Mamici de septembrie-octombrie 2007 (53)
Raspunsuri - Pagina 15
Annisia spune:
Offf, musafiri peste musafiri... Si eu sunt cu casa vraiste. Nu ma plang ca-mi sunt dragi si ma bucur sa-i am alaturi. Numai ca am momente cand tare as vrea sa stau cu cocutza in sus si sa nu ma aia nimeni la melodie... Acusica vin altii si trebe sa ma aranjez.
Nu v-am mai spus, dar de ieri am niste dureri tampite de tot... Astept sa vad ce imi zice nea Nayel, desi mi-am cam pierdut increderea in el. E cam aerian doctorasul asta... Va spun eu maine seara ce si cum. Mai e pana atunci... Sper sa nu nasc intre timp...
Roxule, nepotul e in albumul meu de 31 de sapatamani. E ditamai malacul fratica... Si, Nana, ghici ce, il cheama Razvan Andrei...
Pupici si sa fiti mai cuminti ca mine...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
urmychance spune:
Pentru cine m-a intrebat:
Materialul cu dalmatieni este dintr-un bumbac satinat, 16 ron /metrul cu latime de 1,20. Eu am luat 3,20 m si m-a costat 56 ron. Am luat materialul de la magazinul Obor si voi face din el cearsaf si husa pt paturica.
mai pun o data poza :
http://picasaweb.google.com/lh/viewPhoto?uname=urmychance&aid=5084038050450963329&iid=5093453689588926258
http://picasaweb.google.com/lh/viewPhoto?uname=urmychance&aid=5084038050450963329&iid=5093453960171865922
Moldoveanca...ce mai face sora ta, cum se mai simte?
urmychance33baietelul nostru
sim_stoian spune:
Iar m-au luat niste dureri de burta. Iau un No-Spa si ma bag repejor in pat. Bine ca ma duc dimineata la dr. Noapte buna tuturor.
Sim 35+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
aeperju spune:
quote:
Originally posted by tomasa
Fetelor, frumoase povesti de dragoste. S-a mai inveselit atmosfera pe aici.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
30+ Maria
Total de acord cu Tomasa! Tineti-o tot asa!
Emma 32+
aeperju spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Piciulika, Eu una nici nu misc la epilat, nu simt durerea absolut deloc. Si ma epilez total . Multa vreme cosmeticiana s-a mirat de treaba asta. Acum mi-e teama doar de contractii
Sim 35+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Super! Eu datat recuta m-am facut total si m-a durut nu gluma. AM crezut ca n=o sa rezist. Acum cred ca ma duc putintel mai des ca sa nu creasca mult dar oricum cred ca de maxim 2 ori va mai fi. Dar mi se pare tare naspa. Nu-mi mia trebuie apoi.
Emma
Roxana_G spune:
Annisia, pai acum e mare nepotul, nu pot sa imi dau seama. Dar uite la silfida mea, s-a nascut cu 3650 gr si 49 cm, era durdulie bine, si pe la un an era vai de ea, avea 9 kg. Greutatea de la nastere nu e o garantie ca BB va fi nici gras si nici slab, pur si simplu nu se stie. Daca ai ghinion de un BB agitat si mofturos ca fie-mea, nu iti face iluzii ca va fi durduliu. Insa am prietena cu baietel nascut la 3 kg in cap si la un an avea 13 kg, adica atat cat avea a mea acum jumatate de an.
Emma, si pe mine ma doare la epilat, insa imi pune ceara pe portiuni mici si treptat, plus ca facem pauze, si uite asa e mai suportabil.
Sim, esti ok? Lasa-i incolo de dovlecei, sa stii ca si eu tot asta am facut miercurea trecuta de era sa ma duc direct la camera de garda.
Sabina, nu ai vesti de la eco?
Rox 35+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Piciulika spune:
Rox, vezi, asa le invatz prostii pe burtici si le exasperez pe asistente!!!
Sim stai cuminte si dormi linistit si fara contractii!
Eu mai mesteresc un pic la pozne...
Somn usor tuturor si pe maine!
P.S. Eu mai vreau povesti romantice!!! Cine mai ne zice una?
Piciulika 31+ Michael
urmychance spune:
Mai povestesc eu, dar nu e nimic romantic, ceva normal:
so:)
Eu sunt din Galati, de 4 ani am venit in Bucuresti. Am stat in diverse locuri (cu chirie) cu diverse fete. Acum trei ani m-am mutat intr-un alt cartier. Era 15 decembrie, si era superb afara, ca o zi de toamna. Era cald, soare, super. Eram cu camionul cu toata mobila, am coborat sa descarcam si am avut un sentiment de liniste, cum nu mi s-a intamplat niciodata. AM simtit ca aici imi voi gasi linistea. AM tinut minte sentimentul, dar cum dupa un an si ceva nu s-a intamplat nimic, am zis: ei, inchipuiri de ale mele. Intre timp, mi-am facut multi prieteni ("baietii din cartier"), toti ma bagau in seama, cine e fata asta frumoasa cu catel urat? Si, ca nou venita in cartier, toata lumea ma baga in seama. Asa m-am imprietenit printre altii si cu frate iubitului meu. Prin el (si datorita catelului ca il plimbam mereu) l-am cunoscut pe iubi. El avea o prietena atunci (eu nu stiam), dar oricum nu ma interesa. Ce admiram eu foarte mult si la el si la fratele lui: ca sunt doi tipi extrem de destepti. Rar am intalnit pe cineva asa. Dupa ce a terminat-o cu prietena lui, se uita prin tel si m-a sunat, mi-a tot facut "curte" la telefon, si eu eram foarte intrigata ca de ce ma tot suna, ce vrea de fapt de la mine. M-a tot sunat, m-a invitat, eu nimic, il tot amanam, ii tot spuneam tot felul de scuze, am avut o perioada de pauza (vreo 2 saptamani), apoi iar m-a sunat si am iesit. Am zis: na, hai sa vad ce o fi...cum am fost dezamagita in trecut de tot felul de "magari", nu oi muri daca mai incerc o data. Deja nu mai aveam incredere in barbati, ziceam ca eu nu o sa ma marit niciodata. Si am iesit la un suc, s-a nimerit sa mergem cu totii in gaska (cu ceilalti de la bloc), ne-am simtit bine, toata lumea era uimita. In fine, ne-am cuplat, dupa o saptamana m-a sarutat, dupa 2 eram in oras si i-am zis ca uneori simt ca mi-e asa de drag de parca l-as iubi (stiti cum e cu euforia de la inceput), apoi el mi-a spus ca ma iubeste si peste o luna m-a cerut de nevasta ( in jurul craciunului) Fusese o petrecere la ei acasa, noi am fost in oras si am venit mai tarziu, cand parintii lui dormeau. Si eu m-am apucat de spalat vasele (erau foarte multe) ca sa o bucur pe mama lui dimineata. Apoi i-am aranjat lui iubi o pereche de pantaloni pe scaun...mama, ce impresionat a fost fusese o zi frumoasa, el primise diploma de Angajatul anului, sarbatorisem si intoarcerea fratelui lui din Franta si el ma ia in brate, ma saruta, si imi zice: " fata, tu nu vrei sa te mariti"? Cu cine.intreb eu ...na, sa las loc de intors...cu un baiat bun care te iubeste si a mai si luat diploma in seara asta...si am zis...da...si cam asa. Dupa cateva luni am mai discutat de nunta, am fixat o data aproximativa, apoi prin mai mi-a luat inelul, si imediat dupa aceea am inceput sa cautam restaurant. Si uite asa, din nimic a iesit o nunta si va spun sincer ca e atattttttttt de bun....este exact ce imi trebuie. Nu stiu daca e baiatul pe care l-am visat in copilaria mea, dar in nici un caz nu as da pe nimeni altcineva pentru el. Pe masura ce trece timpul, devenim tot mai uniti si mai constienti ca suntem un cuplu, ne iubim mai mult, ne intelegem mai mult....chiar e iubi adevarat! Si, pana la urma sentimentul pe care l-am avut cand m-am mutat in cartierul in care stau si acum nu a fost doar o prosteala de a mea...
Si mai zic ceva: toata lumea imi zicea: ce e al tau, e pus de o parte....nu prea credeam ...si am cautat si am incercat , am sperat si am disperat si pana la urma am gasit la blocul vecin pe cineva pe care nici nu bagasem in seama 2 ani de zile. Si a fost intr-un moment in care incetasem sa imi mai caut pe cineva, eram dezamagita, nu mai aveam chef de prostii. M-am imprietenit cu el si dupa o saptamana deja stiam ca el avea sa fie ACELA. Pana la urma cred ca a fost destin, si cred ca a trebuit sa ii intalnesc pe toti ceilalti dinainte ca sa il pot aprecia si respecta cum se cuvine pe SOTUL MEU.
Acum suntem impreuna cam de un an si 9 luni si intr-o luna vine si bebita. Ne-am miscat repede, dar asa a fost sa fie. Oricum, mi se pare ca il stiu de o viata, totul e perfect. CE IL MAI IUBESC! SI EL PE MINE :)
Desi aveam nunta programata pt 8 sept. 2007, datorita lui bebita am facut cununia civila in aprilie si o sa facem cununia religioasa cand o avea bb un an... la anul in septembrie
urmychance33baietelul nostru
aeperju spune:
Me me!
So:
Eram anu' 2 la facultate in Bucale. O colega imi spune: hai nu vrei sa vii la mine de sarbatori? (eu n-aveam chef sa merg la Braila acasa, iar ea e din Piatra).I-am raspuns: esti nebuna? ce sa caut eu la mama naibii? Dar m-am tot gandit, acasa chiar n-aveam chef sa ma duc (probleme in familie) asa ca am acceptat. Mi s-a parut tare lung drumu'.
De Craciun, super misto petrecere cu toti prietenii ei. Eram putin stinghera, dar a fost ok. Ochisem eu un blondut dar din pacate prietena mea era toata peste el asa ca zero sanse si am dansat cu alt prieten de-al lor. Vorbea tare mult si mi se parea timid.
Ok. Pe scurt, a fost super ok am discutat cu acest tip (my future husband) a fost misto, am plecat. Apoi plimbari peste plimbari, incepuse sa-mi placa de tip destul de mult asa ca o tot intrebam pe colega mea ce si cum. Imi tot zicea ca e tip de gasca dar sa nu-l fac sa sufere ca eu plec el ramane.
Eu, leoaica, na, ma durea la basca, am zis tre sa fie al meu si gata. A doua zi la plimbare l-am luat de mana (mi-era frica sa nu mi-o respinga, ca intram in pamant de rusine) dar a acceptat.Super ok plimbarea.
Apoi condusul la gara. Greu fratioare! Greu tare!
Am plecat la Braila. Acasa am tot cautat unde sa fac revelionul, nu gaseam nimic mai ales datorita faptului ca eu eram cu capul in alta parte. Plangeam pe strada de nu stiam ce e cu mine. am ajuns acasa, mami ingrijorata ca ce mi s-a intamplat. AM urlat in gura mare ca EU VREAU LA PIATRA! (am o mama super de gasca) A busit-o rasu' si mi-a zis: fato tu esti indragostita rau nu gluma! SI mi-a zis sa plec, sa fac ce vreau. AM ramas masca. Eram asa fericita, nu credeam ca e posibil.Si uite asa, pe data de 30 dec '99 pleaca Emma pe drum la Piatra , drum de 9 ore. Dar eram fericita!
M-a asteptat EL care a zis ca daca am revenit la el totul e posibil. Am stat la el acasa (parintii lui nu prea erau de acord). A fost extraordinar.
Ok. S-a terminat> Eram multumita. AM plecat la BUcuresti la facultate. Am incept cursurile m-am luat cu altele, efectiv imi trecuse. Aveam doua luni in care el se tot tinea de capul meu sa mai vin la el si eu nimic. Pana la urma am acceptat. Si bineinteles ca atat mi-a trebuit: sa-l revad. Din ziua respectiva la 2 saptamani (ca aveam si serviciu) faceam drumul Buc - Piatra. (ori eu ori el, dar mia mult eu ca nesuferitele de gazde pe unde stateam nu vroiau sa primeasca baieti la ele, vrajeli de-ale babelor).
Uite asa au trecut doi anisori chinuiti, am trecut prin multe, ai lui nefiind de acord, neavand unde sta, mutandu-ne de la gazda la gazda, dar eram fericiti, foarte fericiti. Dar despartirile erau grele fratioare. Doua-trei zile plangeam intruna cand ajungeam in Bucuresti. Simteam ca mi se rupe inima.
Dupa licenta, AM pus toate bagajele in taxi (venise Dan sa ma ia) si dusa am fost: la Piatra bineinteles. Mami a rams masca ca eu chiar m-am mutat la Piatra. Si a fost totul super ok. Greutati au fost multe, dar am reusit sa ne casatorim in 2004 si uite ca vine si bebe. Doamne ajuta sa fie bine in continuare!
Ce amintiri frumoase! Imi sunt tare dragi!
Emma 32+