Mamici de septembrie-octombrie 2007 (53)
Raspunsuri - Pagina 20
andrruzza spune:
Piciulika, superba camera bebelului!Si hainutele-s bestiale, sa le poarte sanatos!
Sabina, exact asa a fost si la mine, la ambele sarcini, la Iosup IR in limita normale, la Pop crescute. Din celebru tratament al dr. T pt Ir marite, MgB6 si Bio Marin Plus, pe langa Pregnil.
Nana, multam de intrebare, suntem bine, va urmarim din umbra
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
cecilia L spune:
Buna dimineata,
Harnice mai sunteti, se vede ca ati cam intrat in concediu,hihi, mi-a luat o ora sa citesc ce ati scris, nici nu mai stiu cine a scris si ce....
Sabina, sa vi cu vesti bune de la eco, eu am mare incredere in dr DINU, chiar daca bebe e mai mic important e sa fie sanatos.
Sim, imi pare rau ca te incearca durerile de burta, sa ne spui ce a zis dr tau azi.
Mai vreau sa te intreb ceva, unde ai fost ieri la epilat, tipa la care merg eu e in concediu, si necesitam epilare, iar daca tot stam in aceeasi zona, poate..poate.
revin, suna la usa...
cecilia,34+Cristian
Piciulika spune:
Fetelor, sunteti niste dragutze ca ne complimentati pt camera de bebe. Ne-am dat cat am putut silintza - traisca IKEA! (90%) si am mesterit in rest la greu. Apropos, sa ma laud si eu: perdelele + draperiile eu le-am cusut! (linii drepte imi ies, altceva nu ma bag) Annisio, ai concuretza!
Sabina - mi-am facut-o cu mana mea aratandu-i acum o vreme operele tale!!! Am redeschis un subiect vechi: o noua camera... Nu intru in detalii. Pana acum spuneam ca nu a atins limitele celei pe care o luase acum 2 ani (ca sa nu umble cu geanta dupa el la ski etc o luase pe aia), pe noptiera avea de mult carti de foto (cadou de ziua lui)... altii au poate alte revistutze - al meu cu saturatziile si expunerile. Oricum, nu a avut cadou deloc anul asta - in afara de kleiner Michel - si e asa de dulce si cuminte ca as vrea sa-i fac bucuria asta... Ufff, Degetzico!
Fugi de-ti ia geanta! Tu sigur meriti!!
Cu nasterile astea si mostenirile m-am contrat si cu mama (deci nu e de azi, cu fundu'n sus - asa-s yo): se uita mama amarata la mine si-mi spune: "Nu stiu daca o sa ai lapte. Eu abia am avut vreo 2 luni..." "Da de ce sa n-am?!? O sa am!! Nici nu seman la conformatie cu tine (sunt 'clona' tatei), io-te ce sani si sfarcuri am - de ce sa n-am!?! O sa am!"
Noroc ca mai avem si alte seturi de gene decat mamicile - mai avem o sansa!
(apropos: bunica, ca o matza mica si slaba, si cu razboi etc. a avut gramada...!
"QE(E)D = ceea ce (empiric) a fost demonstrat."
Piciulika 31+ Michael
http://new.photos.yahoo.com/piciulika_s/albums
Piciulika spune:
Sabina, Alex Radu e in Elvetia?! Am vazut un indiciu intr-o foto!
Piciulika 31+ Michael
http://new.photos.yahoo.com/piciulika_s/albums
Annisia spune:
Buna dimineata, principeselor!!!! Iote ca m-am trezit si eu... Azi sunt cu popoul in sus... Deh, emotii ca nu stiu ce o sa fac neicusorule cu nasterea asta. Plus ca aseara avusei la contractii dureroase, de cred ca mi-am facut o vaga impresie cam ce ma asteapta... Acum vad ca sunt bine, dar nu abuzez...
Offf, ce de povesti frumoase. Fiecare cuplu are povestea lui, nu? Si, din moment ce fiecare asteptam cate un bebe, se presupune ca toate sunt cu happy end... Mai, mai....
Ok, eu azi ma duc la doctor. Vroiam sa umblu si dupa balansoar de alaptat, dar o las pe altadata ca nu vreau sa nasc pe drum... Le-am vazut pe cele de la Babycomfort, numai ca d.p.d.v. al calitatii lasa de dorit... Mi s-au parut super truper cele de la Mobexpert, doar ca erau 15 bulioane... Dar aratau marfa de marfa, cu lemnul de ratan vopsit in diferite culori vii si cu pernutele tot asa asortate si foarte vesele... Sa vedem. Pana la urma tot va trebui sa iau ceva...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
teodoran spune:
Sabina, stai linistita, ti-am spus ca asta o sa-ti zica, eu dupa eco la pop, am fost si la dr. meu si la herghelegiu si la ei a iesit bine, nu aveam IR maarite. Atata timp cat bb e sanatos, totul e ok. Nu te mai stresa, m-am stresat eu suficient la vremea respectiva....
Eu raportez o noapte foarte grea, cu greata, cu voma, cu dureri de cap si mici contractii...nu stiu ce a fost.Inca ma doare capul, o fi de la vreme?simt ca imi bubuie...In alta ordine de idei am finalizat lista cu cumparaturi, cred ca o sa plec in oras sa termin cumparaturile.
35+ Alex
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png
Sabina spune:
una mica si ma duc:
alex e la Paris, da ii cam place geneva:))
teodora, stiam de la tine, deci nu m-am stresat prea rauaproape deloc as zice.
pup fetele.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Annisia spune:
Si daca va intereseaza eu am intratara in saptama 34. Inca trei saptamani sa mai steie in burta la ma-sa si ma declar satisfacuta. Din saptamana 37 este declarata nastere normala, nu mai intra la prematura, asa ca nu e nicio problema pentru mine sau bebe. Apoi ati vazutara cate fete au nascut pe la 37-38 de saptamani si totul a fost ok. Sau poti sa il scoti la 40 de saptamani, mare si sanatos... Eventual chiar la 42, ca sa fie numai bun de dus la gradinita direct...
Asa a nascut cumnata mea si copilul ala nu a fost bebelus nicio zi. E imens si foarte dezvoltat. NU vreau nene asa ceva, clar! Pai Razvan imi rupea mainile, cand il luam in brate, de pe la 5-6 luni. Iar acum are 1 an si 8 luni si are deja un metru, iar dupa moaca zici ca e de 4 ani...
Eu vreau sa am un ghindoc de bebelin. Sa il pup toata ziua si sa ma pot juca frate cu el. Nu mai pun ca sa il pot cara in brate, nu sa fac hernie... Aaaa si sa pot sa ii dau haine de bebeu cat mai mult timp...
Roxana, draguta de tine, aista era mesajul meu cu nepotul. Nu stiu ce ai inteles tu cu bebele de 4 Kg, in functie de care poate fi sau nu mare copilul... Eu spuneam doar ca pana la un an-doi, vreau si eu sa ma bubur de Yannis ca de un bebelus. NU sa fie mare ca varu-su. Ce ai inteles tu, maica, nici eu nu inteleg.... Ia baga o recapitulare si explica-mi ce fuse in mintea ta, ca sa priceapa si neuronul meu logica si filosofia faptelor...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
aeperju spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Buna dimineata!
Urmy, Emma, frumoase povestile . Emma, m-ai facut sa imi aduc aminte de verile pe care le-am petrecut la Piatra si de prietenii de acolo
Piciulika, superba camera . BB Michael chiar va fi un mic print.
Sabina , bafta azi la eco. Sper sa iti poata masura colul ca sa stai linistita.
Sim 35+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Ma bucur!
Emma
carpatina spune:
quote:
Originally posted by NanaMotoc
Aha, pe ala verzui. E foarte frumos.
Noi o sa il luam pe cel portocaliu, ca era in parteqa din spate rosu si il vom folosi si la bebelina. Astea sunt planurile.
Spune-mi si mie, ce accesorii ai primit la el cand l-ai cumparat?
Pai tot ce scrie pe site-ul lui quinny... geanta, protectia contra tantari, protectia contra ploiae si vant, "copertina" de soare si adaptoarele pentru scaunul scoica maxi-cosi
30+ cu Ioana