Mamici de septembrie-octombrie 2007 (53)
Raspunsuri - Pagina 29
Bee spune:
Buna fetele.
Si eu prin zona cu bebele meu din burtica.
Danielle, curaj copila, nu mai pune la suflet, imbuneaza si tu barbatul cum stii si daca tot il ai mai zgarcit si mai "comunist", ia-l cu binisorul sau lasa-l in legea lui. Sterilizatoarele, pompele si comodele pentru infasat sunt nimic pe langa o relatie armonioasa. Ia-l cu frumosul, discutati ca oamenii, fiindca micuta voastra are nevoie de tine fericita si implinita, iar de tas-u ceva mai des decat o data la doua saptamani.
VAlentina, sanatate multa si grija cu trombocitele nenorocitele (si eu le urasc, dar ale mele sunt in general prea multe, deh problema ereditara se pare).
Carpatina, felicitari pentru dieta care ti-a priit. Ce-ash mai vrea eu sa vad asa o imbunatatire la cantar. Dar cum pe mine nu ma verifica nimeni..........
Youngrita, sa stii ca eu am auzit la copiii suspecti de displazie de sold, ca li se recomanda sa poarte 2 pampersi suprapusi, tocmai ca sa fie ceva rigid intre picioruse si sa se fixeze cum trebuie articulatia soldului. Eu m-ash fi gandit la scutece obisnuite, din bumbac, poate de frica iritatiilor, nu din alte motive.
Luy, sper din suflet sa reusesti sa-l ai si pe bb2, chiar daca bb1 s-a cam lasat asteptat (asta-i valabil si pentru Aniast). Am mai auzit cazuri de genul asta. Of si barbatu-meu care se plangea ca a 2-a oara nu ne-a iesit din prima luna, ci am avut de "muncit" 3 luni! Imi vine sa-l omor cand il aud. Mie mi se rupe sufletul cand aud de oameni care au atatea probleme si se chinuie atat de mult sa aduca pe lume un copil.
Piciulika, superba camera. In ambele variante.
Eu ma simt din ce in ce mai vinovata ca n-am luat nimic, n-am pregatit nimic. Inca mai meditam ce luam si ce nu! La noi in familie e ok, ca amandoi suntem putin mai "cumpatati". Nu prea-mi zboara banii, decat pe ce cred ca am nevoie. LA Ana, pot sa ma laud ca n-am prea avut multe lucruri inutile (dar nici nu ne-a lipsit ceva!). Acum cred ca cel mai mult imi doresc o pompa electrica. Stiu eu ce stiu. LA Ana am stat 5 luni cu pompa in mana. CAte ore pierdeam zilnic "in actiune".......nici nu mai spun. De data asta, n-o sa am timpul de atunci, deci.......
Bee 29+
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
Annisia spune:
Fetelor, cine nu a luat inca celebrul carusel muzical pentru patut, au o super promotie in Carrefour. Il puteti vedea aici si costa numai 200 de mii de lei vechi... E adorabil!!!!
http://family.webshots.com/photo/2444054750101620375VopLAZ?vhost=family
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Piciulika spune:
Sabina, m-am tot uitat azi la alex - super! Merci! Si-mi place si ce scrie!
Roxana o zi mai buna maine, fara vise cu nasteri, nervi etc.
Mirella - deja 37?! Mandarinutzo - deja esti in 36?! WOW! Nu mai e mult! Mandarinutza, vin si eu la cura dupa aia - eu am luat 11 pana acum - ma-nvatati si pe mine cu Monti.
Amar - azi si eu cu burta mai mult ghem... Si si eu doar cu Mg (Fe a zis sa nu mai iau ca-i bine... Hmmm?! Cu dilutzia asta de sarcina, odata scade!) Gasesti tu ceai de frunze de zmeura (drogerie) ca e tare la moda si la voi.
Danielle, nu te necaji si descuraja. Cum bine zic fetele, contra-ataca si asigura-ti respectul cuvenit! Daca tu nu te respecti (te inchizi in tine si taci), el nu o sa ti 'acorde' respect nicicand! Si nu mai inghitzi nervi si frustrari, ca peste Ebonee se duc, in burtica!
Maruntzika - suntem impreuna cu arsuri. Bag Alucol si mai merge/dorm... De col mi-a spus dr ca a avut paciente cu 1 cm si au ajuns bine de tot la termen! O sa fie bine, o sa vezi! (nu vrei si ziar confederal, neutru?!
Piciulika 31+ Michael
http://new.photos.yahoo.com/piciulika_s/albums
Annisia spune:
Bebe e foarte bine, colul lunggg si inchis. Docotrul a zis sa nu mai aberez, ca nu nasc pana in septembrie... Si ca daca e nevoie, vine sa ma nasca pe mine... Oricum, nu e plecat in conced decat 10 zile... Mi-a dat si niste analize de facut si cica ne vedem iar pe 16 august... Deci pot sa ma duc la nani linistita...
Sabina, LA MULTI ANI cu bucurii, fericire, impliniri, sanatate si belsug, alaturi de cei foarte dragi tie, de sotul tau scump si de cei doi copii adorabili!!!!! Tot ce iti doresti sa se implineasca si ce ai visat sa devina realitate!!!!
PS - scuze ca iti urez in avans, dar sunt obostrobo si nu mai rezist pana la 12 noaptea fix... Plus ca pana maine cand ma trezesc eu, tu esti deja batrana... mai batrana cu un an... Sunt tare draguta, nu? Ma gandesc ca uitasei...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by iuli8700
Mai surorilor, luminati-ma si pe mine cum se procedeaza cu sterilizatorul ca eu sunt pe dinafara. L-am cumparat de ceva vreme(Avent IQ) si azi l-am desfacut sa vad cum se foloseste. Sunt niste pliculete in cutie cu acid citric pentru dezinfectat... trebuie sa folosesc un pliculet la fiecare sterilizare? si daca da, de unde mai pot procura altele ca vad ca sunt doar vreo 5-6 in cutie. Si cat timp si in ce conditii stau sterilizate biberoanele....ca de exemplu daca mai am ceva de sterilizat(pompa de san, etc) si nu incap toate o data ce fac cu prima tura sterilizata? unde le pun? in ce conditii stau sterilizate? Sper ca m-am facut inteleasa...
Din cate stiu eu pliculetele alea sunt doar pt de-scaling, adica inlatura piatra care se depune din apa. Pe sterilizatorul meu scrie ca trebuie facuta una la fiecare 2-4 sapt. Scrie pe pliculet cum.
Si despre mentinerea sterilizarii, al meu pastreaza doar 3 ore daca nu il deschid, al tau (IQ) mi se pare ca 24 ore daca nu il deschizi. Daca il deschizi practic nu mai sunt considerate sterile insa dpmdv sunt sterile de ajuns pana la folosire.
Sper ca te-am ajutat, scuze de deranj.
Luna 38 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin
Is the final countdown!!!
www.sonia.as.ro/index.html" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!
Sabina spune:
Annisia, io la carusel sunt de belea. Mi se par melodiile aiurea.L:a Sofia am primit de la parintii mei unu super fain, da s-a stricat arculetul.Si ce frumos cantaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.Din Anglia mi l-au luat. Acuma il pun pe tata sa se uite pe filmul cu Sofia la 3 luni, si sa tina minte melodia.Si sa faca bine sa cumpere unu la fel
al meu era tot cu bratul verde, ca al tau. F f frumos arata:) pacat can-ai pus muzica la poza:))))
Un sfat totusi> eu nu as pune caruselul chiar la nastere.Asastepta pana la 2 luni.Cu ochisorii e problema .Poate ca exagerez, recunosc.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
luy spune:
Bee, multumesc ! De ce sa te simti vinovata ca inca n-ai luat nimic ? Mai ai ceva de asteptat pana vine bebe, ai timp sa-i cumperi ceea ce crezi ca ai nevoie... Fiind deja la bb2, stii deja care lucruri sunt intr-adevar utile si in ce cantitate, mai greu e pentru noi, cele la primul bebelus, ca avem mari sanse sa facem excese cu unele chestii, iar alte lucruri utile sa le omitem.
Annisia, frumoase poze, bravo ! Vad ca ti-ai si insemnat burtica, hehehe... Sa vada si bb Yannis cat spatiu ocupa el la varsta respectiva Multumim de pontul cu caruselul, arata tare bine si mi-ar place si mie ( ca am vazut ca e cu floricele si buburuze, colorate frumos ), sa vedem daca oi ajunge si eu la un Carrefour...
Noapte buna, burtici, ma duc sa mananc ( ca de cand am venit n-am fost in stare ) si mai incolo sa ma duc si eu la nani, ca maine ma duc la munca, hehehe
Luy 35+ cu
Sabina spune:
Annisia, hihihi. ma dau baba de 28 de ani incade-o saptamana, n-avea griji;000
Multam fain!
piciule, pai da, alex face foto cam de cand cant io la pian.are experienta:)))
ap[ropos e cumparaturi si englezoaica noatra mohorata:))
Danielle, am vazut ce mi-a luat mama mie first size pt bb Gheo.Pai o sa-i fie maaaaaaaaaaaaaaari.Cu din alea o imbracam pe Sofia la o luna jumate, chiar 2. Asa ca sa nu te miri daca o sa ii fie putin mari lui Ebonee.
Uf, iar n-o sa am hainute mici. oare exista raion de prematuri? ca bb ai mei de marimea aia vaz ca vor haine primele 2 luni:))))
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Sabina spune:
Youngrita, bine-ai venit pe forum!
uitecum e treaba:
prima mea fetita a stat in pelviana toata sarcina. Deaceea a fost suspecta de displazie de sold, si i s-au recomdat2 pampars.Acuma cica e depsita provedura, am citit intr-o revista, da io nu-i cred pe astia cu revistele, intreb medicul.
Bineinteles ca nu a avut absolut nimic fetita.
Pararea mea e ca te complici rau cu scutecele de bumbac....absorbantele sunt inventia secolului.
sarcina usoara in continuare! Si scrieeee, ca sa nu te mai modereze:)
Roxana_G spune:
Buna seara. Nici eu nu reusesc sa raspund tuturor, ca sunt franta franta dupa atata gradinarit. Abia am terminat, am pus plantele in jardiniere, am fertilizat tot, si a durat inca pe atat sa ne curatam eu si Alex, sa caram mizeria, sa matur si sa aspir totul, sa spal noroiul. In plus incerc sa mai stau putin cu sotul meu inainte sa plece, ca pana luni nu il mai vad. Dar am citit repede tot. Offf, iar tipa Alex...revin.
Rox 35+
si Alexandra Maria (10.02.2004)