Mamici de septembrie-octombrie 2007 (53)
Raspunsuri - Pagina 25
devylla spune:
Danielle ce sa mai zic...al tau nu stie ce il asteapta.Dar nu-i asa mare baiu'...daca nu se lasa convins ca de lucrurile acestea ai nevoie,cand s-o naste bebelina va vedea singurel...de sterilizator in prima perioada nu este nevoie,pompa de sani la fel...numai daca ai nevoie o poti cumpara.Eu una asa am sa fac...de pompa de sani,inca nu mi-am luat-o.
Si totusi...ar trebui sa iti acorde mai multa atentie si incredere,eu zic sa aveti o dicutie serioasa legata de familia lui,de comentarii,spune-i exact ce te-a deranjat aseara...ca ai nevoie si de ajutorul lui moral si apoi cu bebelina.
Dar hai nu te mai necajii,insa gandeste-te ca trebuie sa reolvi cumva treaba asta ca vad ca se repeta.
Sabina Y. 32+
japonia prin ochii unui amator
kriss79 spune:
Danielle iubita, nu esti singurica in situatia asta..cred oricum ca sotul tau e mai rezonabil ca al meu
Ce imi reproseaza el: ca nu avem nevoie de carucior(ce, se scoate afara in primele luni??), de saltea de patut(?), de dulap/sifonier bb(la varsta asta???)Cand il aud imi vine sa ii dau cu ceva in cap..e tare aerian..sper insa sa ma ajute cand va veni bebelina, ca nu pot sa o si tin in brate, sa fierb/sterilizez biberonul in acelasi timp..
Eu zic sa ai rabdare cu el, sa ii explici ce si cum si sunt sigura ca va intelege el pana la urma..oricum, o sa vada cu proprii ochi cand se va naste..
Burtik
Cristina 28+ cu Alessia Stefana
danielle02 spune:
devylla,kriss
eeeeeeeee ce sa mai pomenesc de dulap sau masa de infasat sau sa ii fac camera la bebe special doar ptr. ea...ohhhooohhhooo nici sa nu auda.
in fine...o sa mai incerc o ultima discutie,daca nu merge...ma las` "la mana mea" cum se zice.oricum,as fi vrut sa simta si el ce simt si eu si sa fie mai pasator si intelegator cu mine si sa fim fericiti.daca nu se poate...schimbam foaia ori trecem la planul B
gataaaaa,acu chiar ca am incheiat discutia.nu are rost sa umplu pagini cu supararile si lacrimile mele.or trece si astea cum au mai trecut multe!
mii de si multumesc de incurajari.acu privesc situatia cu alti ochii...m-am luminat
danielle 32+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici
iuli8700 spune:
Mai surorilor, luminati-ma si pe mine cum se procedeaza cu sterilizatorul ca eu sunt pe dinafara. L-am cumparat de ceva vreme(Avent IQ) si azi l-am desfacut sa vad cum se foloseste. Sunt niste pliculete in cutie cu acid citric pentru dezinfectat... trebuie sa folosesc un pliculet la fiecare sterilizare? si daca da, de unde mai pot procura altele ca vad ca sunt doar vreo 5-6 in cutie. Si cat timp si in ce conditii stau sterilizate biberoanele....ca de exemplu daca mai am ceva de sterilizat(pompa de san, etc) si nu incap toate o data ce fac cu prima tura sterilizata? unde le pun? in ce conditii stau sterilizate? Sper ca m-am facut inteleasa...
In alta ordine de idei, ma declar pe deplin satisfacuta ca am terminat camera lui bebe(am pust si protectia de tantari pentru patut si parca s-a infrumusetat si mai tare loc'sorul)... Stau cu ochii zgaiti la coltisorul lui parca rupt din rai si nu-mi vine sa mai plec din camera... Pana si sotu' care nu prea era interesat de tot ce am pregatit eu pentru bebe...cand a vazut camera mi-a zis ca el se muta acolo ca e mai frumoasa decat camera noastra... si chiar a facut poze ca sa le arate. Vedeti ca am pus poze mai jos in "Lucruri bebe".
Iuli 33+ Kosmas
Iuli graviduta
Lucruri bebe
Nunta noastra
Yaia spune:
Buna, fetele!
Scuze de intarziere, azi nu am ajuns la birou. Am fost de dimineata la testul de glucoza si apoi era terminata. Asa ca am sunat la birou si am zis ca nu ma simt in stare sa merg. Sotul m-a adus acasa, unde m-am pus pe mancat ca nu mai puteam. De ieri de la 8 nu mai mancasem nimic si era rupta si de somn, nu doar de foame. si cand mi-a dat tanti laboranta sticluta sa o beau, voiam sa-i zic ca glumeste si ca de fapt a vrut sa-mi dea un sandvis, ceva cu paine! Si intre a doua si a treia recoltare ma apucase un somn, de nici sa citesc ultima carte din Harry Potter nu am mai fost in stare, ca nu voiam sa adorm acolo, in sala de asteptare. Oricum, rezultatul vine saptamana viitoare...sper sa fie ok, ca nu vreau regim.
Acum vreo 2 ore m-a trezit din somn si tot mananc si va citesc si inca sunt rupta de foame. Si ati scris, nu gluma...sper sa nu uit ce aveam de zis:
Urmy, emma, frumoase povestile. Asteptam si restul fetelor cu povesti frumoase. Cred ca Annisia ar avea o poveste traznita si haioasa...hai, annisio, lasa timiditatea la o parte.
Piciulika, frumoasa camera, ca de povesti...sper sa conving sotul sa schimbam si noi dulapul si sa facem camera lui bebe macar pe jumatate atat de frumoasa pe cat e a lui Michael.
Si ca veni vorba de bagaj de spital, cred ca tot tu ai scris de luat bautura energizanta pentru tatic (sper sa nu ma fi incurcat). Din experienta unui prieten proaspat tatic, nu incurajati acest lucru. El zice ca a regretat ca a baut chestia cu pricina, ca apoi nu mai avea stare si mai rau i-a facut. Acum depinde de fiecare, daca bea in mod regulat, e ok, daca nu, mai bine n-ar incerca.
Danielle, draga, nu mai plange! Tuturor barbatilor le ia ceva timp pana realizeaza ca au o noua familie. Nu pune la suflet. Daca tu nu ai grija de tine si de bebe tau, nimeni nu o va face! si ca sa o dau pe gluma ca tot mentinoasei Scotia, e cumva scotian? :))
Mai scriu daca imi mai amintesc ceva, ca acum ramasei fara idei.
Irina 30+ bebe baietel
sim_stoian spune:
Am ajuns si eu, m-a obosit foarte tare drumul si iar simt niste intepaturi - de data asta cred ca sunt de la condus...
Bebe e tot cu 3 sapt mai mare, adica arata de 38 sapt si 1 zi, are 3260 grame. Pana acum totul bine, ma duc iar la control pe 13 si punem tara la cale atunci ca sa vedem cum nasc si cand.
Ma bag in pat ca nu mai pot.
Sim 35+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Happiness_4_us spune:
Sabinule, pentru informatiile despre enterocolita si bafta la dentist cu Sofia!
Devylla foloseste in permanenta cutia respectiva daca vrei sa aiba efect. CUm te asezi la birou, bishti cu picioarele sus pe ea. Despre pepene si struguri, moasa mi-a zis sa fac asta si in ultima instanta, daca nu da rezultate, sa imi iau sosete speciale.
danielaradu, ma bucur ca sunteti bine si tu si bubulina si ca ai scris cateva randuri la noi. Ceaiul ala de fenicul si anason nu e pentru stimularea lactatiei si trebuie baut dupa ce nasti? Mi-am luat si eu de acasa, am luat Still Tee, care stimuleaza lactatia si confera proprietati anticolici ptr bebe. Mi s-a parut tare interesant, drept ptr care mi-am luat. Este de la Humana.
Marunzika, fusasi criminala cu ziarul. Dar un ziar din Islanda, din care sa nu intelegi nimic, nu vrei? Ca se rezolva, numai sa nu nastem in aceeasi zi, ca n-are cine trimite izarul.[:))]
Una peste alta eu sunt fericita, ca am fost in pauza si am luat masa cu sotiorul meu cel drag, si am vazut o masina de spalat vase care s-ar incadra la noi in bucatarie, daca desfiintam un compartiment de sertare. Pana acum ma resemnasem ca nu avem unde sa o punem, dar el a tot insistat ca o sa ma ajute dupa ce nasc, numai sa gasim una care sa incapa acolo. Asa ca, diseara masuram cum trebuie si in weekend ne ducem sa o luam. Yuhuuuuuuuuuuu
Edit: moama Sim ce grasunel se ascunde la tine in burtik. Ce frumos! SI eu vreau asa, cand se naste bubul meu, sa fie si el marisor sa am ce alege din el. Sa fie barbatelul lui mami!
Nana, 33+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
carpatina spune:
quote:
Originally posted by aniast72
carpatina, nu cred ca era placenta plimbareatza...cred totusi ca s-a vazut gresit pe echograful din Ploiesti, de-asta am avut nevoie de o confirmare la Bucuresti, de fapt o infirmare.
Nici nu-mi inchipuiam altceva .
30+ cu Ioana
Marunzika spune:
quote:
Marunzika, fusasi criminala cu ziarul. Dar un ziar din Islanda, din care sa nu intelegi nimic, nu vrei? Ca se rezolva, numai sa nu nastem in aceeasi zi, ca n-are cine trimite izarul.[:))]
Eu m-am gandit sa cumpar cate un ziar astfel: unul din Ro -eu sunt romanca si acolo e mama mea; unul din It - sotul e italian; unul din De - aici locuim; unul din Canada - acolo e tatal meu. Cat despre nascut in aceeasi zi, mi-ar placea mie sa nasc si eu cat mai aproape de termen ( ceea ce doresc si la toate burticile), acum sa vedem daca si colul meu tine cu noi ;)
33+ & 22kg in +
Foto Burtika
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby
Marunzika spune:
carpatina pt user & parola!
33+ & 22kg in +
Foto Burtika
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby