Mamici de septembrie-octombrie 2007 (53)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Nana, vin eu cand nasti sa-ti fac un piure de cartofi!
Papam impreuna - si eu mor dupa el!

Si o chem si pe Adimercedes ca sa ne incurajam reciproc. Eu am fost la pregatire la clinica si ... curaj gaina ca te tai! - am in cap doar ce mi-a placut din toata povestea!

Rox, nu te necaji! Ai mei au reusit performanta sa stea 2 luni in moloz pentru 2 bai renovate - mesterii erau performanti, ce mai! Deturneaza-le atentia parintilor de la subiectul apartament (toti se implica de zici ca-s marile piramide, pentru eternitate) si spune-le ce BB Andrei are nevoie de mamica relax. Daca tot 'dureaza cat dureaza' - tu nu durezi cu burta decat pana la termen! Si dupa e clar de ce ajutor ai nevoie.

Piciulika 31+ Michael
http://new.photos.yahoo.com/piciulika_s/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by Annisia

Danielle, ce ai patitara fata draga? Iar te-a suparat ursul Balu? Eu nu stiu de ce te mai strofoci sa mai pui la suflet. Vezi-ti fata interesul si lasa-l in papucii lui sa faca ce-l taie capul. Zici ca el si faci ca tine. Fii desteapta, pentru tine si pentru iubitica ta!!!!

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

nu e vb. numai de el annisia.sunt mai multe.faza e ca familia lui e mai presus de orice si au dreptul la comentarii si cate chestii de care nu am cum trece cu vederea.la urma urmei ii fac un copil si sunt sotia lui,nu o oarecare luata de pe drumuri.
o sa trec si peste asta,vb. ta.zic ca el si fac ca mine,daca ma mai tine psihicul!

danielle 32+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by Piciulika

Nana, vin eu cand nasti sa-ti fac un piure de cartofi!
Papam impreuna - si eu mor dupa el!

Si o chem si pe Adimercedes ca sa ne incurajam reciproc.
Piciulika 31+ Michael
http://new.photos.yahoo.com/piciulika_s/albums

S-a facut! Dar sa luati si bebelusii cu voi ca sa ne distram, nu asa!
Pupici.

Nana, 33+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

annisia felicitari ptr. bagaj.e gata totul?ce ti-ai pregatit?
roxana mii de sa treaca supararea.te inteleg perfect!
nana numai daca plang ma mai descarc si eu.cel mai tare ma suparat o faza aseara de am ramas cu gura cascata.acu ceva timp in urma era capabil sa ma trimita pe mine insarcinata sa fac nus ce munca,iar aseara i-am dat ideea asta (cu munca) lu` sorasa,iar el s-a incruntat la mine zicand ca nu e munca de sorasa ca ea nu poate face asa ceva,ca bla-bla-bla.cum sa nu plang???
in fine... te dulce.multumesc de sprijin!

ma duc sa ma alint in camera bebelushei si sa ii admir lucrusoarele.poate asa imi trece

danielle 32+ Ebonee
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Of mai danielle... ce greu trebuie sa-ti fie... poate o da Dumnezeu si si-o mai veni si el in fire dupa ce se va naste copilul. Pana atunci, incearca sa te gandesti numai la cele frumoase.

Cum de nu vine mama la tine Nana?

Roxana... tocmai iesisei din starea proasta si acum ce facusi? Zup la loc? Suna fata draga bona... fiecare are problemele lui.. si tu ai nevoie de odihna.

30+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Danielle ar trebui sa ii mai afci si tu figuri,i-a sa ma mai lase cu familia...tu esti pe primul plan in viata lui,tu esti nevasta-sa si trebuie sa respecte asta.TU esti familia lui ACUM.
Si legat de comentarii...ar trebui sa te doara undeva....lasa-i sa comenteze,daca n-au altceva mai bun de facut.Tu fi tare,cu capul sus,ca acum vine Eboneea si are nevoie de tine,mai presus de tot.
Nana uite si eu tot de la 1sept sper sa stau acasa.Hai sa ne mai chinuim un pic si scapam si noi.

Sabina Y. 32+
japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

am venit acum de la a doua eco.
valorile marite de la Pop sunt mai mici la eco asta, bineinteles.Insa tpotusi, choar si Pop mi-a zis ca nu e de speriat, pe el greutatea l-a "alarmat" mai mult.
Bineinteles ca azi are bb mai mult, 2235 grame fata de 2018.Insa azi marja de eroare e de 326 grame si ieri era 153.Hihi.Deci tot acolo ajungem.
In schimb placenta e gradul 1,nu 3. cu mici calcifieri normale pt aceasta varsta a sarcinii.Lichidu e destul.Cica la placenta sunt feluri de-a masura: de la 0 la 3 sau de la 1 la 4.
Mi-a masurat si colul, e mai micut, 2.9 cm,maximum 3.mai micut in raport cu ce aveam, per ansamblu stiu ca e ok.

plecam la dentist, revin seara.
nu inainte de a-i spune nanei ca la enterocolita la copii se da regim strict: morcov fiert, orez fiert, ceai de menta. A doua ,a treia zi se poate da si piept de pui fiert.
Un copilas mai mare poate manca si covrigei uscati.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

nu luati in seama supararile mele nu vreau sa va indispun si pe voi

danielle 32+ Ebonee
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Nana merci de sfaturi...ieri a fost o zi groaznica...am zis ca daca o sa fie asa zilnic nu mai sunt in stare de nimic.Azi nu s-au mai umflta asa rau.Am la birou o cutiuta pe care imi mai tin picioarele.
Sper sa te descurci singurica,cu bebelu',poate daca ar veni vreo ruda sa te ajute ti-ar fi mai usor.
La mine,va veni mama,pe 2 sept vine incoa.Deja a intrat in panica...ca sa schimbam rezervarea ca daca nasc...

Sabina Y. 32+
japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielaradu spune:

hello fetele
nu am mai intrat de mult pe aici
ce sa va spun despre noi? suntem f bine amandoua
ne monitorizam tensiunea sa nu cumva sa patim ceva...am cumparat tot ce trebuie pt bebe cand vine acasa, pentru spital
o sa facem si bagajul de spital pt ca desi eu am termenul pe 21 sept medicul meu a zis sa ma astept sa nasc de pe 5 sept
o sa amenajam si camera lui bebe peste o saptamana
vreau sa ma apuc sa beau ceai din ala de fenicul si anason..deja l-am cumparat ...o fi prea devreme>?
voi ce mai faceti?
pupi pt danielle , nana mi-era dor de voi

33+
o asteptam pe bebita
http://bd.lilypie.com/fHPZp2.png

Mergi la inceput