Mamici de septembrie-octombrie 2007 (53)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

neata!!
Hihi, Piciulika contraataca
da asa zic si eu.Adi, gata cu travaliu de 18 ore si altele asemanatoare. Poti face masajul perineului si gimnastica de gravide si o sa fii mult mai elastica etcetc.
Plus ca mai e ceva: cand vezi la o prietena ca se taie la deget...nu te-apuca asa, un lesin?
dar daca te tai chiartu, nah, asta e, niste spirt, un bandaj, nu se moare.
Asa si cu filmele astea despre nastere.Pai normal ca impresioneaza.Da cand esti chiar tu acolo, nu mai e asa nasol.

cat despre mame etc...pai la primu copil n-am fost in stare nici sa-l intorc, a stat Sofia in pelviana nonstop.Unde-i asemanarea cu mama? samd samd;0))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Simule, ce-as merge azi la Mall:))

numa catre sa ajung pe la Conservator sa dau 2 carti la biblioteca(sunt cursuri pt studentii mei...sper cand ma vad alea cu burtonu sa nu ma mai puna sa platsc si amenda)
dupa ai vreau la un magazin de foto sa-mi iau rucsac special, sa tin apartu in el.ma gandesc eu ca la plimbarile cu bb mic o sa-mi cam trebuiasca rucsac, ca geanta aia instabila pe care o am(una obisnuita, nu de foto)ma cam sacaie la umeri...magazinu ar fi in apropiere de Cons.
Dupa aia eco.
Si dupa amiaza barbatu cu fimea la dentist.Mi se pare ca am vazut la Sofia o mica pata pe o masea.Poate sunt paranoica, da mai bine sa fie vazuta.
Ce-o fi si in gura mea...da mai mult de control eu nu ma las acuma

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Hehehe, eu nu am de gand sa am un travaliu de 18 ore. Nu, nene. Eu vreau unul de 2-3 ore. Si sa vin si repede acasa, da?

Sim 35+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

aaah, vroiam sa intreb Tutunicile .
Voi stiti ceva de tratamentul ala pt IR marite?

(bine, mie acu la Pop mi le-a gasit si mai mari decat la Iosup data trecuta, o fi totusi ceva si din aparat, ca astaea in p[rincipiu scad, iar la mine au scazut constant, chiar daca au fost usoor marite mereu)

Mergi la inceput

Sabina, si eu as merge, dar nu cred ca mai am cand. Am fost dimineata la spital sa vb cu dr, dar mi-a zis sa vin dupa 2 la cabinet pentru ca se pregatea sa intre in sala din cate am vazut eu. Asa ca pana atunci ar trebui sa fac ceva de mancare si eventual sa ma odihnesc pt ca iar m-a durut burta aseara.
Stiu ca pentru IR-uri marite T recomanda Pregnyl, dar nu stiu cat dese trebuie facute injectiile alea. Dar daca vrei, ma interesez.

Sim 35+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns youngrita200 spune:

AFIBEBE si mie mi-a spus medicul de familie ca vineri e ziua cea mare: facem vaccinul AT. Problema e ca ginecologul meu e in concediu si nu am pe cine intreba daca sa-l fac sau nu. Nici nu mi-am pus problema pana acum sa intreb! Sincer... Nu l-as face nici eu... pentru ca mi-e frica de mor. Da, da... O sa rada toata lumea de mine... sunt asistenta, dar mi-e frica de injectii de-mi vine sa mananc pamantu! Dar trebuie sa fim tari. Ma intreb cum o sa reusesc sa-mi incurajez puiul cand o sa fie cazul de asa ceva.

Mergi la inceput

aham, Pregnyl. Injectii.
brusc ma simt f confortabil cu IR-urile mele

Merci mult Simule

Mergi la inceput

Hai mai Sabina, ca nu e asa nasol. Pregnylul are 1 ml, nici nu il simti. Eu am facut primele 12 saptamani cate o injectie la 4 zile, iar o perioada mi le-am facut singurica. In afara de Pregnyl, se recomanda multa odihna, fara efort, cat mai linistita.

Sim 35+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

iti dai seama ca daca mi-ar recomnda dr as sta si pe lampa ca sa iasa bb cum trebe:) numa ca eu parca tineam minte si ceva mai naturist asa, pergnyl nu iau fara sa-mi recomande dr in mod expres, dar d-astea naturale sunt mai farariscuri(oricum as intreba, bineinteles

deci te duci dupa 2.ca io la 1 am la CMU Arcu de triumf, e destul de aproape Dacanu era faza cu dentistul veneam sa-ti tin companie la Tutu{:D]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns youngrita200 spune:

Am zis eu ca facem azi planul cu cele zece mesaje "moderate"... Mi-am adus aminte acum ca mi-a spus nasa mea (medic) ca macar in primele trei saptamani dupa nastere sa nu folosesc pampersi, ci scutece normale... cum am avut noi (finet, bumbac si chilotel de plastic). Se zice ca pampersul, fiin foarte lat si rigid in portiunea care vine intre picioruse, poate da luxatie de sold. S-apoi sa vezi tu distractie, Doamne fereste! E adevarat ca sunt pampersi mai moi (chiar marca Pampers sunt molcutzi si se muleaza usor dupa forma corpului). Dar sunt marcile mai ieftine de pampersi care sunt ingrozitoare. Believe me ca am vazut o gramada la munca si nu stiam de ce umbla picii cracanei. N-am vorbit inca cu un pediatru despre asta (nasa mea e internista), dar o sa intreb si va spun si voua. E foarte important oricum sa fim atente la soldurile bebeilor, pentru ca sunt foarte fragile articulatiile (toate, dar alea sunt si foarte solicitate atat de pampersi, cat si de pozitia in care e tinut bb in brate - poponetul fiind un punct de sprijin pentru mana celui care il tine). S-ar putea sa fie doar o legenda si pediatrii sa nu recomande scutecele normale din acest motiv. E bine totusi de intrebat. Daca o face vreuna dintre voi inaintea mea, sa ne dea de veste!
Pupici!

Mergi la inceput