Mamici de septembrie-octombrie 2007 (53)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Roxana G eu sunt aia cu scaunul de alaptat. In pozele de la semnatura, in folderul cu eu gravida il gaseti acolo.
Asta este firma de unde l-am luat, dar exista si la Miniblu la 2000 Ron. www.semwa.eu/product_info.php?info=p535_Fotoliu-balansoar---Metal-Glider-Recline---crem.html" target="_blank"> scaun alaptat

betty78 35+ cu
AMR 29 zile

august 2006
bulinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Of Betty, hai ca mai e putin. Sa stii ca nu-i chiar o tragedie daca de naste incepand cu saptamana 37. Nasa mea a nascut acum o luna jumatate la 36 saptamani si 2 zile o fetita super sanatoasa de 3 kg. Apropo, acum fetita are 4.7 kg. Nu are cu ea nici o problema. Colul nu se vede nici la mine, bebe fiind foarte jos. Dar daca spui ca e moale, asta poate fi un semn.

Rox, am sunat la laborator, copro este sterila, asa ca las copilul in pace. Oricum scaunul s-a normalizat, febra n-a mai facut.

Maruntzika, hai ca mai e putin.... Spor la aranjat camera bebelinei.

Ana 35+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by NanaMotoc

Piciulika, nu am inteles exact ce inseamna : 3-5x / zi, cate o ceasca. Pupici si merci de informatie.

Inseamna de 3 pana la 5 ori pe zi ..

30+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by carpatina

quote:
Originally posted by NanaMotoc

Piciulika, nu am inteles exact ce inseamna : 3-5x / zi, cate o ceasca. Pupici si merci de informatie.

Inseamna de 3 pana la 5 ori pe zi ..

30+ cu Ioana

Adica 3-5 cesti pe zi. Aha. Acum m-am luminat!
Mercic.

Nana, 33+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Betty, tu vrei sa ne faci sange rau cu scaunul ala?
Pai ala e fotoliu regesc in toata regula in care as sta al naibii de bine. Moama ce imi place!!!!! Vreau si io!!!!!!!
Alehiam .

Nana, 33+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

uaaa, ce fain e scaunul ala de alaptaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat!:)
daca as avea unde sa-l mai pun, mi-as cumpara.
totusi, ca nota de precautie: nu va asteptati sa va iasa alaptarea in scaun din ala din prima.
pt mine de exemplu, primele 3 luni cea mai buna pozitie a fost culcata in pat, pe-o parte.
dar e tare fain sacunul ca fotoliu in general.

betty, curaj:)

stai cumintica si gata.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Ce sa mai zic ca eu am luat 19kg, si am circum. 115 cm....deci sunt o balena ingrozitoare. Vad ca unele dintre voi se gandesc deja la botez, eu nici macar nu m-am gandit cine sunt nasii, asa ca mai e cale lunga pan al botez.

Pe mine ma dor soldurile de numai pot, urasc sa mai dorm pe o parte, mai ales pe stanga, de multe ori mai ma pun si pedreapta ca efectiv amortesc.
LA cat de frig este azi afara, ma gandesc ca i-am luat hainute prea subtiri lui bb...vad eu ma orientez.

Apropo de epilat, eu ma gandesc sa nu mai ma duc , ca sa apuce sa creasca ca lumea pana la nastere, ca sa se "curete" bine locul.

Of cu povestile voastre. Mi-au dat lacrimile, cand ma gandesc si l anoi cum a fost, dar si princate incercari grele am trecut..nici acum lucrurile nu sunt f. roz, ....ce vreti dupa 8 ani de casnicie, si fara bb, tensiunea a fost destul de mare, . Dupa ce am citi povestile voastre chiar mi-am scos niste albume de poze si m-am uitat si mi-am readus aminte totul, Doamne ce frumos era, fara griji, fericiti la culme...

34+ Alex
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Si io tot carut d'ala am, Nana... Quinny Buzz.. culoarea este suphur.. un capriciu al viitorului tata

30+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Youngrita, bine ai venit printre noi. Asa cum ti-au explicat deja fetele, mesajele tale apar mai tarziu. Cred ca toate am trecut prin astfel de stari, hormonii isi fac de cap. Ai sa vezi ca totul va fi bine
Roxana, fotoliu pt alaptat vazusem la Babycomfort, l-a probat sotul si a zis ca e confortabil. Doar ca noi nu mai avem loc si pt el. Uita-te pe site la ei.
Gata, am scapat cu epilatul. Mama, ce greu a fost sa ma sui pe masa aia, ca sa nu mai spun de miscat pe ea...

Sim 35+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Betty, nu te necaji asa, daca stai cuminte sigur va fi totul ok. Cum a ramas cu programarea si provocarea nasterii? Multumesc de info despre scaun, chiar ca al tau e fotoliu regesc. Am gasit simplu din lemn la Neonato, dar al tau e super. Dar cam scumpe...20 milioane un scaun....Nu de alta, dar ar fi mai scump decat toata mobila lui BB la un loc. Insa azi nu am gasit chiar nimic convenabil si mai ales comod.

Teodora, sa stii ca probleme in relatie apar si inainte de BB si dupa BB. Ba dupa BB mai apar motive suplimentare de discutii, dar asta este viata. Toate relatiile au suisuri si coborasuri. In ceea ce priveste epilat, mai bine te epilezi mai des, nu il lasa pana la nastere. Cu cat e mai lung si mai des parul, durerea e mai mare si riscul de contractii la fel. Eu ma epilez la maxim 2 saptamani din acest motiv. Chiar daca mai raman cateva fire acolo, nu sunt absurzi la nastere. Eu ma epilasem cu vre 4 zile inainte sa o nasc pe Alex, cu crema, crescusera firele usor, insa nu a fost nevoie sa ma mai rad la nastere. Zic si eu...

Sabina, pe YM esti?

Rox 35+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput