Mamici de septembrie-octombrie 2007 (53)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Eu am niste zile in care nu ma odihnesc bine noaptea si ma simt obosita si slabita toata ziua. Nu mai beau nici cafea de frica sa nu cumva sa nu se mai asimileze fierul, mananc toata ziua si beau lichide, ca atare ma simt rau de la stomacul mult prea plin si uterul sus. Plus ca am avut niste discutii cu o prietena mai fitzoasa asa, care m-au cam deprimat, uneori mi se face de la cum se schimba unele cand dau de bani si cat de repede uita de unde au plecat. Deci, asa cum ati inteles probabil sunt cam prost dispusa.
Sim, felicitari pt. domnu' grasu'. E bun de nescut deja, din punct de vedere al greutatii. Ca dezvoltare insa sigur ar fi mai bine sa mai stea. Macar nu-ti faci griji ca e mare si are suficienta grasime chiar si acum. Sigur il faci de peste 4 kg. daca sta pana la termen, acum acumuleaza cel mai mult.
Sabina, nici eu nu fac copii grasi. Iar Pop e un medic excelent dar e renumit fiindca e mai catolic decat Papa in privinta IR-urilor si colului. Eu stiu mai multe despre el fiindca sotia lui imi e colega de serv. Important e ca vom avea copii sanatosi si vioi, chiar daca ne vom chinui mai mult cu alaptatul lor in primele luni. Noroc ca amandoua stim cat de luptatori sunt astia mici si cat de repede recupereaza.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
30+ Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Am facut si eu ochi asa, pe jumatate. Nu stiu ce e cu oboseala asta pe capul meu.
Danielle, eu stau cuminte pana zice nenea dr ce facem. Chestia e ca de pe 18 iulie pana azi bebe Stefan a luat in greutate jumatate de kg. Cred ca vrea sa atinga neaparat cele 4 kg
Azi mi s-a confirmat ce am observat de fiecare data cand merg la dr. Tutunaru: imediat ce intru in cabinet, bb se linisteste instant, nu isi mai misca nici un degetel. Chiar zicea si dr ca sta foarte cumintel. Cred ca ii place vocea dr, altfel nu imi explic. Lasa ca vad eu dupa ce il nasc daca am dreptate sau nu...

Sim 35+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Tomasa, nu ma grabesc sa il scot de acolo. Sa vedem ce face pana pe 13. DPN-ul dupa ecograf e la jumatatea lui august. Oricum, mai e putin.
Uite un sa treaca supararea. Tu ai un motiv sa fii obosita ziua, dar eu? Ca dorm si noaptea de cand e racoare si as dormi si toata ziua...

Sim 35+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Youngrita, ai 9 mesaje. Mai scrie unul si ai rezolvat problema. In privinta scutecelor de unica folosinta nu am auzit de ceea ce ai zis tu. Eu una am luat Libero si sper sa se impace bine cu ele.

Sim 35+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gata, am citit rapid din urma, dar ma concentrez cu greu. Maine o sun pe tanti cu pricina si o chem la datorie cu Alex ca sa pot eu sa termin camera ei de ordonat si camera lui BB, si sa fac si bagaj spital. Si mi-a venit ideea salvatoare sa vina si in weekend cate 3-4 ore dimineata, sa duca fata la piscina si la nisip.

In fine...vad ca voi sunteti binisor in general, vesti bunicele de la eco sau macar nu e de rau. Cu moralul vad ca ati mai picat de prin voi, dar o fi si de la sarcina.

Pentru Danielle, eu zic sa nu te mai necajesti, uneori solutiile sunt foarte simple si practice. Nu merita sa te certi pentru comentarii, ii reamintesti doar ca ati facut BB amandoi si cand plange cheama oricare din parinti, ca il intelegi ca el munceste si va fi obosit si ca vei face toate eforturile, dar ca stii ca poti conta pe el cand vei avea nevoie de ajutor, si nu iti plac deloc glumele cu plecatul de acasa. Ia despre ce e de cumparat, poti sa iei numai suportul acela de infasat si nu masa cu totul, numai sa ai pe ce sa il pui. Iar de dulap si mai simplu, fa curat de azi si elibereaza 2-3 rafturi din sectiunea lui pentru hainele lui BB, mai clar de atata nici ca poate fi. Dar cu suparare, nervi si cearta nu il vei face sa inteleeaga, ca asa sunt barbatii. Ai vazut ca pentru restul lucrurilor a cedat pana la urma.

In fine, imi pare rau ca m-am vaicarit la voi, vad ca fiecare aveti cate o mica problema (Tomasa, pe mine cand ma enerveaza cineva, mai ales prieten ii spun in fata!). Eu astept pe Alex sa se trezeasca din somn si ne apucam de gradinarit. Adica am luat fertilizatori pentru pomi si plante, am luat plante noi pentru jardiniere. Abia astept sa vad gradina si terasa cu fata noua.

Rox 35+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Tomasa, referitor la prietena ta, te inteleg perfect.
Mie viata mi-a dat o lectie la care nu m-as fi asteptat niciodata. Am suferit foarte tare la momentul respectiv, nu era seara inainte de culcare, cand eram doar eu si gandurile mele, sa nu imi pun n si n intrebari despre ce s-a intamplat si ce anume a determinat sa se intample asta. Raspunsul nu l-am gasit nici in ziua de azi, insa am incercat sa nu ma mai gandesc, sa iau lucrurile asa cum sunt, si ce e cel mai important, sa nu mai am pretentii de la nimeni, pentru ca oamenii sunt asa cum sunt. Fiecare cu calitatile si defectele lui.
Am invatat ca e bine sa fii intotdeauna cu un pas in spate fata de ceilalti, ca sa poti privi din afara tot ce se intampla,pentru ca asta sa nu te afecteze.
Asta este motivul pentru care mi-am pus si mottoul de la semnatura.
Asa ca, lasa prietena in plata Domnului. Probabil o sa constientizeze la un moment dat ca banii nu sunt totul in viata iar cand se va intampla asta, prietenii adevarati nu vor mai fi langa ea. Va fi surprinsa sa constate ca toti cei care sunt langa ea, sunt fie din interes, fie sunt superficiali ca si ea, fie sunt prieteni pentru ca nu au altii mai buni. Cred ca asta doare cel mai tare.

Nana, 33+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

mishuta multi ani fericiti si de acum incolo!
youngrita eu i-am cumparat bebelushei pampers obisnuit.cel mai simplu si practic.nu cred ca o sa am timp sa ma ocup de cele clasice (spalate,fierte,calcate) cred ca o sa fiu terminata atunci,dapai sa mai stau la spalat scutece!
tomasa sa stii ca si eu am dat peste niste prieteni de astia mai "complicati" cand am fost acasa.nu imi venea sa cred ce de perle scoteau din gura ceea si cata lauda.m-am facut ca ploua si am continuat cu accentul meu moldovenesc sa le dovedesc ca il mai tin mine mai aveau tupeul sa se uite si de sus la mine,cica...uite taranca,atatia ani de anglia si nu stie sa vb. civilizat
da-i incolo.nu te mai supara pe asa fenomene ca nu are rost
sim intradevar o sa ai un bebe grasunel si frumusel.eu o intrebam direct pe moasa de vrea sa imi provoace nasterea (o sa nasc numai cu moasa si o asistenta) ca daca mai stau mult o sa ia prea mult in greutate bebe si nu vreau cezariana
roxana de ce nu am si eu norocul tau sa imi angajez menajera?toata ziua stateam si priveam cerul
cat despre prea iubitul meu sot,nu apucam sa deschid gura sa vb. ca si incepea a ratoi.el e cu cearta si supararile,eu ma mai ascund si inchid ochii.prefer sa tac decat sa isc un adevarat calvar.si nu de alta,dar dorm in pat cu el...
oricum am adoptat ideea lui aniast si deja am facut loc ptr. gecutele bebelinei in dulapul lui.le-am asezat inca pe umerase frumos,sa se vada stiu ca va veni cu replica: vezi??? ti-am zis ca nu ai nevoie de dulap???

ma doare stomacul putin,cred ca din cauza ca impinge bebelusha.nu mai are saracuta loc!

danielle 32+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Bine v-am regasit !!!
Harnicute ca niste albinute. Nu mai pridideste omu` sa citeasca din urma. Fetelor cu povesti frumoase de dragoste le multumesc ca mi-au alimentat starea de melancolie. Cat despre frica de nastere, suparari sunt sentimente care vin si pleaca. Trebuie sa acumulam curaj si optimism. Vom trece prin cel mai bulversat moment din viata unei femei: Durere, frica,apoi fericire si o bucurie imensa. Ce mai conteaza cat de intensa e durerea, daca la final sufletul nostru se va umple de cea mai pura si mai puternica dragoste: aceea pentru bebelusul nostru.
asa ca are rost sa mai zic ca ma simt ca un elefant, ca ma dor toate incheieturile si ma arde stomacul mai ceva decat pe balaurul cel suparacios?

isabeluta31+
bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Fetelor, eu ma dau batuta ! Ati scris un capitol intreg in 2 zile, asa ca abia am reusit sa citesc, ce sa mai va raspund sau sa comentez postarile voastre ( asa, sa ma aflu si eu in treaba, nu neaparat ca n-ati mai putea voi sa traiti fara comentariile mele ) !
De ieri am mers iar la serviciu, m-am tinut de cuvant si m-am dus sa o ajut la inchiderea de luna pe colega care imi tine locul. Am fost si azi si mai merg si maine. Si gata ! Zic "pas!" Am constatat ca-mi ajunge, e prea obositor. Aseara eram le-si-na-ta, abia am resuit sa citesc ce-ati scris ( bine, bine, am mai tras cu ochiul si in cursul zilei de la serviciu, cand am facut o pauza de munca), dar n-am fost in stare sa postez nici macar un cuvintel, m-am tarat in pat si m-am culcat. Azi e muuuult mai bine, desi sunt atat de obosita ca nici sa mananc nu-mi vine. Dar trebuie, ca o sa ma certe bebelina.
Pai tre' sa-i dau papica, nu ? Mai are de crescut... hmmm
Mai vreau sa va zic ca am fost marti seara la nenea doctorul si ne-a zis ca printzesa are 2.5 kg ( la 34s + 1 zi ) si ca in principiu facem cezariana pe 27 august ( la noi DPN cf UM ar fi 3 septembrie, dar conform echo e 31 august ), o sa ne mai vedem la control pe 21 august si stabilim atunci ultimele detalii. L-am intrebat daca mai trebuie sa mai fac ceva anaize si mi-a dat sa mai fac Hb si Ht, teste de coagulare si culturi de col, m-am programat pt miercurea viitoare la Euroclinic ( el colaboreaza si cu ei si o sa merg acolo pt analizele astea ), poate mai vobim ceva atunci.
Uuuu, mai e putiiin...

Luy 35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Roxana, Sim, felicitari pentru grasuneii vostri ! Chiar ca baietii sunt mai dolofani ! Daca ne luam dupa nr de kg, voi veti fi printre primele mamici de la noi de la odisee care ne vor impartasi minunea clipei in care si-au vazut comoara si au strans-o pentru prima oara in brate
aniast, ma bucur mult ca a fost infirmata teoria placentei asezata aiurea si vei putea naste natural, asa cum ti-ai dorit ! Pentru ca sunt convinsa ca astepti cu nerabdare si BB2 si il vrei cat mai repede posibil, te inteleg. Si eu vreau BB2 si sper sa ne ajute Dumnezeu sa-l avem in 2-3 ani ( desi noi nu am ajuns la FIV, a durat si la noi ceva pana am reusit sa ajungem in stadiul de 35+ , asa ca nu ma astept sa fie usor nici la BB2 ).
Yaia, pofta buna ! hihihi ! Uite, iti trimit si eu :
Si eu citesc Harry Potter ( ce vreti, eu mai am de copilarit ), dar abia in decembrie apare la noi ultimul volum. Ca nu cred ca mi-ar place sa-l citesc in engleza ( a aparut si la noi editia in engleza ), ar merge mai greoi, cred si poate nici nu as mai simti aceeasi placere. Lasa, i-l citesc bebelinei in decembrie !
Piciulika, m-am indragostit de camera lui Michael !!! Sunteti teribili cu ce ati facut acolo ! Maaaaaaama, ce de ursuleti !!! Ati facut o fixatie ! Ma tenteaza gandul sa incerc si eu sa-i fac bebelinei mele o plafoniera de genul acela, e greu ?

Luy 35+ cu

Mergi la inceput