Mamici de septembrie-octombrie 2007 (53)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ce dulce esti!! Multam fain! dar daca exista la H&M, imi ia tata de la Bristol.Cica vine cineva in Ro pe 13 august.Deci sub 56 zici ca sunt? ce scrie pe ele?

sigur ca o sa venim in vizita:) mai incolo asa, dar o sa venim. am si o prietena f f buna la Luzern.Se marita pe 24 august.Asa rau imi pare ca nu pot merge......

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

avea 3 zile in poza sofia.E prima ei poza.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Sabina, ce dulce e Sofia la 3 zile!!!!! Si atat de pura... E o scumpica. Stiam ca bebeii sunt mai uratei in primele zile de viata, dar Sofia e o frumusete.
Vezi mai cate realizari ai pana la varsta asta? Eu daca ma uit in urma nu vad nimic... Felicitari!

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Sabina, da pe asta l-ai vazut? Cadou din Saigon pt domnul meu - cel mare, nu
http://new.photos.yahoo.com/piciulika_s/album/576460762403455965/photo/294928804439194490/41

Piciulika 31+ Michael
http://new.photos.yahoo.com/piciulika_s/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Gata, la culcare cu copiii mici! Pic de somn si al meu ma baraie ca sunt neserioasa. Pana azi la pranz ma vaicaream pe aici si tremurau chilotii pe mine, iar dupa ce fusei la doctor ma dau viteaza rau... Gata, fara abuzuri! Ma duc la nani langa gugutii mei scumpi. Somn usor fetele cu burtici!!!!

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Sabina, pe alea H&M scrie ceva 48 parca si mai erau unele si mai minuscule, (aici spun ca 56 e first size, de unde am dedus ca alea-s de prematuri) Stiu ca le vazusem, si erau miiici si ma gandeam sa cumpar oare? daca vine Michi mai iute?

Piciulika 31+ Michael

Mergi la inceput

mama mia ce urs simpatiiic!
dqar sa stii ca am o prietena care v-a luat.Are peste 150 de ursi.Si inca mai primeste.Tipa are vreo 55 de ani
Annisia, asa o sa fie si al tau, ai sa vezi.cand dorm, au expresie ingereasca.Eadevarat caSofia a fost bine conturata din prima zi(asa zicea dr ei, eu vedeam ceva rosu cu ochi umflati),dar de frumosi, TOTI sunt frumosi.
Si nu exista n-am realizat nimci si din astea:)
sa nu te-aud!!

ma bag si eu la scutec.
maine, zi grea
o sa fiu calare pe telefon, prevad
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

vad ca nu aveti somn mai burtici.nici io
valentina multa sanatate.sper sa fie totul ok
luy,bee,piciulika va multumesc din suflet ptr. sfaturi de cand m-am plans aici la voi deja ma simt mai bine.m-am descarcat putin
roxana draguta,deja am inceput sa compatimesc menajera.la 7 dormitoare si 4 bai...imi retrag cuvintele!
sabina nu prea le am cu marimea bebelusilor cand sunt asa micuti.oricum m-am aprovizionat si cu hainute ptr. tiny baby,sa fiu sigura ca o sa am cu ce imbraca bebelusha in caz ca e mai mare sau mai micuta.

SABINA
sa fii iubita si fericita !!!

va multumesc la toate ptr. incurajari si sprijin.sa aveti parte de tot ce e mai bun pe aceasta lume!

ma bag la somn.noapte buna!

danielle 32+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Maine sa te uiti pe Flickr! Cineva vrea sa-ti ureze...
... nu stiu daca ajung la 150, insa de la Oma incoace, tata, eu suntem toti cu zeci de ursi...

Pupici, noapte buna!

Piciulika 31+ Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Annisia, , ai raspuns draguta, dar eu sunt aiurita si cand am citit probabil ca mi-a scapat. Mi se pare mult 15 milioane. Oricum ala de la Miniblu cica e 20 mil. Asa am gasit pe bebelusultau unul de 11 milioane si mi-au aratat fetele pe cel de la babycomfort de 7 milioane. Mai caut oricum, multam de info. Cat despre comfort, apoi tu poate ca nu ai spinarea hodorogita ca mine.

Fetele, imi cer scuze ca am disparut asa intempestiv, sotul meu isi facea bagajul si solicita sa ii gasesc cele mai dificil de cautat lucruri. Imi iesisem din minti, am dat indicatii si nu am miscat un deget, ca era ora 1 si ma rugasem de la 10 sa isi puna lucrurile in bagaj. Am dormit si eu o ora acolo, si acum ma trezisem pentru ca l-am auzit plecand si am zis sa fiu mai draguta.

Asa ca va zic acum, noapte buna si somn linistit!

Rox 35+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput