* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (18) *

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

quote:
Originally posted by micsunea

Virgo, de ce nu fac olandezele amor in timpul

E o idee preconceputa , foarte catolica , cum ca maternitatea nu se potriveste cu viata sexuala . Bine , primele trei luni e de inteles , cand riscul de avort e mai mare , dar nici dupa lucrurile nu se schimba . Barbatii , foarte frustrati , consuma prostituate pe paine sau , mai nou , baietasi fragezi , abia scapati din copilarie si , de ce nu , chiar si o oaie ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Ai fost tare virgo, dar pana la urma nu avem noi de unde sa stim ce face fiecare la el acasa, e ca si cu virginaitatea te poti bate in piept tare si mare ca esti virgina sau nu , dar dovada nu avem de unde sa stim, asa ca poate si iei au activitate ca nici doctoeul nu-si da seama pentruca muschiul de acolo isi revine imediat

Louiza 15s +
http://bd.lilypie.com/vkuap3.png

http://www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Gina este vorba de insecta (cosash) aia care sare, mica, verde si care scoate un sunet fsnit cand isi freaca piciorusele
Micsunea cu siguranta sunt doar scurgeri, care sunt normale in sarcina! Nu te panica si eu le am din belsug!
Carmen sunt normale si durerile de burtica (junghiurile), dar daca te doare foarte tare, ia un no-spa.
Anacami poti suna la 229955 si te programeaza asistenta pt cand va veni doctorita. Cu multa placere

18+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

zeririlouiza , micsunea

louiza - sa dea DD sa fie cum zici tu si nu altceva , ca si eu ma panichez din orice.

micsunea - la mine chiar e un stres trplu test , eu am facut si bitestul si a iesit putin mai mic decat in grafic, cu toate ca dr mi-a zis sa nu imi fac griji , am un pic de teama,

Carmen 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

Laura , sper sa nu fie nevoie de no spa si sa ma lase durerile.

Carmen 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Micsunea vezi ca ptr secretii ti-a raspuns Louiza. Si mie mi se mai intampla inca dar eu schimb lenjeria de 2-3ori/zi tocmai ca nu pot suporta senzatia aceea de umed.
In ceea ce priveste sanii pe mine ma dor inca mai ales dimineata, chiar tare, nici nu pot face miscari bruste. Ca de atins nu poate fi vorba! Al meu sot se tot "distreaza" inchipuindu-si cat vor fi pana la sfarsit! Eu nu ma supar ca si asa aveam sanii cam mici: purtam 70B cu cupe intarite, apoi am evoluat la cei fara intarituri, doar cu balene si acum sunt la 70C cu balene.
Ma dor sanii, ma mai doare burtica, noaptea cand ma intorc in pat intotdeauna ma trezesc, mai nou visez ca medicul vrea sa nasc si eu ii spun ca n-am numai 4.5luni!!
Cred ca ne facem rau singure cu atatea idei! Nu-i mai bine sa ne gandim ca totul este excelent, ca acum suntem gravidute fericite si peste fooarte putina vreme vom fi niste mamici super-fericite!
Eu una de-abea astept!
dana vio 18+
PS: ca de-stresant m-am apucat de citit ultimul volum din Harry Potter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Buna fetelor.
Revin si eu cu informatii. Am mai scris acum o luna - doua dar nu prea m-a bagat nimeni in seama si oricum imi era atat de rau ca nu prea aveam chef de scris prea mult.

Mai dau o data datele mele poate ma treceti si pe mine in listuta. DN : 15.02.1980 ; UM : 16.04.2007 ; DPN : 20.01.2008 .

Acum am 15+ saptamani si ma simt multtt mai bine, mi-a revenit zambetul pe buze si cheful de viata. Mai am o fetita de 4 ani si 10 luni care abia asteapta noul membru al familiei.

Criss si Andrada (12.09.2002)

http://bd.lilypie.com/gfBjp3.png
http://b5.lilypie.com/S49Np3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

crisandrada bine ai revenit, si asa cum le-au spus si fetele celor care au zis ca nu au fost bagate in seama ca se mai intampla sa nu stii raspunsul la intrebare sau sa nu vezi pur si simplu, sau cum mai fac eu ca acum am timp liber si atau cat de cat dar daca se scrie mult ma apuc sa raspund si mai uit sin ele, asa ca speram sa fi mai des pe aici

Louiza 15s +
http://bd.lilypie.com/vkuap3.png

http://www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Angelique eu am o fetita de 1 an si 5 luni si fiind primul copil nu prea aveam habar ce trebuie sa ii cumpar.Asa ca am cumparat tot ce mi s-a parut frumos.Multe din hainutele cumparate au si acum eticheta pe ele.De fapt in primele saptamani copilul are nevoie de putine hainute.Acum cred ca voi cumpara numai vreo 5 body,vreo 5 pijamalute, caciulite,sosetele,babetele si un compleu pt iesirea din spital.Cred ca si la noi talia hainutelor se masoara in cm asa ca ar trebui sa iei ceva in jur de 50 cm.Fetita mea s-a nascut de 3,5 kg si 52 cm iar pijamalutele de 50 cm i-au venit f bine timp de cateva sapt.Eu credeam ca e mai bine sa cumperi lucruri mai mari dar stau f rau pe un nou nascut si toate mamicile isi doresc ca bebele sa fie cel mai frumos.

danonique

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uricarudiana spune:

buna dimineata! sunt noua aici si vreau sa spun in primul rand ca sunteti minunate si va doresc la toate sarcina usoara si multa sanatate voua si BB! am si eu o intrebare si pt ca nu prea imi dau seama unde ar trebui sa o pun ca sa primesc cateva raspunsuri obiective, va intreb pe voi: cum stii cand e cel mai potrivit moment sa faci un BB? si eu imi doresc unul dar multi imi spun sa mai astept, sa imi fac o casa si abia apoi. am 24 ani, sunt profesoara (deci am un serviciu stabil, si eu si viitorul sot - nunta e in oct.) si citind ce scrieti voi aici imi dau seama ca imi doresc un BB mai mult decat orice. imi cer scuza daca intrebarea mea nu e la obiect dar cred ca voi sunteti cele mai potrivite sa imi raspundeti.

Mergi la inceput