Mamici de septembrie-octombrie 2007 (53)
Raspunsuri - Pagina 24
danielle02 spune:
carpatina,devylla,danielaradu
ce figuri sa ii mai fac?aseara radea cu sorasa ca el deja se muta cu munca nus unde prin Scotia,ca nu poate sa si muncesca si sa auda bocetele copilului.o sa vina acasa o data la 2 saptamani,iar sorasa,fara jena: da,da mi se pare normal!!!nu le poti face pe toate... si el se umfla in pene ca e de partea lui!
gataaaaa...nu mai vreau sa ma supar.bebelusha misca de imi muta burta ma rupe dar eu o iubesc de imi vine sa strig in gura mare pe strada ca sa auda toata lumea
nana cum se manifesta enterocolita asta???
danielle 32+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici
danielaradu spune:
danielle: enterocolita : dureri de burtik, scaune moi si dese chiar apoase in ultima faza
trebuie sa te hidratezi tot timpul dak ai patit- , ceai de menta
33+
o asteptam pe bebita
http://bd.lilypie.com/fHPZp2.png
aniast72 spune:
Roxana, promit sa fac tot posibilul ca inainte sa nastem sa ne mai vedem o data. Sper ca nu esti vampir energetic....sa-mi iei si din energie, nu doar sa te alimentezi cu calmul meu.
adimercedes, eu am incheiat contract cu o firma din Cluj pentru prelevarea de celule stem. I-am ales pentru ca mi-au fost recomandati de medicul meu (dr Vladareanu de la Elias) si banuiesc ca el a colaborat de multa vreme cu ei si a fost multumit. Daca vrei mai multe amanunte spune-mi si-ti dau pe PM.
devylla, pentru maini si picioare umflate incearca si mai reduci sarea din mancare...iar de cand intri in liber incearca sa stai cu picioarele mai sus decat bazinul iar cand dormi pune o perna subpicioare.
afibebe durerile vin din cauza ligamentelor care se inmoaie...organismul se pregateste de nastere asa ca n-ai ce le face, doar sa stii provenienta si sa le suporti pentru o cauza nobila Si mie mi-a recomandat medicul de familie sa fac vaccinul antitetanos dar la sfatul medicului ginecolog nu l-am facut. Intentionezi sa te intepi in vreun cui ruginit sau sa te tai un vreo tabla zilele astea pana in nastere? Daca nu, nu-l face.
Pinacolada, si pe mine ma intereseaza scaunul de alaptat...daca gasesti site-ul, trimite-mi-l si mie plsss. Eu am gasit fotolii de alaptat ca cel luat de betty78 pe un site englezesc la vreo 160 lire...super pret....cine are cunostinte acolo si poate organiza un transport sa o faca, e super rentabil.
Pana la urma mai nasti la Euroclinic?
Piciulika, chiar daca te-ai trezit tu cu fundu's sus, eu sunt de acord cu tine. Psihicul e cel mai important la nastere. Michael o sa fie tare fericit si linistit in camera lui.
Sabina, nu-mi vine sa cred...ti-e frica de o injectie? Vrei sa-ti spun cate injectii am facut eu ca sa fiu ? 31 subcutanate in burta si 13 doze mari intramuscular...asta pe langa 2 doze de pregnyl. Mai adaugam si disconfortul punctiei si al ET-ului? Hai, fii fata curajoasa si ,daca trebuie intr-adevar, fa-le linistita.
carpatina, nu cred ca era placenta plimbareatza...cred totusi ca s-a vazut gresit pe echograful din Ploiesti, de-asta am avut nevoie de o confirmare la Bucuresti, de fapt o infirmare.
danielle02, cred ca stiu de ce ai ziua pleostita si de ce ai plans aseara.... Ca ti-ai terminat lista de cumparaturi (listele) si nu mai ai ce cumpara. Ia zi-mi mie ce ai cumparat si gasesc eu ceva sa-ti lipseasca...si atunci, fugi la cumparaturi si o sa vezi ca o sa te intorci zambind acasa.
Fetelor...cum sa-mi conving eu sotul sa-mi ia fotoliu de alaptat ca al lui Betty78...ce argumente sa-i aduc? Ca-mi place tare mult
Pupici tuturor pe burtici.
Andreea 35+ cu
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by danielaradu
danielle: enterocolita : dureri de burtik, scaune moi si dese chiar apoase in ultima faza
trebuie sa te hidratezi tot timpul dak ai patit- , ceai de menta
33+
o asteptam pe bebita
http://bd.lilypie.com/fHPZp2.png
multumesc.m-ai luminat
danielle 32+ Ebonee
pozici
Sabina spune:
tot n-am plecat:)))) ca pe fimea a apucat-o mancatu.dacaii faceceva la dinti, mai bine haleste acuma de fapt.
Andreea, nu sunt speriata de injectii:))).Numa ca am impresia ca nu e cazu.La mine greutatea bebelusului e mai mult genetica.Oricum, daca dr zice , fac tot ce trebe.Si sunt impresionata, chiar ca ai facut o gramada .Da si cand o sa tii nazdravanul in brate, ce bine o sa fieeeee :)
cat despre scaun, eh. Ii povestesti cum vor sa suga bebeii si cate o ora in primele 2 luni. Si cat de greu si incomod e sa stai cu spatele chircit.
Danielle, parerea mea e ca trebuie sa tii un consiliu de familie si sa spui tot ce ai pe suflet.Tuturor!! Eu una asa as face. Nu mai plange, ca nu e bine.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Marunzika spune:
Piciulika frumoasa foc a iesit camera lui bb!
danielle nu mai pune tot la suflet si ai grija de tine si de burtik !
Sabina ma bucur ca e bb ok; bafta la dentist!
carpatina te rog sa-mi dai si mie PM cu adresa comuna de mail si parola, sa-mi pot nota si eu nr de telef pt a putea anunta evenimentul - multumesc!-
Oare cand coboara si burtika mea sa ma mai slabeasca si pe mine arsurile, caci iar nu am inchis un ochi pan la 5am?! Iar de dimineata am luat-o de la capat :(
Si, o simt pe gargarita jos de tot si ma intreb daca incepe sa apese pe col, oare mai rezista?! Mentionez ca al meu col e de 1,1cm cu forma de palnie ( nu stiu daca e normala forma).
la toate burticile!
As avea o rugaminte la fetele din Italia. M-am gandit sa am un ziar din Ro, unul din De si unul di Italia (sotul e italian) din ziua in care nasc drept amintire peste ani pt bb, sa stie ce s-a intamplat in ziua cand a venit pe lume. Mi-ar putea cumpara cineva un ziar italian daca anunt, iar eu pot trimite in avans prin posta banii pt ziar pt trimis?!
33+ & 22kg in +
Foto Burtika
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby
danielle02 spune:
andreea tare bucuroasa eram de terminam de cumparat totul,dar mai am o groaza si nus cum sa ii explic sotului meu iubit ca imi trebe anumite lucruri.ce am cumparat pana acum au fost doar maruntisuri,hainute (cele mai multe) pampers,servetele umede,asternut,o crema de cur de bebe (asa imi place sa ii zic )
dar mai am nevoie de sterilizator ptr. sticlute,pompa de sani,monitor tomy si mai multe care costa mai "mult" si nu se lasa comvins ca trebe.......
danielle 32+ Ebonee
pozici
Sabina spune:
vaai, ce draguta e Maruntika cu banii de ziar:D]
bineinteles ca si eu as fi spus acelasi lucru
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Marunzika spune:
quote:
Originally posted by Sabina
vaai, ce draguta e Maruntika cu banii de ziar:D]
bineinteles ca si eu as fi spus acelasi lucru
33+ & 22kg in +
Foto Burtika
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby
danielle02 spune:
ehhheehheee sabina crezi ca nu i-am chemat pe toti la un consiliu familial??? dar au facut in asa fel incat sa imi zica ca eu sunt de vina fiindca nus sa imi controlez "hormonii" si ca exagerez cu toate si ca mi se pare mie...adica...sunt "dusa"
oi fi,nu mi-am dat seama inca! sunt mai inceata la minte de cand am bebelusha la purtator
marunzika
danielle 32+ Ebonee
pozici