Mamici de septembrie-octombrie 2007 (53)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Iuli - imi place tare ce stylish e camera lui bebe!!! Si te inteleg ca nu te dezlipesti de locsor - asa o sa-i placa si lui Kosmas! Si girafele si elefantii sunt super-sweet!
Intrebarile cu sterilizatul le am si eu - chit ca am unul diferit de la avent, cu microunde.
Yaia bun punct cu bautura energizanta! Ai dreptate - poate il droghez pe-al meu sa stea cu dureri de cap langa mine... mai bin adrenalina pura: urlu de nu-l ia nici un somn!
Sim ce bebe grasunel ai! Felicitari! Noi desi suntem maaari, e mereu in mijlocul graficului la toate (doar picioare mai lungi) - pobabil ajunge doar undeva la 3.600, intre mine si el?
Aniast - macar mobila sa ti-o cumpere si monteze mai iute. Miroase rau a lacuri primele zile si ei sunt oricum sensibili.
Tomasa - si eu sunt cam transparenta zilele astea; ma odihnesc prost, ca tine. Lasa, ca mult a fost, putin a ramas.
Cu "prietenii" plastelina - vezi ce adevar a grait Nana
Luy la cat ma pricep eu, printzesuca la 2.5kg e numai bine! Nu te mai agita cu serviciul, ca zau nu-ti ridica statuie! Nici firma, nici colega! Vezi de tine!
Ma bucur ca-ti place camaruta micului printz - si le multumesc mult burticutzelor care tot mi-au complimentat-o: sunteti dulci si ne faceti f bine la ego!
Plafoniera (leaganul?) e usor de facut dar cam nepractica daca e prea joasa - zic eu acum - ceea ce dureaza e sa lipesti decorul (servetele, doar foaia imprimata) pe abajurul de hartie. Mai bine o pictezi cu acuarele - asta a a durat si a fost munca de chinez. In rest, bile de lemn colorate de la ceva bricostore si ceva betzisoare de hartie - si aminteste-ti de leaganul avut in copilarie! Atata-i tot.
Ei bine, ursuletzii au istorie lunga in familie!

Piciulika 31+ Michael
http://new.photos.yahoo.com/piciulika_s/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sabina, nu am apucat sa te mai sun, ca am muncit de zor. De la 7 pana acum. Dar vorbim maine. S-a putut sa iti puna doar pansament la masea? Eu am mari probleme cu o masea, ma doare rau de o luna, insa speram sa ajung cu ea dupa nastere. Cum naiba e col mic la 29 mm? Pe mine ma lasase sa ma destrabalez la 32 mm si nu era mare diferenta. Hmmmm.

Luy, nu stiu daca vei fi chiar prima, parca mai erau fete programate la cezariana mai repede decat tine.

Danielle, pai ideea era sa ii spui cand nu era el cu chef de cearta. Gasesti tu ocazie Iar cu dulapul, degeaba ai pus lucrurile bebelinei daca nu i le-ai inghesuit in mod vizibil pe ale lui. Cat despre menajera, nu iti face iluzii. Vine o data la 2 zile, insa am casa cu 7 camere si 4 bai si ea sta 4-6 ore pe zi, cat crezi ca poate face? Tot mai trebuie sters si spalat, tot trebuie mancare macar pentru Alex, si sunt multe lucruri de facut pentru Alex. Plus ordine la ditamai casa. Si multe altele. Ea mai gateste pentru Alex pentru weekend, calca (asta urasc!), aspira si sterge praful si din cand in cand, daca fac scandal, spala ca lumea pe jos si in bai. Altfel...nu prea, iar eu nu suport sa stau nici in dezordine si nici in mizerie.

Tomasa, nu te necaji pentru prietena ta, eu am prietene care nu mi-au dat nici un semn de viata de cand sunt gravida si nici nu era chestiune de bani sau de schimbare. Una din ele sustine ca mi-a dat mesaje pe YM si nu am raspuns (posibil, intrucat la serviciu apaream online aiurea si pierdeam din mesaje), insa nu a incercat niciodata in 9 luni sa imi dea un mail, sms sau telefon. Sunt oameni si oameni, unii chiar nu merita. Cat despre bani si schimbare, eu am alta teorie. Banul iti da senzatia de putere si puterea e cea care face oamenii sa se schimbe. Eu am observat asta in general, si am ajuns la concluzia aceasta pentru ca sunt oameni care capata putere fara bani si au exact aceeasi reactie.

Valentina, imi pare rau sa aud asa probleme, ai mare grija si sa dea DD sa fie totul bine.

Annisia, cum naiba gasesti tu de toate si eu nu? Multam de pont, chiar aveam nevoie de carusel, maine dau iama la Carrefour. Nu mi-ai zis ce balansoar ai vazut tu la Mobexpert.

Piciulika, greu maine fara nervi, ca vine menajera si tocmai am descoperit o alta stricaciune. Insa nu vreau sa mai povestesc, incerc sa uit si sa ma calmez.

Nu mai stiu cine intrebase de sterilizarea pompei, eu voi folosi lichid, am luat deja de la Chicco.

Rox 35+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Hai ca am reusit sa stau pana la 00:00... Sabina LA MULTI ANI FERICITI si ramane cum am stabilit....

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Am asteptat miezul noptii ca sa ii urez Sabinei:

La multi ani!

Sabina Multi ani fericiti, cu bucurie si sanatate pentru tine si familie, si implinirea tuturor dorintelor!

Rox 35+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Sabina - rar asa dentista! Bravo si Sofiei! Super!
Cate sapt ai tu cu colul tau de 3? Ca incep sa ma agit si eu un pic... ca mie la 3 mi-a zis ca-i normal pentru varsta asta si se va tot scurta. Sapt. viitoare merg la servici, full time, care pat?!
Valentina - Doamne-Doamne sa aiba grija de tine si bebelus! Nu te necaji: bine ca ati aflat din timp ce este si puteti preveni cat se poate! Impreuna treceti si de asta - incredere!
Bee - nu te simti vinovata cu cumparaturile! Mai ai timp! Pe noi ne-au manat contractiile mele nasoale.
Plus ca in afara de patutz si suportul ala de infasat (montat peste comoda) doar restul maruntzisurilor le-am luat - fiind primul copil, nu avem nimic! Restul era "camera de oaspeti" - cumparata acum 3 ani din IKEA, pe alb, mai "rustic", la gandul ca atunci cand ne hotaram sa facem un bebe, o putem converti - abtibilduri, butonii colorati etc. Nu ia mult timp - si tu siguri ai multe de la Ana.

Gata, am incheiat pe azi!
...doar ca...

Piciulika 31+ Michael

Mergi la inceput

...doar ca deja in Romania e ziua...
ta-na-naaaa...!
Sabinei
LA MULTI ANI, multa fericire si sanatate alaturi de familia ta reusita, success si ramai asa cum esti!!!

...adica evolueaza tu artistic cat vrei, dar esentza de Sabinel sa ramana nealterata!
mult!!!

Piciulika 31+ Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

quote:
Originally posted by Annisia

Roxana, eu fusei la Mobexpertul aista din Militari. Aici aveau cred ca 10 modele. Dar diferenta o face doar culoarea. Cred ca vorbim despre acelasi balansoar. Mie mi se paru confortabil rau. Acusica depinde... Ce sa mai zic si eu?!?

Eu ti-am raspuns inca de la ora 13... Tu ai avut treaba... In fine, e vorba despre un balansoar foarte mare. Ceva gen fotoliu, care se hatane. Este din ratan vopsit in diferite culori si cu pernute asortate, foarte vesele. La mine in Militari, aveau peste 10 culori la acest model... Parerea mea e sa mai cauti si altceva. Mi se pare destul de scump la 15 milioane. Asa mai bine ti-l iei pe cel de la Miniblue, aratat de fete. Ala e din metal si chiar arata tapanos asa, plus ca are loc de odihnit turloaiele. Ratanul nu stiu cat de rezistent este. Eu am la curte multe chestii din ratan si vad ca sunt ok. Dar nu am o zgatie ca Alex... Hihihihi....

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

vaaai,ce dragute sunteti!! va m,ultumesc mult de tot.Io n-am somn deloc, dupa cum observati.
Dr nu mi-a zis ca 29 mm e neaparat mic.Mi-a zis doar sa stau linistita, mai ales cabb al meu e mititel asa.Si mi-a zis-o la telefon, si oricum n-avea chef de vorba, era f f dragut, da se vedea ca are ceva mai simpatic de facut decat sa fie de serviciu in concediuEu am 34 sapt si 2 zile.
piciuliko, m-ai dat gata cu ursii tai.
ia sa te dau si io pe tine gata cu primu urs al Sofiei:

http://i35.photobucket.com/albums/d199/Sabinelu/balenutza/SofiasiToto.jpg

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sabina
.. am vazut ce mi-a luat mama mie first size pt bb Gheo.Pai o sa-i fie maaaaaaaaaaaaaaari.Cu din alea o imbracam pe Sofia la o luna jumate, chiar 2. ... Uf, iar n-o sa am hainute mici. oare exista raion de prematuri? ca bb ai mei de marimea aia vaz ca vor haine primele 2 luni:))))

Draga Sabina, sa iti iau ceva marimi mici (sub 56?) - sunt la H&M si-s tare dragutze! Iute iti trimit!

Piciulika 31+ Michael

Mergi la inceput

Yoy ce dulce e ursul Sofiei...! Si Sofia e o papusa!!!
... poate vine ursul ei in vizita la verisorii lui suisses?!

Piciulika 31+ Michael

Mergi la inceput