Mamici de septembrie-octombrie 2007 (53)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Mishutza,

revin cu povesti de la dentist.Povesti frumoasa, nu va speriati:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

asaaa.
deci: Am fost azi toata familia la dentist.Sofia chiar avea o cariuta, dar nu ce mi s-a parut mie, o pata neagra, ci undeva la maseluta de sus.
Dentista a fost de o inteligenta rara. A plimbat-o cu scaunul, i-a aratat toate instrumentele, au gadilat mai intai degetelul cu freza, ceea ce a amuzat-o teribil.Apoi au hotarat sa gadile si maseluta, sa se amuze si ea.Si 2, 3 gadilaturi si gata, cariuta curatata, plomba pusa.
Sunt f mandra de Sofia:)).Nu neg, a fost un noroc, dar primul contact la dentist fara traume, fara frica etcetc, e ceva grozav.
Eu am rezolvat plomba mea cazuta doar printr-un pansament.vestea mare e ca in 5 ani de zile n-am nici o carie in plus. Speram sa ma mosteneascafata, dar vad ca nu.
Oricum, astia-s dinti de lapte, la cei definitivi vom lua alte masuri, exista tot felul de metode sa scapi de carii(ma gandesc in primul rand la sigilare)

Tomasa, imi pare rau ca esti necajita.
e greu sa ai bani si sa traiesti in continuare moral. F F putini reusesc......
e firesc sa fii slabita si obosita, mai ales dupa caldurile astea.Stai cumintica si papa bine.
cat despre dr Pop, eu am vrut si pararea lui, mai ales dpdv morfologie fetala.Nici IR-urile alea nu au fost exagerat de mari, diferentele fata de eco de azi de ordinul milimetrilor.ba chiar la cea dreapta e mai mare valoarea la eco de azi decat la eco de ieri. ce sa mai intelegi:))))
plus ca fiecare dr are fixatia lui.e de inteles.Si eu, ca porofesoara, am hachite.daca nu a facut studentu anumite ;ucrari, dacanu a parcurs anume material, nu-mi dau girul. Fiecare om e o individualitate si judeca in functie de anumite criterii. Cum se formeaza criteriile astea...grea poveste.
Noi ca mamici, asta avem cea mai grea misiune,.Sa le formam copiilor criteriile corecte.Si asta fara sa luptam impotriva personalitatii.
v-am ametit din nou cu filosofeala, stiu

am vb si cu badiu la telefon. pararea lui e ca intarzierele estimate diferit la eco n-au relevanta. cata vreme sunt pana in 8 zile, e ok.(la mine se socotesc 8 zile considerand prima eco, cea de la 11 sapt.La 11 sapt nu apar intarzieri de crestere.)Despre greutate mica a zis, eh, asa e mama natura la dumneavoastra:)))
despre col de 29 mm insa a fost mai ferm: odihna si stat cuminte in patcat incape. Mie nu mi se pare asa col mic, dar daca a zis....ma tot gandesc la Marunzika, de aia mi se pare f ok colul meu.Insa am sa fac exact cum zice dr.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Sabina, chiar ca povesti frumoase de la dentist... Bravo ! Cand o sa am si eu nevoie pt bebelina ( peste cativa ani ) o sa te intreb unde ai gasit-o pe dentista asta, ca e mare lucru sa nu ramana copilul traumatizat.
Bravo pentru vestile bune despre bb Gheo, iar in privinta colului incearca sa respecti parerea doctorului si sa te odihnesti mai mult, ca o sti omul ce zice, nu ?

Luy 35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Hai ca nici eu nu stiu daca ajung sa intru maine.. asa ca,

Sabina, la multi ani!

Toate dorintele sa ti se implineasca!

30+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Tomasa,

30+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

sabina felicitari ptr. bebe gheorghe si vestile bune.te-ai suparat degeaba
ce dentista de treaba ai gasit.nu raman copii traumatizati si speriati de dentist.offffff mai rar asa ceva!
luy chiar ma intrebam pe unde esti dar tu esti harnicuta nevoie mare

danielle 32+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Buna seara,dragi burtici!
Dupa o indelungata absenta am revenit si eu printre voi! Am incercat sa va mai urmaresc asa din mers dar recunosc ca fara prea mare succes.
Urari de bine si La MULTI ANI, tuturor sarbatoritelor, nastere usoara celor care se apropie de termen, si zile cat mai racoroase si fara pastilute, dureri pentru celelalte viitoare mamici.
Sper sa nu mai lipsesc de la apel, dar parca vad.....
Noi suntem bine, adica bebelusul este bine, creste si se dezvolta armonios,numai mamica are iar probleme si face drumuri, drumuri spital-casa. Mai exact nivelul trombocitelor din sange este mult scazut fata de normal si asta presupune tratament si risc de dezlipire de placenta si multe altele la care nici nu vreau sa ma gandesc. Scuze fetelor ca m-am racorit in fata vostra, dar suntem cu nervii la pamant amandoi , iar eu prefer sa nu mai deschid subiectul in fata lui, mai ales ca este a doua oara cand trecem prin asta.Prima oara s-a intamplat la nasterea Alexandrei si era sa o patesc rau de tot.
In rest multe la toate fetele si Doamne- Doamne sa aiba grija de voi si de bebelinii vostri.

27 s +
si Alexandra-Nicloleta (27.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

danielle, si te rog incearca sa treci peste suparari, meriti sa te bucuri din plin de aceasta perioada minunata, iar Ebonee merita sa aiba o mamica fericita si mandra de comoara ei !!!
valentina, multa sanatate, urmeaza tratamentul si fii optimista !

Luy 35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Noapte buna fetelor! Ma duc la somnic!

Emma 32+

Mergi la inceput

Valentina, sanatate si gandeste pozitiv!! sigur va fi bine!!!
carpatina, tare.

Mergi la inceput