Mamici de septembrie-octombrie 2007 (53)
Raspunsuri - Pagina 21
carpatina spune:
quote:
Originally posted by aniast72
Eram stressata cu placenta, ca la o echo de sapt trecuta facuta in Ploiesti imi iesise ca e anterioara, la 2 cm de capul lui bb. Ieri am verificat-o din nou si e posterioara, la locul ei...fara probleme. Deci pana in prezent pot naste natural.
Mai.. ce placenta plimbareata ai tu..
Bine ca te-ai linistit!
30+ cu Ioana
carpatina spune:
Fusei si eu la control... toate bune... nici vorba sa fac cezariana. Asa ca, vrand nevrand, trebuie sa ma obisnuiesc cu gandul...
Cea mai tare faza astazi a fost cand m-a cantarit asistenta.. Cand a vrut sa scrie in dosar a vazut ca am mai putine kg decat data trecuta (cu aproape 2).. si, scuzandu-se de mama focului ca nu a fost atenta [:D[ m-a rugat sa ma mai sui o data pe cantar. Cand a vazut aceeasi greutate ca si prima data a facut niste ochiiii... Atunci m-am milostivit de ea si i-am zis ca tin dieta, si ca ce vede e adevarat.
Si uite asa ma "laud" cu 5 kg luate in sarcina . Sa nu ma "invidiati", per ansamblu am muuulltttt prea multe kg.
Amar, ce mai faci? Dar tu Joahnna?
30+ cu Ioana
sim_stoian spune:
Hihihi, Sabina, sar'na de intentie. Dupa ora 2 inseamna...cand reusesc sa intru. Nu stiu cate persoane vor fi acolo. Bafta la eco.
Cecilia, eu ma duc undeva la Nerva Traian ca acolo mi s-a mutat cosmeticiana. Lucra la un cabinet in blocul unde stau, dar de un an s-a mutat pe acolo, si eu dupa ea. Oricum, nu e departe, dca vrei, zi-mi si iti dau nr de telefon.
Gata, am fugit ca o sa am ceva de mers la ora asta. Paaaaa!
Sim 35+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
adimercedes spune:
No, ca nu trebuie sa imi sariti in cap ca nu sunteti de acord . Nici eu nu sunt . La cursuri ni s-a spus sa ne intrebam mamele cum au nascut ele, ca AVEM SANSE sa nastem similar. Nu cred ca am zis ca e musai sa nastem IDENTIC. Am sanse sa seaman mai mult cu mama, ca doar nu oi naste ca vecina de palier! Oricum, travaliul mamei, desi f lung, nu a fost "criminal". Si nasterea lui frate-mio a fost mai "dulce", ca a stat acasa mai mult, nu a fugit la spital la prima contractie. Ceea ce ni s-a spus si noua la curs: sa stam acasa si sa ii sunam regulat, ca sa ne spuna cand sa venim la spital. Ca daca ne infiintam acolo la primele contractii, or ne trimit acasa cateva ore, ori stam si masuram coridoarele sa treaca vremea. Si trece greeeeeu cand esti in spital.
Si voi chiar credeti ca ma "setez" eu sa am travaliu lung??? Pai, daca e dupa mine, in 2 ore se termina totul si apoi facem cina festiva . Imi exprimam si eu nedumeririle, cum facuserati si dvs cu diverse alte ocazii, iertata-mi fie indrazneala
Ma bucur foarte mult ca m-am intalnit cu o prietena insarcinata cu 1 sapt inainte si care fusese in spital si a zis ca e mai bine, ca bb e ok, ea e sub medicatie si ca va face cezariana inainte de termen. Sper sa decurga totul bine.
Ma duc sa imi fac o cana de lapte fierbinte. Azi nu ma doare spatele - yupiiii!!!!
Apropos, ma bucur ca s-a racorit la voi, chiar imi zicea mama. La noi s-a incalzit. Am avut ieri si 24* - efectiv am umblat in tricou si jerseu. Maine cica e mai innorta, poate ploua si vor fin catre 18*. Si e iarna!!! Ce o fi insa la vara, nu stiu, dar aseara povesteam cu sotul de AC ...
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
Povestea obtinerii sarcinii
Roxana_G spune:
Hello. Pana acum am fost puturoasa, m-am trezit la ora 11 si am speriat pe toti ca aveam telefonul pe silent. Nu mai spun ca a fost nea soferul la usa si cica nu am auzit. Era sotul meu terminat, voia sa vina sa vada ce e cu mine.
Piciulika, imi place tare mult camera lui Michael, este super. Ai decorat si usa! Ador sa ma uit la ideile voastre, asa ma inspir si eu. Salteluta aia pentru activitati este minunata, am avut si eu la Alex de la 2 luni si acolo a progresat mult, a invatat sa se ridice, sa se rasuceasca.
Iar incepeti mai cu travaliul de 18 ore si alte alea? Aaa, eu nu mai deschid odiseea daca mai vad grozavii pe aici. Hmmmm...Si asa am tot visat nasteri.
Sabina, nu e nevoie sa faci injectiile, am o prietena care a facut numai tratamentul oral de la Tutu, adica ceva cu untura de peste si nu mai stiu ce vitamine. Daca vrei o sun sa intreb. Aaa, uite, e ceea ce a scris Andruzza. Si a fost bine, fetita nr2 a iesit mai bine ca greutate decat prima, a avut 2900.
Annisia, unde ai vazut tu balansoare la Mobexpert? Ieri am fost si era un singur model de ratan. Arata super ce e drept, dar mi-am rupt poponica pana m-am asezat si mi s-a parut incomod spatarul, prea lasat pe spate.
Trimit iar in reprize ca pica iar netul.
Rox 35+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Roxana_G spune:
Annisia, am inteles ca nepotul era mare la nastere si ca a fost mereu mai grasut. Neintelegerea provenea din faptul ca eu credeam ca pui poza cu el la nastere, si incercam sa iti spun ca 4 kg nu e chiar asa mult. Pentru perioada de dupa, nu ai cum sa estimezi cum creste. Sa vezi ce am patit la botezul primului meu fin. Alex la 2 luni avea sub 5 kg cred, sau putin peste, insa pe fin l-am botezat cand avea deja 7 kg, am stat o ora cu el in brate, incat la restaurant nu ma mai puteam misca de durere. La diferenta de 8 luni intre ei, el era mai durduliu decat Alex la momentul botezului.
Rox 35+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
danielle02 spune:
`neata si de la noi!
anunt o zi tare pleostita,suparata.aseara am plans asa tare de m-a luat cu dureri de burta.m-am saturat intr-un cuvant...
roxana am ascuns bine vergeturile si suncile ca sa nu se vada prea tare
irina,sabina,adimercedesma bucur ca bebelinii sunt ok
moldoveanca si eu tot 13 kg am luat pana acum.spatele mi se rupe,mai ales ca bebelusha e tareee activa.nici noaptea nu ma lasa,ea la 3 dimineata sughita...iti dai seama ce mancacioasa
piciulika e super camera bebelinului.tare draguta.sa poarte sanatos toate lucrusoarele si sa se bucure de camera
urmy,emma ce dragute si romantice povesti
va tzuc,sa aveti o zi buna. a mea numai buna nu e...
danielle 32+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici
Annisia spune:
Roxana, eu fusei la Mobexpertul aista din Militari. Aici aveau cred ca 10 modele. Dar diferenta o face doar culoarea. Cred ca vorbim despre acelasi balansoar. Mie mi se paru confortabil rau. Acusica depinde... Ce sa mai zic si eu?!?
In legatura cu bebeii. Vezi, exact ce iti spuneam si eu. Prefer un bebe mic si dragalas, decat un pui de elefantel... Sa te poti bucura frate de el. Nu sa ii spun lui B din 5 in cinci minute sa il mai tina si el ca am obosit... Sa simt ca am un copil in brate, nu un sacotei de barabule...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
mandarinutza spune:
la toate gravidutelor.
Roxana, Yaia, Urmy si Emma, foarte frumoase povestile voastre.
Tomitza , am fost cam plimbareata si nu am apucat sa mai intru ieri. Am ajutat-o pe mama cu cumparaturile, caci duminica vine sora mea din Franta cu copii.
Betty, stai cumintica, uite aici o
Maruntzika, ma bucur ca esti bine, tine-o tot asa.
Roxana , ce l-ai speriat pe al tau. Si eu rad de al meu ca intra in panica daca nu ii raspund la telefon hi,hi!
Eu am fost de dimineata prin parc si m-am plimbat, am citit dintr-o carte, si pe urma am mai facut cateva cumparaturi la farmacie.
Fetelor, am intrat in saptamana 36, mai am putin si vine bebelina. In ultimele zile a fost tare activa la rasucit prin burtica mea dar i-am zis sa stea cuminte sa vina la termen.
Nana, interesant cu ceaiul de zmeura. O sa o intreb si eu pe doctorita mea la urmatorul control.
Mandarinutza 35+ Antonia Maria
Poze
Annisia spune:
Danielle, ce ai patitara fata draga? Iar te-a suparat ursul Balu? Eu nu stiu de ce te mai strofoci sa mai pui la suflet. Vezi-ti fata interesul si lasa-l in papucii lui sa faca ce-l taie capul. Zici ca el si faci ca tine. Fii desteapta, pentru tine si pentru iubitica ta!!!!
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare