole gen "luna a IV-a de sarcina", sa zicem. pe urma va citesc pe voi cu ce intrebari, nelamuriri si sfaturi aveti si dupa doua zile nu mai am habar daca informatia cutare o am din vreun articol, de la voi sau de pe alte sectiuni din forum.
va citeam pe voi adineauri, fetele care scriati despre sfarcuri si despre vizitele dese la toaleta si sunt sigura ca am mai vazut asta undeva. dar n-as lua o pauza de la forumul asta in veci. scrie bine pe prima pagina, ca da dependenta.
gata. stau cuminte acum. va pup pe toate si va doresc o zi cat mai faina!

irina 16+ (de azi!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

Fetelor si eu am avut visuri legate de sarcina si bb , in general visam fetite, acum asteptam sa vedem ce zice dna dr cand mergem la ea.

Si pe mine ma manca sa cumpar cate ceva, dar deocamdata ma abtin si sper sa reusesc , pt ca sunt superstitioasa si nu as vrea sa cumpar nimic, poate doar pt spital cateva hainute.

Carmen 14+

http://bd.lilypie.com/iKsJp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

miri_mik, chestia cu declick-ul sa mor daca imi dau seama cand s-a produs. ce stiu e ca la un moment dat, dupa multi ani de complexe in care am incercat sa imi maschez sanii si fundul pt ca aveam impresia ca sunt prea mari si aproape ca mi-era rusine sa ies pana la coltul strazii (si din 'saci", cum le zicea mama, nu ieseam, ba chiar suprapuneam tricouri si maieuri si blugi si rochii, aratam ca tigancile alea expulzabile de prin tabere) mi-am dat seama ca in jurul meu roieste mereu multa lume; ca am o viata chiar misto si ca, desi am o incredere liliputana in felul in care ma prezint, inchei si reiau relatiile cand si cu cine am chef si mereu se mai gasec cativa sa roiasca prin prejma. atunci am renuntat sa ma mai gandesc la toate tampeniile si sa imi fac probleme din moment ce, iata, absolut toata lumea ma place mai mult decat ma plac eu.
acu' mi-e bine de pot sa dau si la altii. :-)))

trecand de la una la cu totul si cu totul alta, am remarcat ultima data cand am fost la briusel ca unele "araboaice" puse pe cersit o cam rup pe romaneste dar nu eram sigura ca aud cum trebuie. chiar asa e? e noua tehica romaneasca de lupta, de combatere a capitalismului calic?

pup!
irina 16+

Mergi la inceput