Mamici de septembrie-octombrie 2007 (53)
Raspunsuri - Pagina 11
Sheritra spune:
quote:
Originally posted by mihailescu teodora
Aniast72,te-am vazut in poooooooozzeeeeeeeeeeee,la FIV!
Ce mami sarmanta esti!
Super poze,superatmosfera.Cred c-ati ras cu lacrimi,mai ales c-a fost si Sheri....!
Dar te-am mai vazut facind ceva pe-acolo,insa nu spui!Sa-mi faci cinste,ca-mi tin gura!
Teodora 29 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
Sa-ti traiasca baietelul Teodoro, ai vazut ce mama-de-mama aveam noi la masa? Nici eu nu spui , sa ma cinsteasca si pe mine, ca-s frumoasa si-mi sta bine! Sarcina usoara!
Shery 26+ Alesia
my precious
eco-uri
burticuticuta
Happiness_4_us spune:
Ceaiul de zmerura ajuta la inia o pauzarea colului si pregatirea lui pentru nastere.
Si eu stiam ca se ia tot in ultima luna, dar Nikole a zis ca ea a luat din sapt 32 si m-am gandit ca poate nu mai tineam eu bine minte.
Asa ca, eu 34 de sapt fac duminica, drept pentru care ma apuc de luni sa beau ceai.
Piciulika, nu am inteles exact ce inseamna : 3-5x / zi, cate o ceasca. Pupici si merci de informatie.
Te-ai lamurit si tu, Carpatina, da?
Nana, 33+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
alehiam spune:
Roxana, Yaia frumoase povestile voastre... aveti ce sa le povestiti copilor si nepotilor cand o fi momentul
Nana ce burtica dragutza cu razvanel cu tot
Sabina bafta la eco
urmy am vazut materialul ala cu dalmatieni. Din ala vrei sa faci asternuturi? De unde l-ai luat?
La multi ani fetelor care si-au sarbatorit ziua cat am fost absenta!
Eu sunt cat de cat ok... de duminica mi se fac picioarele butuc daca stau prea mult pe scaun sau in picioare... ce mai Fiona le avea de o mie de ori mai frumoase decat ale mele. Numar zilele pana la concediu (adica pana pe 13). Bebe este miscaret, si uneori ma joc cu el incercand sa-l prind de piciorusul ala care imi curteaza ficatul . De kilograme nu vreau sa aud... cred ca am pus vreo 15 pe putin .
Noi ne-am apucat de renovat prin casa... sper ca in weekend sa aranjam si camera pustiului.
Va si aveti grija la burtici.
Mad cu Robert
danielle02 spune:
nana ce interesant.o sa incep si eu sa beau ceai de zmeura.poate da Doamne Doamne si o sa avem nasteri usoare si rapide fara prea multe dureri
youngrita200 bine ai venit printre noi sa nu mai fii suparata!
danielle 32+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici
betty78 spune:
Fetelor, nu imi vine sa cred cat s-a scris de cand nu am mai intrat, dar promit ca o sa incerc sa recuperez in ale cititului.
Eu ieri am indraznit sa ma duc la biriu, mai ales ca era inchiderea de luna si am vrut sa definitivez anumite lucruri. Se pare ca nu a fost o decizie foarte buna pentru ca seara a inceput sa ma doara spatele si sa mi se intareasca burtica iar cele 2 nospa pe care le-am luat nu mi-au fost de folos. In toiul noptii ma simteam ca un balon, asa ca m-am decis, ca dimineata, sa ma duc la doctor.
Deci acum stau cam asa: col foarte scurt, moale, risc de nastere prematura, bebe nu a coborat inca, dar este foarte mare, adica se pare ca a sarit de 3 kg si ca nici daca as vrea sa il nasc acum pe cale normala nu crede ca as reusi mai ales ca eu sunt micuta in bazin. Am primit tratament de sustinere Gynipral/3 zi.
Afibebe se pare ca si la mine s-a mai scurtat timpul pana la nastere, asa ca vom fi primele care vom da startul. eu totusi sper sa fie nastere normala...trebuie sa stau cuminte pana pe 17 aug iar apoi mi s-a spus ca pot sa fac orice vreau eu.
Betty78 35+
AMR 29 zile
august 2006
bulinutza noastra
Yaia spune:
Fetelor, va las, fug la ceva cumparaturi si apoi acasa sa mai fac alte liste de cumparaturi. :))
Mai vorbim maine.
Irina 30+ bebe baietel
Marunzika spune:
Roxana, Yaia tare frumos!
youngrita200 bun venit si sarcina usoara in continuare!
Am vazut o gramada de poze cu burtici foarte frumoase, sunteti toate minunate!
La mine este inca ok, doar ieri am avut burtik taaaare si ma cam durea spatele (ca in spital cand aveam contractii) si sper sa nu se mai scurteze si mai mult colul meu de 1,1cm ca atunci chiar ca nasc; din cate am inteles aici nu mai fac nimic dupa saptamana 33+ daca incep contractiile te lasa sa nasti, nu mai intervin :(
Cu kg ma laud, ca sunt prin top cu 22kg (46kg la inceput si 68kg acum)luate pana acum, desi burtik masoara doar 97cm, deci restul sunt pe la poponeata si mai stiu eu pe unde ;) Egal cu kg, sanatosi sa fim. Nici eu nu ma pot lauda absolut deloc cu pofta de mancare si se pare ca de cca 1 luna am luat foarte putin in greutate, cel mai mult s-a pus in primele 2 trimestre.
Cu putin noroc reusim sa facem camera gargaritei saptamana asta.
33fix & 22kg in +
Foto Burtika
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby
Roxana_G spune:
Ana, interesanta si intalnirea voastra. Cred ca fiecare intalnire, chiar si la coada, are farmecul sau. Si oricum si al meu se lauda acum ce fascinant era el pentru mine.
Legat de analize, cand a patit Alex asa rau cu stomacul i-am facut vreo 2 coproculturi si nu iesise nimic, de aceea a si zis dr ca e viral.
Nana, fara succes la cumparaturi. Nu am luat chiat NIMIC!
Danielle, nici eu nu vad nimic in pozele tale. Nimic din grozaviile si grasimile de care vorbesti.
Youngrita, bine ai venit si sarcina usoara! Nu te ignoram, pur si simplu a durat pana sa citim ce postezi din pricina moderarii pe forum.
Betty, cat de scurt e colul? BB e cam maricel peste 3 kg, ce e drept, dar daca nu a coborat...Al meu e cu ochiul in gaura cum zicea tipa de la eco.
Maruntzika, indiferent cat ai pus ai doar 68 kg. Woooow! Eu am 78 si sper sa nu trec de 80.
In alta ordine de idei, eu nu pun gura pe nici un fel de ceai ca nu imi place, deci nici pe cel de zmeura. Noroc ca imi place cel de chimen si anason pentru alaptare, este foarte aromat si imi place. In rest...nimic.
Nu am gasit nimic la cumparaturi. Canci fotoliu, scaun sau ceva comod. Asa ca HEEEEEEEEEEELP! Cine a luat scaunul de alaptat si de unde? Va rog puneti un link si o poza sa ma lamuresc, altfel sunt cam in pom.
Rox 35+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
betty78 spune:
youngrita200 bine ai venit printre noi...iti doresc sarcina si nastere usoara si un bebe sanatos!!!!
betty78 cu
AMR 29 zile
august 2006
bulinutza noastra
betty78 spune:
Roxana G cred ca nu m-am exprimat eu bine. Bebe a incfeput sa coboare, dar mai are, iar colul la eco nu se vede din cauza capului lui bebe, dar la controlul manual mi-a spus ca este scurt...cat de scurt nu stiu...
betty78 35+ cu
AMR 29 zile
august 2006
bulinutza noastra