Mamici de septembrie-octombrie 2007 (53)
Raspunsuri - Pagina 16
Sabina spune:
hai ca v-am tinut pe jar, iertare.
am fost la Pop.
Bb are acum 8 zile intarziere(dupa masuratoarea pe care o stim noi cu ovulatia) si 15 fata de DPN conform UM.
adica dupa ovulatie tarzie dpn e 12 sept, dupa UM e 5 sept, dupa ecograf e 20 sept....
masoara 2018 gr(cu marja de +/- 153).
Bineinteles ca mi-a gasit Ir nitel crescute, placenta e gradul 3, insa cica e normala. Lichidul e bine.S-a uitat f atent la toate organele,bb e perfect sanatos in rest.
Mi-a zis sa mai repet eco peste 2, 3 sapt.
Totusi, eu ma duc si maine la Adela Dinu, pt ca aici nu mi-a masurat colul.A zis ca din cauza pozitiei craniene nu poate sa-l determine.Hm. La Roxana era bb cu un ochi pe gaura si tot l-a masurat.
in mare, mi-a facut impresie buna Pop, adica masura totul acolo si se uita f atent. Sunt linistita ca bb e sanatos.Asta e, o sa fac bb mai mic.Important e sa urmaresc placenta acuma.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Bee spune:
Buna fetele.
Am aparut si eu de pe drumuri de tzara. A fost bine! MAi ales ca s-a racorit. Ash mai vrea macar 2 saptamani la temperatura asta. M-a cam omorat pitikuta mea cu ridicatul in brate. A fost taaaare afectuoasa si iubitoare si voia numai la mine. Si cum nu-i rezist.........acum ma doare burta. DAr trece, efortul, asta este. Eu nu prea fac parte din categoria "contractantelor".
SI ce citesc eu in seara asta? Exact ce-mi doream: povesti de dragoste. . Macar pe net, ca in rest pe asta mic al meu, il delectez cu SF-uri mai mult, ca doar e baiat (de parca la fii-mea ash fi citit altceva!). Nuuu, gluma-i gluma, dar de cand sunt gravida citesc in disperare (pupa mama pe el de "telectual").
Offfff, povesti de dragoste. EU ce sa spun, daca la un an de cand ne-am cunoscut aveam o fetita de un an si 2 luni . Iar la doi ani, mai eram si gravida din nou. Cred ca suntem campioni la viteza! Ca la rezistenta........am vazut ca multe aveti ani buni de experienta maritala in spate (ceea ce doresc la toata lumea, inclusiv mie).
Mai vorbim si va mai spun eu. La mine fu poveste moderna cu agatat barbatul pe site de "matrimoniale", dupa ce mai vizionasem (live) vreo 11 exemplare masculine in decurs de 3 saptamani (eram taaare grabita sa-mi gasesc jumatatea).
Bee 29+
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
Sabina spune:
super povesti dedragoste:)
si-a mea e super, da n-o pot povesti pe forum, ata ete:) va zic doar ca la noi s-au trecut zeci de mii de bariere, de toate felurile.Si uite ca rezista, mai o tigaie, mai un banc, da rezista:))))
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
urmychance spune:
imi plac toate povestile si toate ma emotioneaza ...mai vreau sa mai scrieti:)
urmychance33baietelul nostru
Bee spune:
Sabina, felicitari pentru bebele tau sanatos. Daca e sa fie micut, il faci tu mare. Sanatatea e mai importanta!
Trebuie sa caut si eu pozele din urma cu fetele frumoase. DAr stiu ca o sa ma deprim daca vad cate gravidute slabe si frumoase sunt. Asa cand ma vad de una singura (sau mai bine zis, nici nu ma vad, ca n-am o oglinda care sa ma arate in toata "splendoarea"), macar ma simt bine. SI mi-e sa nu fiu o nesimtita. Adica sa ma fac ditamai animalul, sa ranesc privirile oamenilor nevinovati, dar eu sa ma simt ca o floare. Nici asa nu e prea ok. . EU ma cam chinui sa nu dau iama in dulciuri, ca in rest.......fructe, branza si rosii, cam asta mananc.
Bee 29+
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
aniast72 spune:
Ieri n-am semnat condica dar incerc azi sa raspund cat de cat.
In primul rand scuze Roxana_G, ieri n-am apucat nici macar sa-ti raspund la mesaj. Ma bucur ca bb e bine si ca voi ati sarbatorit cum trebuie. Ti-am citit si povestea romantica...si normal ca am picat in melancolie.
Eu am fost toata ziua prin Bucuresti, dimineata la cumparaturi, dupa amiaza la doctor iar seara la intalnire cu FIV-oasele mele.
Eram stressata cu placenta, ca la o echo de sapt trecuta facuta in Ploiesti imi iesise ca e anterioara, la 2 cm de capul lui bb. Ieri am verificat-o din nou si e posterioara, la locul ei...fara probleme. Deci pana in prezent pot naste natural.
Mi-am luat carucior, sunt foarte incantata de el, Sabina, scaunul meu de masina e la set cu caruciorul sport si landoul.
La showroomul de la Babycomfort am fost o data, mobila mi s-a parut finisata bine si calitativa. Vreau sa mai ajung o data pentru lenjerie si saltelutele pentru masa de infasat.
Teodora, ma gandeam eu ca ti-a spus Felicia de intalnire...intr-adevar a fost super, am fost 14 fete (5 si 9 aspirante), ne-am distrat tare bine, am oripilat ca de obicei ospatarul ...trebuia sa fi fost acolo.
Apropos de epilat, eu m-am epilat luni cu ceara calda total si n-am avut contractii, bb nici nu s-a sinchisit. Asadar Teodora, Sim, nu va ingrijorati.
Annisia, mergi linistita maine la cumparaturi si la doctor, dorm eu in locul tau. Nu-ti face probleme, ma pricep sa fac asta la fel de bine ca tine. (si-mi si place)
kriss79, eu n-am stat acasa cand s-a montat dar sotul meu s-a descurcat de minune cu inca o persoana. Fiecare piesa are instructiuni, tot ceea ce va trebuie sunt sculele cu care strangeti suruburile. Daca iti plac modelele de acolo ia-ti cu incredere ca montajul nu e o problema.
Youngrita, am citit si eu mesajele tale...evident tot cu intarziere pentru ca la ora asta ma "upgradez" si eu iar mesajele tale, fiind moderate, au aparut mult mai tarziu. Asadar, lasa "padurile" si fii prietena noastra. Vezi ca eu sunt genul de om care traieste clipa, care nu se gandeste la viitor prea profund asa ca, daca incerci sa faci la fel iti vor disparea toate temerile. Gandeste-te in primul rand ca, chiar daca acum nu simti, la nastere si dupa ti se va dezvolta sentimentul matern care te va ajuta sa treci peste toate problemele.
betty78, lasa munca si relaxeaza-te...sa nu nasti acum ca mai avem o groaza de treaba de facut. N-ai vazut ce liste mari avem??
Fetelor, aveti niste povestiri emotionante care fac bine la gravidutze. Fie ca povestea fiecareia dintre voi sa dureze toata viata.
Am scris o groaza, nici nu mai stiu ce am vrut sa spun la inceput....memorie de ...ce sa mai.
Pupici pe burtici.
Andreea 35+ cu
Sabina spune:
Andreea, ce carut ai luat tu? ca eu cu memoria mai greu
aniast72 spune:
Sabina, eu am luat de la Inglesina, sistemul Zippy. L-am luat la super oferta, direct de la importator.
Andreea 35+ cu
Sabina spune:
arat excelent, sa-l stapaniti sanatosi!"! Mie mi-a stat inima la sistemul 3 in 1 de la Chicco.
cred ca-l iau, hihi:)))