Mamici de septembrie-octombrie 2007 (53)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Piciulika, am zis si eu din proprie experienta. La tine or fi mai civilizate doamnele de acolo, la noi ridicau tonul daca nu erai cocotata pe masa in 10 secunde, si dupa nastere cu taietura aia crede-ma ca era o aventura sa te urci pe masa aia care nici nu era reglabila. Dar chestia cu scandalul la pantaloni am auzit si eu de la altele si m-am conformat. Si asa sunt acrituri madamele alea...

Urmy, e foarte frumos ce simti, cred asta e cel mai valoros lucru intr-o relatie, sa stii ca EL este acela. Ai povestit foarte frumos si cu emotie si se vede ca esti tare indragostita. Sa fiti voi sanatosi si fericiti si faceti voi si cununia religioasa.

Emma, a fost greu pentru voi, dar se vede ca il iubesti ca ai fost decisa sa te muti. Foarte frumos! Cand te paleste iubirea cam asta este.

Sabina, bine ca e BB Gheo bine, ca te urecheam. Am tot dat sms, ma si ingrijorasem, imi facusem tot felul de ganduri negre. Eeee! Mergi si maine la Dinu si insista pe col. Oricum pare sa fie ok deocamdata. Il suni pe Badiu?

Bee, pai e interesanta si versiunea moderna de cunoastere a sotului. E o experienta interesanta, asteptam detalii.

Sabina, eu nu am pomenit nimic de tigai, numai de inceputuri romantice. Tigaile sunt dupa...dar asta am pastrat-o pentru altadata.

Andreea, imi era dor sa te vad, de obicei imi transmiti din calmul tau si eu am nevoie. Deh...egoista de mine. Ma bucur de vestile bune, mai ales ca poti naste natural ca stiu ca iti doreai mult ca sa faci BB2 mai repede.

Gata, noapte buna fetelor, ca pic de somnic.

Rox 35+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Inainte de a-mi citi singurica povestile de seara frumoase si romantice - multumesc mult urmy si aeperju! - si pe urma mai la vale, va postez poznele fantastice: opera completa a parintilor de Michael: camera lui bebe!
Mai la urma vin poze cu trusoul - sa stiti ca nu am dormit nici eu in papuci si-am cumparat una alta. Proportional cu contractiile, ne-m grabit mai mult decat era in plan.

Va pup si ma delectez acuma citind...
Pusilici

Piciulika 31+ Michael
http://new.photos.yahoo.com/piciulika_s/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ai dat sms??
scuzeeeeeeeeeeeeeeeee.
ma duc sa ma uit la telefon.Da , il sun maine pe Badiu.

piciulika, super camera mai:)) si ce supriza draguta pe flickr!!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

Roxana pentru vorbele frumoase.

Piciulika ma bucur ca te-a bucurat si povestea mea. Foarte frumoasa camera lui Michael.

urmychance33baietelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Urmy, Emma - taaare romantic! M-am topit!!! Mai vreau, mai vreau!!! Sa fiti fericite si la fel de convinse ca el e jumatatea si peste multe alte decenii! (ceea ce ne doresc la toate!!!)
Dau astia cu artificii de numa si eu cu pove romantice - asta da zi natioanala!

Sabina - ce ma bucur ca bb e bine si tu la fel. Si cu masuratorile... chiar domnul de pe flickr (l-am innebunit, si pe el, si pe frate-meu cu tine!) spunea ca stie el cum se fac masuratori (experentza in alte domenii) si cam ce marja de eroare au. Asa ca nu-i musai bb Gheo mic! Colul sa fie cuminte si gata!
Bee - ma faci curioasa tare!
Urmy, Sabina - merci de aprecieri. Sper sa-i placa si Micului Printz!

Acuma gata, nani ca-s gata si eu!

Piciulika 31+ Michael
http://new.photos.yahoo.com/piciulika_s/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Saru' mana Roxana si Piciulika!

Asa si cu bebe: am ajuns la Iasi dupa un milion de tratamente si alte alea (1 an de zile) si numai bine trebuia sa ma interneze pt alte analize si s-a infaptuit minunea (asa, ca de inceput de an). Tare fericiti am mai fost cand au iesit ambele teste pozitive! Am reusit! Cum le aranjeaza Doamne Doamne pe toate...
Acum Doamne ajuta sa fie bebe sanatos si sa fie totul bine!

noapte buna si sanatate din plin!

Emma 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Bb sigur va fi mic,pt ca si Sofia a fost la fel. Pe mine ma ingrijoreaza asta doar intr-un sens: au stomac mic, digera repede,adorme la supt si vrea tzatza incontinuuuuuuuuu!!!
iar n-o sa dorm 3 luni.
Da macar stiu ca trece. la Sofia credeam ca asa va fi toata viata.fara somn forever.
pe de alta parte, e fain cu bb mic si finut. Te bucuri de bebelusenie mai multa vreme. Si poti sa-l cari in spate pe munte mai usor.

PS Nu mai inebuni baietii, ca io nu prea ma pricep.arat-le pozele lu pretenu asta:http://www.fotomozaic.ro/artikel.php?s=0&categ=0&a=3
le developeaza singur:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by youngrita200

Sunteti niste dragutze... voi intre voi. Ma intreb oare o sa ma bage si pe mine cineva in seama inainte sa "ma duc pe paduri"? Macar o vorba asteptam...

youngrita200, bun venit!!!

Eu zic sa nu iti faci griji cu "toanele" pe care le ai, ca sunt normale, sunt d ela hormoni . Cred ca iti apar mesajele intarziate, ca esti mai noua pe site si iti sunt moderate. Dar povesteste mai multe despre tine, despre bebe, despre pregatiri, etc. Ce asteptati: fetita sau baietel?

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Fetelor, vin la raport: am fost ieri la control (tocmai am implinit 32 de saptamani). Luat tensiune, cantarit, palpat burtica, discutat ce ma deranjeaza. Medicul a zis ca totul decurge normal, ca bebelusa se dezvolta bine, ca nu e prea mare, nici prea mica, e tot cu capul in jos si cu funduletul in afara (pe care il pot tine in palme ), ca de acum nu mai sunt sanse sa se intoarca cu capul in sus, ca pe la 36s facem analiza de StrepB si cam asa. Am intrebat de tensiunea, a zis ca nu isi face griji, ca daca ar fi fost probleme, tensiunea ar fi fost mare cam tot timpul, or eu am avut-o mereu normala. A zis ca e sigur din cauza oboselii si sa o iau mai incet. La fel si durerea de sub omoplatul drept e ca stau mult timp in picioare si din cauza pozitiei in care imi tin burtica...

Peste 2 saptamani mergem cu lista de intrebari despre sarcina. La cursurile de prenatale ni s-a repetat la nesfarsit ca daca vrem sau nu vrem ceva, sa zicem! Si asa am de gand sa fac, sa stie ei la ce sa se astepte de la mine. Bineinteles ca nu vreau sa hotarasc acum unele chestii, dar vreau sa stie ca in caz de vreau ceva anume. Si apropos de prenatale, marti seara a fost mai "uman", adica am fost si noi mai linistiti si la sfarsit am vazut o nastere prin cezariana, care sotului i s-a parut ingrozitoare, dar mie mi s-a parut mai ok decat ce am vazut saptamana trecuta - poate si din cauza ca am trecut printr-o operatie de apendicita si stiu cum e... In fine, vedem noi la momentul D ce si cum va fi. Insa sunt mult mai optimista si increzatoare!!!

Prietena mea cea mai buna m-a sunat de dimineata sa imi spuna ca e matusica. Sorei ei (care e in RO) i s-a rupt apa pe la vreo 7am, nu avea contractii, nu simtea nimic, pe la vreo 12 au mers la spital, i-au dat injectii pt contractii, iar la 3pm avea deja bebelinul! Norocoasa!!!

Intrebati-va mamele cum au nascut, ca aveti toate sansele sa aveti o nastere similara. Eu ma astept la un travaliu luuuung, de vreo 18 ore . Mama prietenei mele aproape a nascut-o in lift, deci influenta genetica exista .

O alta chestie: noi acum ne interesam de stocarea sangelui ombilical. Face careva din voi asta? Intreb de curiaosa si ma intereseaza pe ce criterii i-ati ales.

Nana, referitor la ceaiul de zmeur, stiu si eu ca e recomandat de prin saptamana 32. Vezi detalii www.babycenter.com.au/referencedarticles/pregnancy/raspberryleaftea/" target="_blank">aici. Vroiam si eu sa il intreb pe medic, dar am uitat. Eu ceai sigur nu pot sa beau (nu suport ceaiurile, punct), dar se pot lua si tablete. Deci, daca nu iti ajunge ceaiul, poate gasesti tablete la magazinele natursite (tablete stiu sigur ca la noi gasesti cu duiumul).

Va pup, ca am de lucru

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Neata fetelor!

Aici se apropie cu apsi repezi alt taifun,de data asta cica mai puternic...ala de acu' cateva saptamani ne cam ocolise...in fine...sper sa nu fie prapad mare.
Nana eu zic sa incerci cu braul ala,daca e vreme de septembrie la voime perfect!
Sabina ma bucur ca bb e bine.
Eu deabia astept sa ajung la control sapt aviatoare,sa vad eu ca am scapat de bacteria asta nenorocita.Asa sa zic ca se simte o ameliorare.
Vreau si eu in concediu...am inceput sa ma umflu,si mainile si picioarele.Stiti remedii?Zicea Nana de pepene...oare o face bine?Luna asta o mai am si din septembrie imi i-au liber ca nu mai tine.
Aveti povesti f frumoase,v-as poveti si yo...

Sabina Y. 32+
japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput