Mamici de septembrie-octombrie 2007 (53)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by Marunzika

quote:

Marunzika, fusasi criminala cu ziarul. Dar un ziar din Islanda, din care sa nu intelegi nimic, nu vrei? Ca se rezolva, numai sa nu nastem in aceeasi zi, ca n-are cine trimite izarul.[:))]

Eu m-am gandit sa cumpar cate un ziar astfel: unul din Ro -eu sunt romanca si acolo e mama mea; unul din It - sotul e italian; unul din De - aici locuim; unul din Canada - acolo e tatal meu. Cat despre nascut in aceeasi zi, mi-ar placea mie sa nasc si eu cat mai aproape de termen ( ceea ce doresc si la toate burticile), acum sa vedem daca si colul meu tine cu noi ;)

33+ & 22kg in +

Foto Burtika
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby

Eu sunt convinsa ca totul va fi ok. Oricum, avem sanse sa nastem in acelasi timp ptr ca amandoua suntem in sapt 33. desi sincer imi doresc sa nasc asa, pe la vreo 38 de saptamani, sa nu fiu nici in sapt 40 dar nici prea devreme. Acum, cum o vrea DUmnezeu, important este Razvanel, el sa fie bine!
Pupici si sarcina usoara in continuare.

Nana, 33+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

danielle02, eu zic ca exact ce ti-a ramas e cel mai usor de cumparat...doar sa-ti convingi sotul ca trebuie. Si al meu incepuse cu idei preconcepute ca n-ar trebui sa cumparam nimic inainte sa se nasca bb , ca el o sa cumpere mobila cat voi fi in spital, dar cand i-am facut lista cu necesarul si i-am pus-o in fata, rugandu-l sa-mi spuna daca se poate descurca sa cumpere tot in 3 zile, mi-a dat dreptate. Si apoi, vis a vis de aparatura, nu e chiar asa scumpa fatza de Romania. Eu am apelat la ebay-ul englezesc unde am gasit multe produse mult mai ieftine decat in magazin...si ai avantajul ca le platesti on-line si iti vin acasa. De exemplu un sterilizator care la noi in magazin e 4.500.000 lei, pe ebay l-am gasit pana in 50 lire...
Intreaba-ti sotul cum isi imagineaza el ca va fi infasat copilul? Pe marginea patului? Dupa o nastere?...incearca sa-l rogi sa se puna in locul tau si explica-i cu rabdare tot ce va trebui facut o data ce bb va veni pe lume, apoi intreaba-l daca crede ca se va descurca.

kriss79, iti vand un pont: Scoate in noaptea asta salteaua de pe patul in care dormiti, apoi ureaza-i sotului tau "Noapte buna" ...si scoate si hainele lui din sifonier, pune-le astfe incat sa-l deranjeze, iar daca te intreaba ce-i cu ele, spune-i ca faci loc pentru hainele copilului vostru... Crezi ca in felul asta l-ai convinge?

Andreea 35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Gata, m-am dushat , parfumat si intolit ca sa ma duc peste nenea doctorul. Il mai las pe tatutzu sa mai sforaie nitelus, ca e obostrobo saracul. Acum ca am concediat muncitorii, trebuie sa faca el toata treaba si nu e usor... Plus ca mai are si grija de mine, de cand cu durerile mele...
Yaia, daca aveam ceva interesant de spus, fii sigura ca ma spargeam pana acum... Ai sa razi, dar povestea mea e foarte lunga si extrem de trista. Eu am trecut de la telenovele la drame si de la comedii la horroruri... Plus ca nu vad pe cine ar interesa... Nu prea imi place sa se bage nimeni in intimitatea mea... Am o viata exact asa cum sunt eu - trec de la agonie la extaz si traiesc fiecare moment de parca ar fi ultima clipa in acest corp, pe acest pamant...
Danielle, ursului tau i s-a urat cu binele. I-ai pus sufletul pe tava si acum profita la greu. Iar sor-si cred ca ii lipseste o mare flegma intre ochi... Problema e ca daca el ii accepta treburile astea, tu vei cadea mereu de papagal in propozitie. Trebuie sa iei masuri, pentru ca altfel nu vei avea decat de suferit. Si daca tu esti fata mare si te descurci, gandeste-te ca fetitele sunt extrem de sensibile si mai devreme sau mai tarziu va simti problemele dintre voi... Nu te supara pe mine. Tu stii ca eu spun lucrurilor pe nume, ca asa mi-e felul sau aista imi e marele defect... Eu am tare mare ciuda pe omul tau ca se poarta ca un bolovan. Zau asa. Frate daca era Mister Univers sau nepotul lui Onasis, vreo vedeta internationala sau mai stiu eu ce - hai ca parca i le mai treceai cu vederea... Dar nu e, in puii mei decat un muritor ca si tine, ca noi toti... De ce o crede ca el are trei oua sau ca e mai cu mot, eu asta nu pricep neam...

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

iuli ce faina camera lu` bebeee,dar mi-a luat ochii patutul bebelinului
yaia nu e scotian,e roman comunist
sim 38 saptamani??? nu mai ai mult,daca eram in locul tau mi-as fi provocat nasterea,nu cred ca mai aveam rabdare
aniast am colindat si eu ebay-ul dar nu au lucruri noi.toate sau cel putin care le-am vazut sunt second-hand.nu as vrea sa imi i-au pompa de sani la mana a doua stiind ca alta s-a muls in pompa mea
i-am explicat ca e mai convenabil sa luam lucrusoarele pe rand,in fiecare saptamana cate ceva ca sa nu trebuiasca sa scoata dupa aceea o caruta de bani din buzunar.de asta am facut atatea listute,dar cand e vb. de lucrurile mai "voluminoase" nu ii mai comvine.ce mai???comunist zgarcit
kriss noi suntem cele mai suferinde cu sotii astia batuti in cap.or sa vada ei pe unde "se pisa gaina" dupa ce vine bebe

danielle 32+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

annisia sa mor de nu ai descris exact ce se petrece in casuta mea plina de armonie si dragoste.cred ca ai un har aparte.
de suparat???Doamne fereste,mai bine,m-ai incurajat si facut sa ma simt mai strong
cred ca nu sunt asa tare de fire ca sa ii spun vreo cateva in fata ca de fiecare data cand incepe a se ratoi,mi se inmoaie inima si chiar ma face sa simt ca eu sunt vinovata.sunt constienta de treaba asta,dar tot in acest timp legata prea tare de el,cu ce???zau de pot sa imi dau seama!!!
vezi ce inseamna sa te lovesti o singura data in viata?si mai ales sa te indragostesti???cateodata imi pare rau ca nu am trecut si eu prin experiente cu mai multi baieti sa le stiu si eu ce le poate capul.
m-a trasnit asta si gata...

danielle 32+ Ebonee
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

quote:
Originally posted by aniast72
kriss79, iti vand un pont: Scoate in noaptea asta salteaua de pe patul in care dormiti, apoi ureaza-i sotului tau "Noapte buna" ...si scoate si hainele lui din sifonier, pune-le astfe incat sa-l deranjeze, iar daca te intreaba ce-i cu ele, spune-i ca faci loc pentru hainele copilului vostru... Crezi ca in felul asta l-ai convinge?

Andreea 35+ cu

ar fi chiar haios sa fac asta!!dar probl. e ca dorm si eu cu el in pat..si eu vreau saltea!!

Burtik
Cristina 28+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Da, si daca aveai experienta la ce iti folosea? La dat sfaturi altora... Nu e iubita asa, cand te loveste, nu mai vezi nici in stanga, nici in dreapta. Poate sa fie si ultimul mitocan de pe planeta, ala iti place si pace!
Eu nu am niciun har, doar iubesc oamenii si ma pricep sa le patrund in suflet, sa vad ce se ascunde acolo. Tu, vei fi srprinsa, dar in ciuda durerii aparente si a cercului nedrept in care ai intrat, ai in tine o mare pasiune, o forta imensa si o mare pofta de viata! Nu renunta la aceste lucruri, caci ele te vor ajuta sa razbesti in viata si sa atingi orice munte ti-ai propus, oricat de inalt si de departe ar fi!!!!! Pupici!
Acum fug la doctor...

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Annisia

Da, si daca aveai experienta la ce iti folosea? La dat sfaturi altora... Nu e iubita asa, cand te loveste, nu mai vezi nici in stanga, nici in dreapta. Poate sa fie si ultimul mitocan de pe planeta, ala iti place si pace!
Eu nu am niciun har, doar iubesc oamenii si ma pricep sa le patrund in suflet, sa vad ce se ascunde acolo. Tu, vei fi srprinsa, dar in ciuda durerii aparente si a cercului nedrept in care ai intrat, ai in tine o mare pasiune, o forta imensa si o mare pofta de viata! Nu renunta la aceste lucruri, caci ele te vor ajuta sa razbesti in viata si sa atingi orice munte ti-ai propus, oricat de inalt si de departe ar fi!!!!! Pupici!
Acum fug la doctor...

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

sa vii cu vesti bune de la doctor!

danielle 32+ Ebonee
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishuta spune:

buna ziua burtoaselor!!! Eu tot incerc sa va prind din urma dar nu prea reusesc caci sunteti asa de gurese, mamaaa! Eu sunt la inceputul capitolului cu cititul dar am vrut doar sa va salut si sa va pupacesc pe toate! A si mai ales sa le felicit pe cele care au fost la eco pentru bebeii sanatosi si mariciosi si pe sarbatorite( calculatorul mamei este cam retard asa ca nu ma pot baza pe el sa fiu in timp cu voi)
Myral"LA MULTI ANI!" sa fii sanatoasa si iubita si sa ai parte de o bebita minunata, da' la termen!!!

Roxana Multi ani inainte in casnicie! Ce coincidenta si eu tot pe 31 iulie mi-am luat sotul dar am facut 3 anisori! Iar azi pe 2 august am reusit si noi sa strangem 9 ani de cand ne-am intalnit si am ramas lipiti! Lungi povestile astea de amor, dom'le!
Felicitari pentru grasunel!

Vreau sa-i urez si eu Sabinei un "LA MULTI ANI!!!" si multe , multe. Stiu ca-i cam devreme dar eu maine s-ar putea sa nu mai dispun de calculator asa ca nu vreau sa ratez ocazia, ca tare-mi place de fata asta!!!!

Acum fug repejor, ma duc cu sotul sa pe undeva, ca meritam si noi , dupa atatia ani in care ne-am suportat cu stoicism!
Va pop iar pe toate si sper ca nu au fost probleme prea mari capitolul asta!!!!

Mih
33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns youngrita200 spune:

E taaare rau, fetelor, sa fii moderat! Nu-mi place ca imi ajung mesajele tare tarziu si nu mai apuca nimeni sa le citeasca. Da' lucrez la problema si o sa depasesc imediat si eu zece mesaje. Si apoi sa va tineti tare! Ca veniiiiiim! Scriam intr-unul din mesaje de folosirea scutecelor clasice in primele saptamani de viata ale bb-ului, din cauza ca - zic unii - ar exista riscul producerii luxatiei de sold. Pampersii cica ar fi lati si rigizi intre piciorusele lor fragile. Mai multe detalii am dat in precedentul mesaj. E pe la pagina 12... Pupici pentru burtici!

Mergi la inceput