Mamici de septembrie-octombrie 2007 (53)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Piciulika, tare frumoasa camera lui BB Michael.

Eu pana acum am luat 13 kg. Sper sa nu mai iau mult, dar nu asta conteaza, sa fie bebelina sanatoasa. Chiar ii ziceam sotului ieri ca dupa nastere probabil o sa raman cu cateva kile in plus, si il intrebam daca o sa ma mai placa asa rotunda. Dar el a fost dragut si mi-a zis ca ma place si cu kile in plus. Peste cateva luni fetelor , cred ca o sa discutam despre regimuri de slabit. Si eu am tinut intr-o perioada Monti, ca scriau Sabina si Teodora, si mie mi se pare un regim super ok.

Mandarinutza 35+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Salutare si de la noi..nu am disparut..numai ca am fost in dispozitii mai proaste, obosita mai mereu..nici sa va citesc prea mult nu am reusit ...deh batranetile maica...am fost si noi la control, suntem bine,avem multe contractii nedurerroase, se face burta ghem,si creste vazand cu ochii , ceva ma impinge in sus sub sani de nu mai pot respira si acolo parca ustura pielea case intainde....colul meu de 3,1cm s-a facut 2,98cm drept pt care mi s.a recomandat sa ma menajez cat de mult pot..BB cu capul spre iesire,iau doar un Fe dimineata si 2 Mg in restul zilei...cam atat..
Am discutat cu doctorita despre peridurala si a zis ca mi-o recomanda cu caldura ..nu exista riscuri si mi-a explicat ca mi se pune asa un furtumas foarte subtite pana pe umar si eu imi administrez singura cand cred ca am nevoie...mi s-a parut ciudat dar azis ca o sa vad eu ca e bine...asa o fi...,mi-a aratat si un pliant..si eu acolo nu am vazut sa fie nici un ac ramas acolo ci doar futunasul acela fff.subtire..
Imbratisez si eu ideea Nanei de a bea ceai de zmeur..numai sa gasesc pe aici...
Frumoase povestile voastre romantioase ..parca as scri-o si eu pe a mea dar ma mai gandesc...
Piciulika frumoasa camera BB-ului tau..ce n-as fi dat si eu sa am mai mult spatiu dar asta e...
Si eu am dat inapoi cateva sute de grame, asta pt ca nu stiu ce am dar nu mai pot manca paine..vreau totul gol ..si mai nou cu cartofi.darnumai fierti....mananc putin si rar, dar i-i seteee!!!
Carpatina deci pregateste-te sufleteste...daca nu vor sa-ti faca ceza or stie ei ce e mai bine...
Iaca ca am scris si eu ceva ..dar sa stiti ca adorm pe mine ..lucru nemaintalnit pana acum...o fi marele somn de dinainte...

Va pup si numai bine

carmen 33s Oana Isabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Gata, eu mi-am luat o grija de pe suflet. Mi-am definitivat bagajul pentru spital. Am inchis gentile si le-am pus sa dau cu nasul in ele. Am lasat restul in loc marcat, in caz ca imi va trebui si altceva, sa stie nea al meu de unde sa le ieie... Acum nu mai am altceva de facut decat sa astept...

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Ba mai am ceva de facut - sa DORMMMMMM!!!!!!!!!!!!! Ura! Ura! Ura!
Am fugit ca acusica vine Tom sa ma duca la doctor... Noapte buna copii!!!

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

mai samburici, (adimercedes) tu chiar m-ai luat in serios?!! Nu ai simtit tonul? Nu iti sarisem in cap. Doar ca lumea oricum e speriata (si stiu ca tensiunea va mai creste!) si daca mai ai si ghinionul unei mame cu travaliu mai 'ghinionist' - gata, ai pus-o!!! De aia ma iau si de mama saraca: sa nu-mi sperie putzinul curaj si elan (vezi e.g. laptele) cu statement-uri d-astea.
Si de aia tzi-am trasat, pe linie de partid, ca unei bune to'ashe de forum, sarcina sa nasti frumusel. Tzuku-te!

Piciulika 31+ Michael
http://new.photos.yahoo.com/piciulika_s/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Neata si de la noi!

Devylla
, pepene si struguri ptr picioare umflate, iar daca ai munca de birou, ia-ti la birou o cutiuta din lemn pe care sa tii picioarele. O sa vezi ca face minuni. Mie mi-a facut sotul una si noroc ca aici toata lumea se descalta si sta in sosete. E atat de bine. De cand am cutia, adio picioare umflate si probleme, iar pepene rosu maninc zilnic. Eu sper sa mai pot duce la final luna asta, sincer ma simt mai bine de ceva timp, si de la 1 septembrie sa raman acasa. Asa am hotarat cu sotul. Yuhuuuuu, sunt tare fericita!
Dani, nu te mai consuma ca te bat. Nu ti-e mila de Ebonee? Stai cuminte si vb Annisiei, zi ca el si fa ca tine, in cazul in care dansul este de vina ptr ca ai plans tu.
Piciulika, mi-a placut tare mult camera lui Michael. Bravo tie! Arata ca un palat din povesti in care va veni cat de curand printisorul!

De luni ma apuc si eu de ceai si o sa vad atunci cum va reactiona organismul meu la el. Eu doar seara ma balonez si mi se intareste burtica, in asa hal ca simt ca o sa-mi plesneasca intr-o zi, dar o dau cu crema si mai cedeaza senzatia de disconfort. Cu crema ma dau in fiecare dimineata inainte de a pleca la servici si seara, dupa dus, inainte de culcare, cand ne face si tati masaj la spate si e mult mai bine, adorm ca un bebelus. In continuare pofta d emancare n-am, in schimb, am facut de cateva zile, fixatie pe piure de cartofi. Moama, parca cine stie ce bunatate rara este. Daca ma trezesti noaptea din somn si ma intrebi daca vreau, imediat sunt prezenta la apel.

Nana, 33+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirella76 spune:

salutare burtici!
daca nu am reusit tot acest timp sa tin pasul cu voi la scris, nu vad cum as face-o acum la sfarsitul sarcinii, zici ca aveti motorase la maini
Ma intrebati cum ma simt la atatea saptamani adunate: sunt enorma (si nu glumesc deloc caci sunt foarte aproape de 100 kg), super obosita si agitata, abia astept sa se termine totul. M-a terminat umflatul mainilor si a picioarelor, iar mai nou imi amortesc degetele; toate astea adunate nu fac decat sa vreau sa nasc mai repede sa scap. Este foarte adevarat ca eu am plecat in sarcina cu un plus considerabil de kg (nu faceti ca mine) caci aveam deja cam 80 kg.

Este foarte adevarat ca in ultima luna de sarcina se aduna toate si mai este si nerabdarea de ati vedea bebele; deci cu D-zeu inainte.
Sim abia astept sa vad ce ai facut la Tutu noi trebuie sa mergem luni pe 6, poate va fi ultimul ctrl inainte de momentul cel mare.

In rest pupici pentru burtici si bebici si cum am intrat in luna august conform statiscilor ar trebui sa spargem gheata nasterilor....

mirella
37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by Piciulika

mai samburici, (adimercedes) tu chiar m-ai luat in serios?!! Nu ai simtit tonul? Nu iti sarisem in cap. Doar ca lumea oricum e speriata (si stiu ca tensiunea va mai creste!) si daca mai ai si ghinionul unei mame cu travaliu mai 'ghinionist' - gata, ai pus-o!!! De aia ma iau si de mama saraca: sa nu-mi sperie putzinul curaj si elan (vezi e.g. laptele) cu statement-uri d-astea.
Si de aia tzi-am trasat, pe linie de partid, ca unei bune to'ashe de forum, sarcina sa nasti frumusel. Tzuku-te!

Piciulika, no hard feelings, love . Doar ca nu mi s-a parut fair . Saraca mama nu are nici o vina, ca ea nu a zis nimic pana nu am intrebat-o eu . Acum as putea face ca strutul si sa nu ma intereseze nimic si sa vad la locul faptei, dar pe de alta parte mie imi place sa fiu informata si sa stiu ce ma poate astepta, ca macar sa pot zice atunci ca da, parca stiu de asta si nu e socul prea mare cand se intalmpla. Nu ma panichez daca stiu ce ma asteapta. Deci, din punctul asta de vedere cred ca e mai bine sa ma panichez acum 3 zile, decat sa fiu o isterica atunci. Desi, sunt convinsa ca o sa fie totul bine, ca am o putere fantastica de mobilizare si sange rece. Si sunt si modesta .

Scuze celor slabe de inger pe care le-am speriat de nu mai dau pe forum din cauza mea . Daca va e mai simplu, ignorati mesajele mele . Merci.

Piciulika 31+ Michael
http://new.photos.yahoo.com/piciulika_s/albums

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Eu imi amintisem ceva haios legat de povestirea initiala, dar asa m-am enervat cu mama mea ca mi-a pierit orice chef de orice si iar ma bazai. Mai, eu nu inteleg ce naiba mai fac la apartamentul ala, pe langa faptul ca a costat o avere. Nimic nu e gata mai, in 2 camere amarate si mici, se munceste de peste 2 luni si nu e gata. Se creamponeaza de nimicuri. Azi fac curatenie dar tot au de montat si lucrat acolo, nu inteleg de ce fac curat. Probleme cu covarele, cica acelea de lana nu merg la spalatorie si nu are cine sa le care sa le spele. Si ma rog, mi se zice ca o sa dureze cat o sa dureze, adica nici un termen clar in care pot beneficia si eu de ajutor. Si ma tot duce cu vorba, ca nici nu am angajat bona. Dar gata, azi o sun pe bona de vara trecuta si o rog sa vina sa stea cu mine seara4 ore si ziua o iau in oras cu mine oriunde ies cu Alex. Ca eu nu mai pot asa...

Rox 35+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Roxi, uite aici un sa iti treaca supararea!
La mine nu va veni nimeni cand voi naste si e si prima nastere. Asa ca, gandeste-te ca se poate si mai rau. Pai? Nu ma rog la Dumnezeu decat sa imi daruiasca un bebelus sanatos, ca de restul ma ocup eu si sunt convinsa ca voi face fata. Trebuie!
Haide, lasa bazaitul si fa-ti de lucru cu chestii mai importante.

Am acum o intrebare: A facut Alex pana acum vreo enterocolita? Ce se poate face in cazul asta, in afara de regim strict?

Nana, 33+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput