Mamici de septembrie-octombrie 2007 (53)
Raspunsuri - Pagina 18
afibebe spune:
buna dimineata
se pare ca toata lumea inca se odihneste.numai noi suntem pe baricade si Devylla.
raportam gamba dreapta amortita si dureroasa nevoie mare.
si acum ma doare gamba.abia pot sa calc pe picior.
spatele ma doboara.e o durere cumplita.
nu mai pot sa-mi gasesc locul si noaptea ma invart de pe o parte pe alta.
Bebe e bine puturos cum ii e felul in ultimele zile.
Roxana tare grasunel Bebe Andrei.La mai mare.
Oare cat o avea Cristisor?
O sa vedem saptamana viitoare pe vineri.
Devylla pt picoare umflate poti incerca si pepene insa cel mai indicat e sa tii picioarele ridicate pe un scaun la birou iar cand esti acasa incearca sa stai cu ele cat mai mult sus.
incearca sa nu mai folosesti sare ft multa la mancare.
frumoase povesti.
retraim clipele alea faine...
ma pun in patut ca m-a luat frigul la picioare.
saptamana trecuta ma plangeam de calduri nebune si acum e prea frig.
va pup si o zi minunata va doresc.
AFIBEBE35+Cristian Nicolae
AMR 20 DE ZILE
SI VINE ...
Pinacolada spune:
Buna Dimineata!!!!
da, frumoase poveste de dragoste..hmmm
Ceai de zemurica-eu oricum beau kg de ceai deci ...nu are ce sa faca rau!
Am inceput sa nu mai pot sta pe nici o parte..
Scaun de alaptat tip fotoliu am vazut pe un site si costa 7 mil-era super, dar nu mai stiu exact..bebelusul tau, sau.o sa caut si o sa va spun!
pup
Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si Rares in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002
Pinacolada spune:
Am sunat la Euroclinic, pentru a programa continuarea ecografiei morfologice care a fost intrerupta luni din cauza defectarii ecografului: Raspunsul a fost-NU s-a remediat situatia, va sunam noi!
SUPERRRRRRRRRR!
Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si Rares in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002
afibebe spune:
am si eu o intrebare,
fetele aflate la prima sarcina ati facut vaccin AT?
pt ce se face acest vaccin?
mie mi-a spus medicul de familie sa-l fac insa pana nu vorbesc cu gine nu fac nimic.
ati facut careva acest vaccin?
va pup.
AFIBEBE35+Cristian Nicolae
AMR 20 DE ZILE
SI VINE ...
youngrita200 spune:
Buna dimineata, fetelor! M-am trezit si eu cu noaptea-n cap... nu de durere, nu de sete sau de foame... Nush de ce! Da' mi-e mai bine decat ieri.
AFIBEBE... sa stii ca si eu sunt inca pe baricade. Si ma umflu si eu ca si devylla, dar cred ca as innebuni sa stau toata ziua. Am ocupatie, imi mai umplu timpul cu ceva si parca trec zilele mai repede.
Imi spuneati multe dintre voi sa va mai spun cate ceva despre noi. O sa fim FETITAAAAAA... Desi eu la inceput am zis ca vreau baietel, nu-mi incap in piele de bucurie (si de burta mare) ca o sa fie fetita. Are tati sarcina grea: sa-i aleaga numele. Oscilam intre Alexandra, Alexia sau Maya. Avem 32 de saptamani si mami s-a ingrasat vreo 14 kilograme. Sunt insa destul de inalta si nu se vede deloc. Doar burtica... "inaintasul" meu.
Nu mai stiu cine scria ca nu lasa in spital cu pijama... E bine macar ca va lasa cu camasa VOASTRA de noapte. Pe noi ne obliga sa le purtam pe cele de la spital, care sunt vai steaua lor! Cica sunt sterilizate si mai igienice! Hmmm... Asta e la stat, ca la clinica particulara mergi cu tot de acasica. Daca vrei, iti duci si rochia de seara sa stai cu ea internata. Noah... dar asta sa fie cel mai mic inconvenient. Eu m-am hotarat sa nasc la stat. Clinica de la noi nu are o reputatie prea buna din punctul de vedere al ingrijirilor pre si postnatale. In plus, fiind asistenta, ma gandesc ca da de-or fi un pic mai atenti cu mine... Evident contra "casavalul" de rigoare. Doamne ajuta sa fie bine! Si sa fim sanatoase. Eu merg la urmatorul control abia peste doua saptamani. Am vrut sa fac un 3D, dar e un singur medic in oras care face si - ghici - e in concediu pana in septembrie! Asta e! O sa vedem ce zice nenea doctoru nostru prin 10 august.
sim_stoian spune:
Buna dimineata!
Urmy, Emma, frumoase povestile . Emma, m-ai facut sa imi aduc aminte de verile pe care le-am petrecut la Piatra si de prietenii de acolo
Piciulika, superba camera . BB Michael chiar va fi un mic print.
Sabina , bafta azi la eco. Sper sa iti poata masura colul ca sa stai linistita.
Sim 35+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Piciulika spune:
Buna dimineatza!
Sabina, gata, nu-s de acord cu tine! Tu spui ce nu te pricepi - eu zic ca te!! Si ai talent cu caru'. Clar trebuie lucrat muuuult, ca sa ajungi la pretenu', dar clar ai un simtz si o mana fantastica.
La pretenu', acuma dis de dimineatza, am auzit doar "are clasa", "respect!!!". I-am trimis deja linkul si pe adresa de servici, ca sa-i sabotez ziua de munca! He-he!
Adimercedes - nici cu tine nu-s de acord! (M-am trezit cu fundu'n sus?!) Glumesc. Nasterea nu are nimic cu genetica, nici o nastere cu alta la aceeasi femeie.
Ce e adevarat e ca in principiu am avea conformatia bazinului asemanatoare cu mamele (sau nu!), de aceea e posibil sa avem parte de nastere similara. Dar ce e importanta e povestea care ne-o transmit: daca mergi stressata ca oricum nasti in 18 ore, sigur te crispezi, si invers! Experientza transmisa ne imprima psihic. Aste-as studiile aici - si-asa sper sa fie!!! (Mama a avut 2 cezariene)
Curaj fetelor - hai sa ne intrecem mamele in performanta nasterii!
Adimercedes, baremul tau nou e de 10 ore max! psihic pana atunci! si numai bine!
Piciulika 31+ Michael
http://new.photos.yahoo.com/piciulika_s/albums
gema spune:
Afibebe, vaccinul AT mie nu mi-a fost recomandat insa nici nu l-as fii facut pentru ca dr. meu ginecolog a zis sa nu il fac.
La intrebarea mea ce parere are a zis....." proasta".
Cam asta este experienta mea legata de vaccinul AT.
Madalina 34+
sim_stoian spune:
Madalina, parca prevedeam un astfel de raspuns. Nu stiu de ce ma asteptam.
Sim 35+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
kriss79 spune:
neata burtici!
Piciulika, camera lui Michael e superba!!
Aniast, mersi pt. precizari..
Burtik
Cristina 28+ cu Alessia Stefana